Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Ţuţuianu: Niciun partid nu va obţine jumătate plus unu la Consiliul Judeţean Dâmboviţa!

Publicat

pe

Nicio formaţiune politică nu va obţine jumătate plus unu în alegerile pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa din acest an – spune senatorul Adrian Ţuţuianu, lider PRO România Dâmboviţa şi vicepreşedinte la nivel naţional, care apreciază că majoritatea va putea fi formată printr-o alianţă între cel puţin două partide.

”Dorinţa mea este ca PRO România să fie partidul care să influenţeze decisiv majoritatea din Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi alegerile pentru preşedinte şi vicepreşedinţi. Voi face efortul necesar să fim exact cât trebuie pentru o majoritate solidă. Mă bucur că PSD a ajuns la conluzia că duşmanul său politic nu este PRO România”, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu în cadrul unei conferinţe de presă.

În actuala legislatură (2016-2020), configuraţia politică în Consiliul Judeţean Dâmboviţa este PSD – PNL, respectiv 22 aleşi social-democraţi şi 13 liberali, cu preşedinte desemnat de PSD.

ALEGERI

„Liberalii au legiferat turismul electoral”! Corneliu Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, îi acuză pe liberali că, prin Ordonanţa de Guvern prin care au modificat legislaţia electorală, au legiferat, practic, turismul electoral.

„Reprezentanții PNL sunt disperați. Își forțează norocul, sfidând legile supreme ale țării, sfidând Parlamentul României, sfidându-ne pe fiecare dintre noi, cetățenii acestei țări.

Ordonanța de urgență data «noaptea ca hoții», ce vizează organizarea alegerilor anticipate, iese din toate tiparele democrației și ale statului de drept.

Practic, liberalii, prin acest act, legalizează turismul electoral. O soluție mizerabilă prin care vor cu orice preț să rămână la putere!”, a scris liderul PSD-iştilor dâmboviţeni pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ALEGERI

Candidatul PRO România la Primăria Găeşti vrea o administraţie publică digitalizată

Publicat

pe

Răzvan Buţă, candidatul PRO România la Primăria Găeşti, are 32 de ani şi este economist. Astăzi – 13 februarie 2020, a participat la prima sa conferinţă de presă, ocazie cu care a mărturisit că este permanent interesat să se perfecţioneze. De aici şi iniţiativa de a se implica în politică! Vrea ca oraşul Găeşti să devină unul în care să fii mândru că locuieşti, iar asta nu se poate obţine dacă oamenii care au idei bune stau pe margine.

Din punctul său de vedere, Primăria Găeşti trebuie să fie digitalizată cât mai repede, astfel încât oamenii să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze la sediul administraţiei publice ori de câte ori au nevoie de un document, ci să le obţină online. Spune candidatul PRO România că este de neacceptat ca în anul 2020 cetăţenii să mai stea la cozi pentru a intra în posesia unor acte.

De asemenea, Răzvan Buţă şi-a arătat nemulţumirea şi cu privire la faptul că găeştenilor li s-a promis de zeci de ani o şosea de centură şi nu a fost realizată nici până acum. La fel, nu înţelege de ce, an de an, se restricţionează traficul pe pasarela de pe DN 61 pentru diferite lucrări, în loc să fie executată o intervenţie serioasă şi de durată. Totodată, este nemulţumit de modul cum arată oraşul din punct de vedere estetic. În plus, are câteva idei interesante şi în ceea ce priveşte protecţia mediului, care vor duce, în final, la reducerea cheltuielilor bugetare, ceea ce ar însemna fonduri mai multe pentru investiţiile cerute de cetăţeni.

Răzvan Buţă spune că a ales PRO România datorită senatorului Adrian Ţuţuianu, un om care a dovedit că se implică activ pentru ca judeţul Dâmboviţa să se dezvolte, un om în care are foarte multă încredere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT