Connect with us

SPORT

Koryo Karate Club, patru medalii la Campionatul European ESKU cu trei sportivi participanţi

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Viorel Marinoiu

Clubul Sportiv Koryo Dragomireşti, judeţul Dâmboviţa, a obţinut patru medalii la Campionatul European de Karate ESKU, organizat la Oradea, la sfârşitul săptămânii trecute. Delegaţia a fost formată din trei sportivi şi un instructor coordonator – Marinoiu Andrei.

Isabella Constanzo şi-a adjudecat o medalie de aur (kata cadete WKF) şi una de bronz (kumite cadeţi). Eduard Vulpoiu a obţinut argintul la kata cadeţi WKF, iar Georgiana Ene s-a întors cu medalie de bronz la kumite U21.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ofertă educațională profil sportiv – Liceul „Voievodul Mircea” Târgoviște

Publicat

pe

De

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Președinte Chindia Târgoviște: Îmi doresc să încheiem acest sezon cu două victorii

Publicat

pe

Federația Română de Fotbal a transmis către AFC Chindia Târgoviște avizul de licențiere pentru Liga I în sezonul competițional 2024-2025, a anunțat astăzi președintele Clubului – Gabriel Boriga.

„Este tot ceea ce trebuia să facem noi, echipa managerială și administrativă, pentru acest Club. Și am făcut poate mai mult decât se întâmplă pe teren. Și poate mai mult decât se întâmplă în afara terenului. Am demonstrat că o echipă de profesioniști, o echipă de târgovișteni și de dâmbovițeni 100%, își duce la îndeplinire mandatul cu capul sus.

Au fost foarte multe discuții, foarte multe teme, foarte multe rumori legate de capacitatea AFC Chindia de a face față rigorilor impuse de Federația Română de Fotbal.

Prin această licențiere de Liga I, am arătat tuturor mai multe lucruri. Faptul că suntem o echipă de oameni serioși, competenți și care își fac treaba, dincolo de orice discuții, dincolo de orice partipriuri. S-a arătat foarte clar faptul că asociații AFC Chindia Târgoviște, Consiliul Județean Dâmboviţa și Primăria Municipiului Târgoviște și Universitatea Valahia, sunt asociați serioși și parteneri care își doresc performanța.

Deci, toate zvonurile și toate bârfele de pe la colțuri, cum că asociații nu și-ar dori performanță, cad în fața acestei evidențe. Și este evidența supremă!”, a precizat Gabriel Boriga, în cadrul unei conferințe de presă.

S-a referit apoi președintele AFC Chindia Târgoviște la „dezamăgitoarea experiență financiară” din meciul cu Steaua București, când Clubul a înregistrat o pierdere de 30.000 de lei. A spus Gabriel Boriga că, în acest fel, nu se poate face performanță și a făcut apel la suporteri, să sprijine echipa, afectiv, dar și financiar – plătind 10 lei pentru un bilet de acces la meciurile de pe teren propriu.

„Acești jucători trebuie susținuți din tribune. Dacă nu venim alături de ei, nu o să putem niciodată să avem așteptări. Cu 28 de bilete vândute în anumite sectoare ale tribunei, nu o să putem niciodată să avem pretenții mai mari. La meciul cu Steaua, s-au vândut sub 1.000 de bilete, ceea ce spune multe. În același timp, nivelul de așteptare este mai rău ca la Barcelona. Nu merge așa! Trebuie, toți, să înțelegem că prima dată trebuie să muncim și apoi vin rezultatele. Prima dată trebuie să investim și apoi vin rezultatele.

Mai sunt trei etape din acest play-out, în care Chindia va juca două meciuri, deoarece, în penultima etapă, cea dinainte de Paște, Chindia nu joacă. Sper și îmi doresc, și o să am o discuție foarte serioasă cu jucătorii și cu antrenorii, ca aceste două meciuri să constituie și două prestații solide, încununate de victorii, pentru că nu este de ajuns să joci bine, să-ți creezi ocazii, să joci frumos, așa cum am făcut-o în meciul cu Steaua, mai trebuie să și câștigi. Fotbalul se joacă pe goluri și pe puncte.

Ne dorim să încheiem acest sezon cu două victorii și așteptăm să vedem ce se întâmplă în play-off, deoarece există și posibilitatea să asistăm la niște surprize”.

A anunțat Gabriel Boriga și faptul că au mai fost stinse patru litigii din trecut, odată cu achitarea ultimelor tranșe de eșalonare către patru jucători ai echipei. În plus, s-au plătit tranșe din eșalonările asumate prin încheierea pe cale amiabilă a altor trei litigii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite