Conectați-vă cu noi

Giurgiu

Tânăr din judeţul Giurgiu, ucis în timpul atacului armat din oraşul german Hanau

Publicat

pe

Foto: Boris Rössler / AFP / Profimedia

O veste venită din Germania i-a întristat pe toţi locuitorii comunei Stâlpeni, din judeţul Giurgiu. Un tânăr de 23 de ani, care muncea de câţiva ani în Germania, a fost omorât în urma atacului armat produs în noaptea de miercuri spre joi în oraşul Hanau.

Un individ de 43 de ani a împuşcat mortal 9 oameni. Criminalul, după ce i-a executat, a fugit. A fost găsit de poliţiştii germani în apartamentul în care locuia. Zăcea mort alături de mama sa, de 72 de ani, pe care se pare a ucis-o înainte de a-şi lua singur viaţa.

Părinţii tânărului din Giurgiu sunt în stare de şoc. Nu le vine nici acum să creadă că această tragedie s-a întâmplat. Se pare că era singurul lor copil.

ACTUALITATE

Lansare proiect „Reabilitare, modernizare, extindere şi dotare Ambulatoriu din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Giurgiu

Bărbați din Afganistan, găsiți ascunşi într-un tir care aducea piese auto în România

Publicat

pe

Poltițiştii de frontieră din Giurgiu au găsit găsit doi cetățeni din Afganistan, ascunşi într-un autocamion care transporta piese auto pentru o societate comercială din România.

Bărbații, în vârstă de 33 şi 38 de ani, au declarat că s-au urcat în tir într-o parcare din Bulgaria, fără ştiința şoferului, un român de 40 de ani. Cei doi îşi doreau să ajungă în vestul Europei. Călătoria le-a fost întreruptă la frontiera României.

Afganii au fost preluați de autoritățile bulgare, care urmează să continue cercetările şi să dispună măsurile legale care se impun în astfel de situații.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT