Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Club Energy City, primul club de box şi fitness din municipiul Moreni

Publicat

pe

În municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa, s-a deschis, sâmbătă – 15 februarie 2020, la iniţiativa tânărului Răzvan Bejan, fost pugilist de performanţă la Dinamo Bucureşti, o sală modernă de box şi fitness destinată celor care doresc să se iniţieze în această disciplină sportivă dură, dar şi persoanelor care vor să practice, mişcarea, gimnastica de întreţinere. De menţionat că este singura sală de acest tip care există în Moreni. Şi, ca o surpriză, clubul va fi afiliat Federaţiei Române de Box.

„Vom avea lecţii de box pentru copii, dar şi lecţii de fitness pentru cei care vor să facă mişcare. Vom avea şi o componentă socială, dorinţa mea fiind să-i aduc la sală şi pe copiii din Moreni fără posibilităţi materiale”, a spus Răzvan Bejan.

La inaugurare, au fost prezenţi: antrenorul emerit Gheorghe Simion, campionii mondiali Marian şi Dorel Simion, tineri sportivi, dar şi senatorul Adrian Ţuţuianu – preşedintele PRO România Dâmboviţa, Răzvan Bejan fiind liderul filialei Moreni a acestei formaţiuni politice.

Răzvan practică boxul de la vârsta de 12 ani şi a avut marea şansă de a fi antrenat de Georghe Simion. Tânărul s-a retras din activitatea competiţională în urma unei accidentări în timpul unei şedinţe de antrenament.

Noul club, situat pe Aleea Prahovei nr. 2, dispune de ring de box, vestiare utilate în ton cu normele în vigoare şi saună. În aproximativ o săptămână, sala va fi dotată cu benzi de alergare profesionale, bicicletete şi aparate de forţă pentru toate grupele de muşchi.

ACTUALITATE

Doi copii de 13 ani, dați dispăruți în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

90 de polițiști jandarmi, pompieri și voluntari derulează activități de căutare a doi copii, în vârstă de 13 ani, din Gura Ocniței, județul Dâmbovița, care au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit. Este folosit și un elicopter.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PETRE MARIA are o înălțime de 1,50 m., 50 de kg., păr lung blond, ochi albaștri și era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac.

ȘTEFAN ROBERT DAMIAN are o înălțime de 1,50 m., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui și era îmbrăcat cu un pulover de culoare roșie.

Potrivit informațiilor noastre, fata a mai fost plecată de acasă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Certificatul verde Covid-19 va impune reguli clare și simple pentru a circula în Europa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Scopul certificatului verde Covid-19 care se dorește a fi funcțional la nivelul Uniunii Europene începând cu data de 1 iulie este de a facilita circulația în contextul pandemiei de coronavirus, în baza unor reguli clare, simple și logice – a explicat, astăzi, eurodeputatul Rareș Bogdan, potrivit DC News.

„Sunt 12 milioane de cetățeni europeni care traverseză zilnic frontiera națională pentru a merge la muncă în țara vecină, deci ei nu trebuie să sufere, ei trebuie ajutați. Acesta este scopul, nu altul! Nu va fi un pașaport, să fie limpede! Vom fi extrem de atenți ca articolele 4, 7 și 8 din Carta Drepturilor Fundamentale din UE să nu fie încălcate!

Referitor la aplicabilitatea certificatelor: nordicii cer ca acestea să fie valabile doar în Spațiul Schengen, lucru cu care, firește, nu putem fi de acord, deoarece dorim să fie valabile în întreaga Uniune Europeană. Libertatea de circulație e un subiect extrem, extrem de sensibil! …Mai ales că poziția Comisarului și a CE este că persoanele care nu vor putea demonstra că au trecut prin boală, că au fost vaccinate sau au test PCR negativ vor sta acasă până când OMS va anunța că s-a încheiat pandemia, că se vor supune restricțiilor din țara unde vor să circule.

Atenție, vor fi acceptate doar cele 4 vaccinuri aprobate de UE, exclus vaccinul rusesc sau cel chinezesc! S-a mai discutat despre gratuitatea adeverințelor (digitale sau pe hârtie), fără discriminare”, a precizat Rareș Bogdan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT