Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Vremea nefavorabilă a închis şcolile din judeţul Giurgiu

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Giurgiu

Iarna a venit, din nou, pe neaşteptate peste România. Autorităţile nu pot spune că au fost prinse nepregătite, fiindcă, în toate situaţiile generate de căderile masive de zăpadă, de vânt puternic de blocaje, s-a acţionat cu maximă operativitate.

În Giurgiu, din cauza timpului nefavorabil, a viscolului puternic, au fost afectate reţelele de furnizare a energiei electrice în mai multe localităţi, iar Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a decis suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ din Bucşani, Bulbucata, Călugăreni, Comana, Daia, Frăţeşti, Ghimpaţi, Gogoşari, Costinari, Greaca, Hotarele, Iepureşti, Izvoarele, Letca Nouă, Malu, Oinacu, Putineiu, Schitu, Slobozia, Stăneşti şi Toporu.

De asemenea, traficul fiind îngreunat, astăzi, sunt suspendate cursurile şi în localităţile Băneasa, Floreşti, Stoeneşti, Răsuceni, Singureni, Mihai Bravu, Gostinu şi Prundu.

Sursa foto: ISU Giurgiu

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!