Conectați-vă cu noi

Ialomiţa

Pericol de explozie în Slobozia! O maşină a rupt o conductă de gaze

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Ialomita

Un autoturism în care se aflau un adult şi doi copii a intrat, în această dimineață, într-o conductă de gaze de pe strada Viitor, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, conductă pe care a rupt-o.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri, care au luat măsuri pentru întreruperea traficului şi a curentului electric în zonă. De ssemenea, au fost evacuate persoanele din imobilele apropiate.

Militarii asigură măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului până la sistarea totală a scurgerilor de gaze.

Cele trei persoane din maşină au fost evaluate medical şi au refuzat transportul la spital.

ACTUALITATE

COVID-19: Trei morţi în Ialomiţa. Cel mai tânăr, 39 de ani şi fără boli asociate!

Publicat

pe

Toţi cei trei morţi COVID-19 anunţaţi, aseară, de Guvern sunt din Ialomiţa, judeţ care pare să devină focar de coronavirus. Spitalele din Slobozia şi Ţăndărei au zeci de medici, asistente medicale şi angajaţi în autoizolare după ce o pacientă cu COVID-19 din Ţăndărei a tranzitate cele două unităţi medicale.

Reamintim faptul că bărbatul de 39 de ani care a murit vineri, 27 martie, în izolatorul Spitalului ţăndărei, nu avea boli asociate. Infectarea cu coronavirus a fost confirmată ieri. Este cea mai tânără victimă a COVID-19 în România.

Un alt bărbat din Ţăndărei, testat pozitiv cu coronavirus, este internat la Institutul Matei Balş, din Bucureşti. Acesta s-a filmat în Ambulanţa care îl transporta la Bucureşti şi apoi de pe patul de spital cu un îndemn către prieteni şi rude să nu iasă din casă. Eduard Literaş a făcut o transmisie live pe Facebook şi în data de 11 martie, din faţa Spitalului Ţăndărei, în care spunea că semenii săi reveniţi din Italia au adus cu ei coronavirusul.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ialomița: Bărbat de 39 ani, fără boli asociate, răpus de noul coronavirus

Publicat

pe

Foto arhivă

37 de decese, cauzate de COVID-19, au fost înregistrate în România până la această oră. Specialiștii spun că lucrurile se vor agrava in perioada următoare.

Printre ultimele victime, un bărbat de 39 de ani din Ialomița, care a decedata decedat în izolatorul spitalul din Țăndărei. De menționat că acesta nu suferea de alte boli asociate.

Alți doi bărbați, de 60 și 77 de ani, au murit tot din cauza temutului coronavirus. Pentru cei doi au fost recoltate probe necroptice de către medicii legiști ale căror rezultate au fost pozitive.

De precizat că niciunul dintre decedați nu a fost plecat în vreo călătorie și nici nu au avut contact cu un caz confirmat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT