Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Percheziţii la Primăria Târgovişte. Sunt vizaţi mai mulţi funcţionari publici

Publicat

pe

Am aflat, pe surse, că, ieri – 19 februarie, procurorii și polițiștii au descins la Primăria Târgoviște. Din câte se pare, oamenii legii fac cercetări într-un caz delapidare și fals. Ar fi vorba de mai multe facturi contrafăcute care vizează cumpărarea unor bunuri de protocol.

Se aude că prejudiciul ar fi de câteva sute de mii de euro. Sunt vizate în acest caz mai multe persoane. Ancheta este coordonată de un procuror de la Pachetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Contactat de incomod-media.ro, edilul Daniel Cristian Stan ne-a precizat că plângerea a fost formulată de conducerea Primăriei Târgovişte, în urma unui raport al Curţii de Conturi. VOM REVENI.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Preot și dascăl din Râncaciov, confirmați cu COVID-19

Publicat

pe

Foto arhivă

Situație alarmantă la Râncaciov, comuna Dragomirești, județul Dâmbovița! Am aflat, pe surse, că preotul paroh ar fi fost infectat cu coronavirus, iar de duminică se află internat în spital. Se pare că și dascălul bisericii a fost contaminat.

Rămâne acum ca autoritățile abilitate să stabilească câte persoane ar mai putea fi contaminate ținându-se cont de faptul că mulți localnici au mers la slujbele religioase desfășurate la biserică.

Reamintim faptul că județul Dâmbovița ocupă primul loc la nivel național după numărul de cazuri de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Funcționarii Primăriei Nucet distribuiau măști la ora 06:00 dimineața

Publicat

pe

La ora 06:00, în această dimineață, funcționarii Primăriei Nucet împărțeau măști de protecție. Acțiunea ar trebui multiplicată la nivelul întregului județ și bine ar fi să fie însoțită de sfaturi și recomandări, pe care, evident, oamenii să le și pună în aplicare. Reprezentanții Primăriei Nucet au pornit la pas prin comună, de la primele ore ale zilei, echipați în combinezoane albe.

Cetățenii din localitate sunt acum oarecum speriați, având în vedere că o femeie de 57 de ani, confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19, a murit în spitalul din Sibiu unde a fost transferată, iar fiul acesteia, de 37 de ani, se află în stare gravă, tot la Sibiu, fiind intubat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!