Connect with us

SOCIAL

Un simplu SMS îi poate salva viaţa acestei adolescente!

Publicat

pe

Sursa foto: Asociaţia "Salvează o inimă"

Sarcom… Un cuvânt de care cei mai mulți dintre noi suntem străini. Nu știm ce înseamnă, iar asta ne face cu adevărat binecuvântați. Nicoleta Milea știe, însă, pe deplin ce reprezintă acest cuvânt, pentru că este diagnosticul care i-a schimbat viața radical. Tânăra de 16 ani are cancer osos, boală descoperită vara trecută, în urma unor dureri de spate.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste toată familia. Au urmat nopți nedormite, lacrimi, rugăciuni neîncetate și nădejdea că visul urât va lua sfârșit. Greutățile nu vin niciodată singure. Luna trecută, familia a primit cea mai proastă veste: tratamentul pentru Nicoleta costă 151.000 de euro și se întinde pe o perioadă de un an, dacă trupul greu încercat de boală va rezista. Costul este îngrozitor de mare pentru o familie obișnuită, dar există, totuși, speranță.

Specialiștii de la Clinica Medical Park din Istanbul au mai avut astfel de cazuri, cu rezultate bune. Totul e să strângem suma necesară, astfel încât Nicoleta să poată beneficia de cele mai avansate intervenții și să se întoarcă sănătoasă acasă.

Până pe 14 martie, putem trimite un SMS cu textul „Nicoleta” la 8832 și dona astfel 2€. În plus, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate face diferența între viață și moarte pentru o adolescentă care trebuie să aibă un viitor. Astăzi, Nico are nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricând!

Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Reclama

Vă rugăm să specificați numele de familie (Milea) al copilului pentru care faceți donaţia!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Bărbat atacat de un urs, la Rucăr

Publicat

pe

Un bărbat de 63 de ani din comuna Rucăr a fost atacat de un urs. Mamiferul l-a mușcat de picior.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori și jandarmi. Din primele informații reiese că victima este conștientă. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

SOCIAL

Bărbat din Teleorman, arestat pentru trafic de minori și proxenetism

Publicat

pe

Un bărbat din Teleorman este cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism şi lovire sau alte violenţe. Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman, a reieșit că, în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2024, individul a recrutat în vederea exploatării sexuale două minore, cu vârste de 15, respectiv 16 ani, pe care le-a transportat şi adăpostit în diferite locații din județele Teleorman, Dolj, Argeș, Olt și Constanța, și le-a determinat, prin acte de violență fizică și psihică, să practice prostituția în beneficiul său. Una dintre fete a fost obligată de bărbat să își tatueze pseudonimul său pe corp, ca o formă de supunere.

„Totodată, în perioada iunie 2022 – noiembrie 2023, acesta ar fi înlesnit unei persoane vătămate majore practicarea prostituţiei, atât prin asigurarea cazării în diferite imobile situate în localități, din județele Teleorman, Dolj, Argeș, Olt și Constanța, cât şi a transportului către aceste locaţii. Sumele de bani obținute din activitatea infracțională ar fi fost însușite de către bărbatul cercetat”, se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Teleorman.

Ieri – 18 iulie 2024, oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare, unde au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus arestarea preventivă a proxenetului pentru 30 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite