Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD face alianţă cu PRO România la Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa, este adeptul unei alianţe cu partidele de pe partea stângă, în mod special cu PRO România. Edilul de la Corbii Mari a mărturisit că, la alegerile locale de anul acesta, va face clar o alianţă cu reprezentanţii PRO România, nu pentru că i-ar fi frică să lupte singur, ci pentru a demonstra că stânga unită este mult mai puternică şi atentă la problemele oamenilor.

„Nu mai vreau să mă aliez cu dreapta. Sunt pentru o alianţă cu PRO România. Ar trebui să discutăm dinainte de alegeri şi să facem o alianţă de stânga serioasă. Eu, la Corbii Mari, sigur fac alianţă cu PRO România”, a spus Ionuţ Bănică. 

ACTUALITATE

Caz de COVID-19 confirmat la Produleşti. O asistentă medicală, bolnav asimptomatic

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://sanatatea.tv/)

George Georgescu, primarul comunei Produleşti, judeţul Dâmboviţa, a anunţat astăzi, 9 aprilie 2020, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că o asistentă medicală din localitată, care lucrează la Spitalul Matei Balş, a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Aceasta este bolnav asimptomatic.

„Situația este gestionată în totalitate de către Direcţia de Sănătate Publică Dâmbovița, dar și de autoritățile locale. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria.

Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.

Primăria Comunei Produleștu îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util”, a scris primarul George Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Incendiatorul de la Tătărani a fost prins! A dat foc la două imobile

Publicat

pe

Poliţiştii dâmboviţeni au reuşit să identifice persoana care, aseară, a pus foc la două imobile din comuna Tătărani – o casă de locuit şi o anexă gospodărească. Este vorba despre o tânără de localitate, în vârstă de 19 ani, cunoscută cu afecţiuni psihice.

Aceasta a declarat, în prezenţa tatălui său, că a aprins focul din greşeală, în timp ce se juca, după care s-a speriat şi a fugit.

Fiul proprietarilor clădirilor cuprinse de flăcări le-a spus oamenilor legii că în interior nu se aflau persoane şi nici bunuri de valoare, întrucât nu mai erau locuite de aproximativ 10 ani.

S-a întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT