Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Președinte PSD Dâmbovița: Vom căuta soluții să nu fie majorată taxa de habitat!

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, nu a lăsat nesancționată poziția șefului Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, care a afirmat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că există posibilitatea ca, în a doua jumătate a acestui an, cuantumul taxei de habitat să crească. Adică, dâmbovițenii să plătească mai mult pentru gunoiul menajer pe care îl produc în gospodării.

Cele spuse de președintele Oprea, de altfel membu PSD, i-au surprins pe mulți primari din județ, care ne-au declarat că nu ar accepta creșterea taxei de habitat. Edilii afirmă că această informație lansată în spațiul public înainte cu câteva luni de alegerile locale nu face deloc bine partidului. Liderul PSD Corneliu Ștefan consideră că aceste probleme ar fi trebuit discutate în cadrul organizației, căutate soluții de rezolvare împreună cu specialiștii și apoi ieșit cu declarații în presă.

„Am luat act, cu surprindere, de declaraţia preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care a spus, în data de 4 februarie 2020, în cadrul unei conferinţe de presă, că este posibil ca taxa de habitat să crească începând cu a doua jumătate a anului.

Afirmaţia şefului Consiliului Judeţean Dâmboviţa reprezintă un punct de vedere personal şi nu reflectă poziţia PSD, care deţine majoritatea în Consiliul Judeţean şi, prin primarii PSD, majoritatea în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Integrat al Deşeurilor.

Conducerea PSD Dâmboviţa va analiza cu maximă atenţie această problemă şi va găsi soluţii de rezolvare, astfel încât să nu fie majorat cuantumul taxei de habitat. Nu este vina cetăţenilor că nu a fost îndeplinită obligaţia de colectare selectivă a deşeurilor! Pentru greşelile de gestionare a acestui program trebuie să răspundă cei care s-au ocupat de implementare, nu populaţia judeţului!”, este mesajul președintelui PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT