Connect with us

Argeș

Mărfuri de 15.000 de euro, recuperate de la falşii transportatori!

Publicat

pe

Poliţiştii argeşeni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au recuperat bunuri în valoare de peste 15.000 de euro, în urma a trei percheziţii în Bucureşti şi una în comuna Lunca Corbului – judeţul Argeş, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, înşelăciune şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Doi bărbaţi, în vârstă de 33 şi 39 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii din Piteşti i-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

„Din cercetări s-a stabilit că la sfârşitul lunii noiembrie 2019, cei în cauză ar fi răspuns la un anunț privind contractarea unor servicii de trasport intracomunitar de marfă, pretinzând calitatea de reprezentanți ai unei societăți comerciale şi confirmând efectuarea comenzilor de transport.

În continuare, la încărcarea mărfii, s-au prezentat cu autoutilitare având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, iar conducătorii auto au declinat identități nereale în vederea întocmirii documentelor de transport.

Ulterior, reprezentanții persoanei vătămate nu au mai putut lua legătura cu transportatorul, iar marfa, constând în peste 300 de radiatoare auto, nu a mai ajuns la destinație”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Întreaga cantitate de marfă a fost descoperită în locaţia din comuna Lunca Corbului. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Reclama
Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Tânăr muncitor a căzut din nacela unui utilaj de lucru, în Bradu

Publicat

pe

Un tânăr de 29 de ani, din Stâlpeni, angajat la o societate comercială, a fost victima unui accident de muncă petrecut în localitatea Bradu, județul Argeș.

Bărbatul se afla în nacela unui utilaj și lucra la montarea unor camere video stradale în momentul în care platforma s-a dezechilibrat iar muncitorul a căzut de la înălțimea de aproximativ 3 metri. Tânărul a suferit leziuni la nivelul unui picior fiind transportat la spital.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nedoritul eveniment sunt efectuate cercetări atât de către Poliție cât și de către reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Bărbat atacat de un urs, la Rucăr

Publicat

pe

Un bărbat de 63 de ani din comuna Rucăr a fost atacat de un urs. Mamiferul l-a mușcat de picior.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori și jandarmi. Din primele informații reiese că victima este conștientă. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite