Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

România are nevoie urgent de un guvern pe deplin funcțional!

Publicat

pe

Ar fi total nepotrivit ca Iohannis și PNL să se încăpățâneze să provoace o criză politică în acest moment, iar partidele parlamentare să meargă să facă campanie electorală în loc să ia decizii urgente pentru apărarea populației de riscul epidemiei cu coronavirus – spune Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmboviţa.

De altfel, Curtea Constituţională s-a pronunţat astăzi cu privire la conflictul juridic apărut între Preşedinte şi Parlament, în legătură cu desemnarea lui Ludovic Orban pentru funcţia de premier după ce a fost demis prin moţiune de cenzură. Magistraţii l-au obligat pe Klaus Iohannis să facă o altă nominalizare care „să aibă ca scop asigurarea coagulării unei majorităţi parlamentare în vederea formării unui nou Guvern”.

„În fața riscului iminent de epidemie cu coronavirus, România are nevoie urgent de un guvern pe deplin funcțional, care să poată lua măsuri de prevenire și combatere a epidemiei. PSD solicită retragerea imediată a candidaturii lui Ludovic Orban pentru funcția de premier și desemnarea unui alt prim-ministru agreat de majoritatea forțelor politice parlamentare”, a scris deputata Claudia Gilia pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!