Connect with us

ACTUALITATE

Club Energy City, primul club de box şi fitness din municipiul Moreni

Publicat

pe

În municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa, s-a deschis, sâmbătă – 15 februarie 2020, la iniţiativa tânărului Răzvan Bejan, fost pugilist de performanţă la Dinamo Bucureşti, o sală modernă de box şi fitness destinată celor care doresc să se iniţieze în această disciplină sportivă dură, dar şi persoanelor care vor să practice, mişcarea, gimnastica de întreţinere. De menţionat că este singura sală de acest tip care există în Moreni. Şi, ca o surpriză, clubul va fi afiliat Federaţiei Române de Box.

„Vom avea lecţii de box pentru copii, dar şi lecţii de fitness pentru cei care vor să facă mişcare. Vom avea şi o componentă socială, dorinţa mea fiind să-i aduc la sală şi pe copiii din Moreni fără posibilităţi materiale”, a spus Răzvan Bejan.

La inaugurare, au fost prezenţi: antrenorul emerit Gheorghe Simion, campionii mondiali Marian şi Dorel Simion, tineri sportivi, dar şi senatorul Adrian Ţuţuianu – preşedintele PRO România Dâmboviţa, Răzvan Bejan fiind liderul filialei Moreni a acestei formaţiuni politice.

Răzvan practică boxul de la vârsta de 12 ani şi a avut marea şansă de a fi antrenat de Georghe Simion. Tânărul s-a retras din activitatea competiţională în urma unei accidentări în timpul unei şedinţe de antrenament.

Noul club, situat pe Aleea Prahovei nr. 2, dispune de ring de box, vestiare utilate în ton cu normele în vigoare şi saună. În aproximativ o săptămână, sala va fi dotată cu benzi de alergare profesionale, bicicletete şi aparate de forţă pentru toate grupele de muşchi.

Reclama

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

După sintagma „un sfârșit e un început”, Ghergu a revenit la Chindia

Publicat

pe

AFC Chindia, după o rotație aproape completă în eter, fără să obțină mai nimic în palmares decât o bună comunicare în mandatul președintelui Gabriel Boriga, se întoarce pe orbita firească și l-a readus în fruntea clubului pe Marcel Ghergu.

Experiențele manageriale care i-au avut ca protagoniști pe tot soiul de băieți fițoși, cu proptele sus puse, care promiteau marea cu sarea, dar nu ne-am ales decât cu băltoace, s-au gătat odată cu Gabriel Boriga. De fapt, omul de sport Boriga, tare în manageriat baschet, volei, administrație și as în comunicare, în a-ți spune, cu tact, doar ce trebuie, a pregătit terenul pentru întoarcerea în firesc. Care a însemnat Ghergu.

Nu înțelegem care au fost resorturile ce au stat la baza detronării lui Ghergu. Cum zic unii, probabil orgoliile, dorințele, cerințele și, de ce nu, aranjamentele de culise. Cum a zis un mare dramaturg, „totul e bine când se termină cu bine, adică, în cazul AFC Chindia, cu Marcel Ghergu din nou la cârmă. Asta înseamnă că unii au recunoscut că s-a greșit când s-a luat decizia eliminării sale din schemă. Vedem pe mai departe.

Cum a zis Gabi Boriga, „un sfârșit e un început”…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

ACTUALITATE

IPS Nifon a participat, alături de înalți demnitari ai statului, la aniversarea Patriarhului României

Publicat

pe

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, arhiepiscopul Târgoviștei și exarh patriarhal, a participat, ieri – 22 iulie 2024, la Palatul Patriarhal din București, la ceremoniile legate de aniversarea Preafericitului Părinte Daniel – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, cu ocazia împlinirii a 73 de ani de viață și la cel de al XVII-lea an de patriarhat.

La la slujba de Te Deum care a fost oficiată în Catedrala Patriarhală, au fost prezentate mesaje de felicitare din partea autorităților de stat centrale și locale, precum și a altor instituții publice. Îi numim pe Marcel Ciolacu – premierul României și Nicolae Ciucă – președintele Senatului.

De menționat că cea mai notabilă realizare a Patriarhului Românie, un vis de veacuri al românilor, este Catedrala Națională, care a fost sfințită la o sută de ani de la Marea Unire. Părintele Patriarh Daniel a acordat o atenție deosebită predecesorilor, martirilor și sfinților români, în timpul patriarhatului său fiind canonizaţi peste 40 de sfinţi români. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite