Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Generatoarele de curent Diesel, avantaje în utilizare

Publicat

pe

Când penele de curent electric sunt dese şi se întind pe perioade îndelungate de timp, business-ul tău este afectat, productivitatea scade considerabil și din păcate, odată cu ea, și profitul. În astfel de momente, în care te confrunți cu multiple neplăceri, constați că ai fi putut preveni totul destul de simplu, dacă ai fi avut la dispoziție un grup electrogen performant.

Pe piață există mai multe astfel de dispozitive menite să te ajute să-ți desfășori activitatea în condiții normale, în permanență. Astăzi ne concentrăm însă asupra celor care funcționează pe combustibil de tip Diesel, atât pentru faptul că sunt printre cele mai eficiente modele, cât și pentru că au o durată de exploatare mai mare.

Recomandare! Dacă nu știi de unde să începi căutările, îți recomandăm să acorzi atenție gamei de generatoare de la ENERGEN, compania având vastă experiență în proiectarea și producerea de grupuri electrogene. Dar mai multe despre ENERGEN vom vorbi la finalul acestui articol. Acum hai să vedem care sunt avantajele generatoarelor ce funcționează pe motorină!

Generatoarele de curent Diesel – avantaje de necontestat

De ce atât deținătorii de afaceri, cât și persoanele fizice, utilizatorii rezidențiali, aleg să investească mai degrabă într-un generator Diesel decât într-unul pe benzină sau pe gaz? Pentru că, spre deosebire de aceste modele, cele pe motorină au avantaje superioare, care se datorează, în principal, combustibilului folosit. Haideți să vedem care sunt acestea:

● Eficiență sporită
Un model Diesel are aceeași putere și durată de funcționare precum cel pe benzină, însă marea diferență este că acesta necesită o cantitate mai mică de combustibil. De ce? Pentru că motorina este un combustibil mai puțin rafinat decât benzina, asigurând un consum mai mic.

● Investiții reduse
Tot pentru că motorina presupune mai puțină rafinare, costul acesteia este mai redus, în general. Și dacă vom îmbina avantajul de la punctul unu cu acesta, vom ajunge la concluzia că utilizarea modelelor Diesel este cea mai ieftină și eficientă variantă.

● Siguranță mai mare în utilizare
Motorina este un combustibil mult mai sigur în exploatare, spre deosebire de benzină, căci nu se aprinde atât de ușor și nu reprezintă, deci, un risc foarte mare pentru utilizatorii grupului Diesel. Acest fapt se datorează tipului de aprindere, prin compresie, nu prin scânteie, ca în cazul benzinei.

● Durată de exploatare mai mare
Este clar că, datorită faptului că riscurile de defectare din cauza aprinderii sunt minime în cazul acestor grupuri electrogene, durata lor de exploatare va fi mai mare. În plus, grație alimentării mai rare, motorul generatorului nu va fi suprasolicitat, astfel că acesta se va menține într-o stare perfectă de funcționare pentru mai mult timp.

ENERGEN: gamă impresionantă de generatoare Diesel

Gama de generatoare ENERGEN, accesibilă publicului pe site-ul www.energen.eu, dispune de cele mai performante produse, fabricate în România, cu piese și elemente furnizate de cei mai mari producători din domeniu. Ca urmare, este caracterizată de fiabilitate și rezistență, răspunzând celor mai exigente cerințe impuse de utilizatori.

Grupurile electrogene ENERGEN sunt disponibile în diferite dimensiuni, în funcție de necesități, și se pot plia pe diverse domenii de activitate. Clienții pot opta pentru puteri între 10 și 3300 kVA, precum și pentru diferite tipuri de motorizări (peste 7 motorizări diferite, de la Perkins și Mitsubishi la Volvo Penta și Iveco). Un mare plus al acestor produse este reprezentat de carcasă: aceasta este fabricată din oțel galvanizat, acoperit cu o vopsea specială, asigurând astfel nu doar o rezistență remarcabilă, ci și un grad de izolare fonică ridicat.

Produsele ENERGEN, indiferent dacă vorbim despre grupurile electrogene pe motorină sau cele pe gaz, sunt însoțite de servicii gratuite de consultanță, iar montajul este, de asemenea, asigurat de companie.

Accesează site-ul menționat anterior și descoperă mai multe despre ENERGEN și despre produsele pe care le comercializează. Dacă ai nevoie de informații extra, nu ezita să iei legătura cu unul dintre consultanții companiei! (P)

ACTUALITATE

Cinci din cele șase spitale COVID din Argeș vor să acceseze fondurile europene speciale

Publicat

pe

Emanuel Soare - prefect județul Argeș

Ministerul Fondurilor Europene a lansat, în data de 15 mai 2020, apelul de proiecte “Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19”, cu o alocare de 350 milioane de euro. Este vorba despre un apel de proiecte necompetitiv (primul venit, primul servit), deschis în perioada 15 mai – 30 septembrie 2020. Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 10 milioane de euro.

“Instituția Prefectului Argeș a evaluat necesitățile de finanțare ale unităților medicale eligibile din județ, în vederea accesării acestui program, pe care îl considerăm extrem de necesar în contextul epidemiologic actual. Cinci spitale din județ ne-au trimis necesarul de aparatură și echipamente pentru care ar putea obține finanțare nerambursabilă. Cum spitalele ne-au răspuns că nu au compartiment pentru atragerea fondurilor europene, ne-am adresat Consiliului Județean și Primăriilor care le administrează”, spune prefectul Emanuel Soare.

Dintre cele șase unități COVID din Argeș, doar Spitalul Orășenesc Mioveni nu și-a manifestat interesul până în prezent. Spitalul Județean de Urgență Pitești a transmis la Prefectură o listă cu echipamente și aparatură medicală în valoare de 5,39 milioane lei, Spitalul de Pedatrie Pitești – de 3,75 milioane lei, Spitalul Municipal Câmpulung – de 75 milioane lei, Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung – de 114.000 lei și Spitalul de Pneumoftiziologie Valea Iașului – de 2,6 milioane lei.

Prin programul POIM “Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19” pot fi achiziționate: ventilatoare mecanice, injectomate, infuzomate sau paturi suplimentare și altă infrastructură de terapie intensivă (suplimentară față de cea existentă), recoltoare/teste extracție și diagnostic SARS-Cov-2, biocide, substanțe pentru decontaminare, combinezoane, viziere de protecție, mănuși de unică folosință, măști de protecție și izolete.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgoviște a redeschis două cabinete dentare școlare

Publicat

pe

Astăzi – 2 iunie 2020, s-au redeschis la Târgoviște primele două cabinete medicale dentare școlare, aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei. Programul de lucru va fi între orele 08:00 – 20:00, de luni până vineri.

„Cele două cabinete dentare școlare deschise funcționează în cadrul Colegiului Național „Constantin Carabela” (telefon 0751.900.087) și, respectiv, la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” (telefon 0751.900.088). Programările se fac telefonic, iar consultațiile și tratamentele de specialitate sunt gratuite pentru elevii școlilor din Municipiul Târgoviște.

 

De precizat că cele două cabinete sunt situate în afara clădirii în care se desfășoară cursurile. Toate dotarile cabinetelor stomatologice școlare sunt asigurate de către administrația locală”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!