Conectați-vă cu noi

Prahova

Cărăuşi de lemne, sanţionaţi de jandarmi şi lăsaţi fără marfă!

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Prahova

Răcirea accentuată a vremii din prima decadă a lunii februarie a dus şi la creşterea cazurilor de furturi de material lemnos din pădurile private sau cele ale statului.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au depistat pe teritoriul localităţilor Diţeşti şi Breaza mai multe persoane care transportau lemn fără să deţină documente de provenienţă.

Militarii i-au sancţionat contravenţional pe cărăuşii ilegali, cuantumul amenzilor fiind de 5.000 de lei. Materialul lemnos a fost confiscat şi predat reprezentanţilor Direcţiei Silvice Prahova.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ordonanțele militare și protocoalele confuze au omorât un tânăr de 21 de ani

Publicat

pe

Foto arhivă

L-am văzut pe domnul ministru Vela, atât cât ne-a permis masca pe care o avea pe față, cum divaga ironic și cum argumenta măsurile luate de Guvernul din care face parte în perioada stării de urgență. Nu este primul politician liberal, membru al Executivului, care sfidează Parlamentul, până la urmă pe cei aduși acolo de popor.

Apropo de măsuri și gestionarea pandemiei, știe ministrul Vela că, din cauza ordonanțelor militare și a unor protocoale confuze, un tânăr de 21 de ani din Văleni de Munte, județul Prahova, a murit? Că un copil de numai câteva săptămâni a rămas fără tată fiindcă autoritățile, într-o cumplită bulibășeală, l-au plimbat pe biletul bărbat, în patru zile, pe la cinci spitale din trei orașe? Că medicii l-au suspectat de COVID-19, așa cum s-a întâmplat cu majoritatea bieților oameni care au ajuns la spital în această cumplită perioadă? Și cum ordonanțele nu prea le-au permis cadrelor medicale decât să urmeze anumite proceduri, tânărul Sabin Ciucă a murit cu zile. Suferise o complicație generată de o pancreatită. Avea nevoie urgentă de efectuarea unei intervenții chirurgicale. Dar nu s-a putut, fiindcă nu i -au permis protocoalele! Așa că a trebuit să completeze la formulare și a primit un anume tratament prin ambulanțe și prin curțile spitalelor pe unde a fost plimbat. Familia tânărului dispărut este distrusă. La două luni de la deces, nu s-a găsit încă un vinovat de moartea acestuia.

Niciun medic care l-a tratat cu ignoranță și frică de coronavirus, invocând ordonanțele militare, nu a fost audiat. Din câte am aflat, doar Direcția de Sănătate Publică Prahova a reușit să finalizeze ancheta și să aplice sancțiuni la două din cele cinci spitale pe unde a fost plimbat bietul tânăr în numele unor protocoale. Astea sunt adevăratele probleme ale țării. Pentru ca ele să nu mai existe avem democrație, libertate, instituții, alegeri și aleși în funcții. Pentru ca romanul, cu coronavirus sau fără, să nu sufere, să nu fie tratat cu sictir!

Citește în continuare

Prahova

Tânăr lovit de tren în judeţul Prahova. Sinucidere sau accident?

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://interregionews.eu/)

Un tânăr de 18 ani, din Ploieşti, a fost lovit, aseară, în jurul orei 21:15, de trenul Regio care circula pe ruta Braşov-Bucureşti. Evenimentul s-a produs între staţiile Floreşti şi Buda, la km feroviar 79 + 50 m, lângă firul II de cale ferată.

Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au contatat că tânărul nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au declarat decesul. Se continuă cercetările pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a petrecut accidentul feroviar.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!