Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Un simplu SMS îi poate salva viaţa acestei adolescente!

Publicat

pe

Sursa foto: Asociaţia "Salvează o inimă"

Sarcom… Un cuvânt de care cei mai mulți dintre noi suntem străini. Nu știm ce înseamnă, iar asta ne face cu adevărat binecuvântați. Nicoleta Milea știe, însă, pe deplin ce reprezintă acest cuvânt, pentru că este diagnosticul care i-a schimbat viața radical. Tânăra de 16 ani are cancer osos, boală descoperită vara trecută, în urma unor dureri de spate.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste toată familia. Au urmat nopți nedormite, lacrimi, rugăciuni neîncetate și nădejdea că visul urât va lua sfârșit. Greutățile nu vin niciodată singure. Luna trecută, familia a primit cea mai proastă veste: tratamentul pentru Nicoleta costă 151.000 de euro și se întinde pe o perioadă de un an, dacă trupul greu încercat de boală va rezista. Costul este îngrozitor de mare pentru o familie obișnuită, dar există, totuși, speranță.

Specialiștii de la Clinica Medical Park din Istanbul au mai avut astfel de cazuri, cu rezultate bune. Totul e să strângem suma necesară, astfel încât Nicoleta să poată beneficia de cele mai avansate intervenții și să se întoarcă sănătoasă acasă.

Până pe 14 martie, putem trimite un SMS cu textul „Nicoleta” la 8832 și dona astfel 2€. În plus, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate face diferența între viață și moarte pentru o adolescentă care trebuie să aibă un viitor. Astăzi, Nico are nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricând!

Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Milea) al copilului pentru care faceți donaţia!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tabăra la mare oferită de Arhiepiscopia Târgoviștei. Urmează una și în Munții Bucegi

Publicat

pe

Arhiepiscopia Târgoviștei i-a trimis pe cei cinci copii din cadrul Centrului Rezidențial – Apartament de tip familial Sf. Ier. Nicolae al Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină într-o tabără de cinci zile la mare, în stațiunea Eforie Nord. Programul a inclus și vizite la Catedrala Ortodoxă din Constanța, la acvariu și Roata Panoramică de pe faleza Cazinoului.

„În excursie, copiii au respectat regulile de distanțare socială și au fost permanent supravegheați din punct de vedere sanitar. Săptămâna viitoare, Eparhia noastră le va oferi acestor copii și o tabără la Mânăstirea Peștera, cu ajutorul Mitropolitului Nifon”, se precizează într-un comunicat remis de Arhiepiscopia Târgoviștei.

Citește în continuare

SOCIAL

Cioban accidentat mortal în Teleorman. Dirija oile pe DN65A

Publicat

pe

Foto arhivă

La sfârșitul acestei săptămâni, pe DN 65A, în județul Teleorman, s-a produs un grav accident de circulație. Un tânăr de 26 de ani a fost lovit mortal de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 42 de ani din București.

Bărbatul era plecat la păscut cu o turmă de oi și, se pare, ar fi dirijat ovinele pentru a traversa șoseaua, moment în care mașina l-a lovit mortal. Conducătoarea auto nu era sub influența băuturilor alcoolice și a susținut în fața polițiștilor că a observat târziu turma de oi care era urmată de păstor. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22:30, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!