Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

România are nevoie urgent de un guvern pe deplin funcțional!

Publicat

pe

Ar fi total nepotrivit ca Iohannis și PNL să se încăpățâneze să provoace o criză politică în acest moment, iar partidele parlamentare să meargă să facă campanie electorală în loc să ia decizii urgente pentru apărarea populației de riscul epidemiei cu coronavirus – spune Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmboviţa.

De altfel, Curtea Constituţională s-a pronunţat astăzi cu privire la conflictul juridic apărut între Preşedinte şi Parlament, în legătură cu desemnarea lui Ludovic Orban pentru funcţia de premier după ce a fost demis prin moţiune de cenzură. Magistraţii l-au obligat pe Klaus Iohannis să facă o altă nominalizare care „să aibă ca scop asigurarea coagulării unei majorităţi parlamentare în vederea formării unui nou Guvern”.

„În fața riscului iminent de epidemie cu coronavirus, România are nevoie urgent de un guvern pe deplin funcțional, care să poată lua măsuri de prevenire și combatere a epidemiei. PSD solicită retragerea imediată a candidaturii lui Ludovic Orban pentru funcția de premier și desemnarea unui alt prim-ministru agreat de majoritatea forțelor politice parlamentare”, a scris deputata Claudia Gilia pe pagina sa de Facebook.

Dâmboviţa

44 de participanți la un majorat organizat în Băleni, amendați cu câte 1.000 de lei fiecare

Publicat

pe

Polițiștii din Băleni, județul Dâmbovița, au descins, astăzi, la o sală de evenimente din comună, unde se desfășura ilegal o petrecere de majorat.

Toți cei 44 de participanți au fost sancționați cu câte 1.000 de lei fiecare, iar administratorul localului a primit o amendă în cuantum de 10.000 de lei – informează IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ciprian Prisăcaru este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Membri afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa au ales astăzi noul președinte al acestui for, în persoana lui Ciprian Prisăcaru – fost viceprimar al municipiului Târgoviște, fost președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, în prezent director al Complexului Turistic de Natație Târgovişte. Contracandidatul lui Prisăcaru pentru această funcție a fost Ionuț Iugulescu.

„Sunt pregătit, onorat și recunoscător tuturor membrilor afiliați, prezenți într-un număr record și în condiții cu totul speciale la un exercițiu de vot încheiat favorabil!

Vă mulțumesc tuturor și sunt convins că împreună vom face o echipă puternică, unită, valoroasă! Mulțumesc familiei, echipei mele și celor care mi-ați fost alături!

Încrederea acordată mă obligă, motivează și responsabilizează, pentru a reuși în această frumoasă provocare: Asociația Județeană de Fotbal Dâmboviţa. Doamne ajută!”, a scris Ciprian Prisăcaru pe pagina sa de Facebook.

În echipa noului președinte al AJF Dâmbovița se regăsesc: Nicu Croitoru, Ionel Pitaru, Dorin Nistor, George Tzitzeclis, Mircea Petrescu, Augustin Voinea, Cătălin Vremăroiu, Costin Mirescu, Romică Ciobanu, Cosmin Becheanu, Adrian Necșoiu, Mihai Tătăranu, Ionuț Catană și Constantin Badea.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!