Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primarii de la Crângurile şi Produleşti au renunţat la pensiile speciale, la notar!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Primarii comunelor Produleşti şi Crângurile, din judeţul Dâmboviţa, au mers la notar şi au renunţat, prin declaraţie autentificată, la indemnizaţia pentru limită de vârstă, cunoscută sub denumirea de pensie specială, la care ar avea dreptul când vor împlini vârsta de pensionare.

George Georgescu şi Costin Barbu consideră că aşa este normal, întrucât primarii nu merită un statut privilegiat faţă de ceilalţi români. N-au fost pe front, n-au merite deosebite! În plus, în bugetul de stat nu sunt bani pentru pensiile normale şi pentru alocaţiile copiilor.

Cei doi edili sunt amândoi membri PSD, după ce Costin Barbu de la Crângurile a fost exclus din PNL în 2019. George Georgescu a intrat în PSD cu mai mulţi ani în urmă. Anterior, a activat în partidul lui Becali (PNG).

Sursa foto: Mediafax

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Poiana accesează fonduri PNRR pentru conectarea familiilor vulnerabile la apă și canalizare

Publicat

pe

Consiliul Local Poiana, județul Dâmbovița, a aprobat depunerea unui proiect care vizează obținerea de finanțare, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru a sprijini 20 de familii vulnerabile din comună să conectezei la rețelele de apă și canalizare existente.

Potrivit primarului Marian Șerban, valoarea eligibilă a proiectului, corespunzătoare celor 20 de gospodării, este în cuantum de 38.000 euro, fără TVA (186.941 lei) – conform prevederilor Ghidului specific, condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR.

Proiectul urmează să fie depus în parteneriat cu furnizorul de servicii: Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Moreni: Încep lucrările de modernizare a iluminatului public

Publicat

pe

Încă un proiect al Primăriei Moreni a întrat în linie dreaptă! Edilul Constantin Dinu a semnat, astăzi – 28 noiembrie 2022, contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a iluminatului public, etapa I. Investiția are o valoare de peste 587.000 lei, fără TVA, și este implementată cu fonduri obținute printr-un program al AFM.

„Prin derularea acestui contract se va realiza: implementarea unui sistem de telemanagement la nivel de punct de aprindere, înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat stradale cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic şi luminotehnic, montarea de console de susţinere şi alte lucrări specifice necesare”, precizează primarul Constantin Dinu.

Perioada de implementare este de 6 luni, iar la final se va obține nu doar un sistem de iluminat public mai bun, ci și o economie de energie, concomitent cu scadere emisiilor de gaze cu efect de seră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats