Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Autocar cu turişti a rămas înţepenit pe drumul judeţean 714 din Bucegi

Publicat

pe

Sursa foto: Jandarmeria Dâmboviţa

Azi-noapte, jandarmii montani de la posturile Zănoaga şi Peştera au intervenit în sprijinul a 18 turişti, cu vârste între 20 şi 45 de ani, din judeţul Botoşani, care se deplasau cu un autocar pe DJ 714 din Munţii Bucegi.

La un moment dat, în zona Table autovehiculul a derapat și a rămas blocat pe marginea drumului din cauza gheții formate pe carosabil. La fața locului au venit și lucrători ai societății LDP Dâmbovița și au deblocat autocarul cu ajutorul unui buldoexcavator. Acțiunea s-a încheiat după aproximativ 4 ore.

Reamintim faptul că turiştii care se află în dificultate în Munţii Bucegi pot solicita sprijinul jandarmilor la numerele de telefon 0749.058.037 sau 0749.034.639. de asemenea, pot suna la 112.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. ionescu

    februarie 28, 2020 at 2:11 pm

    Au fost jandarmii,au venit si cei de la drumuri DAR SALVAMONTUL IN FRUNTE CU OMUL MUNTILOR unde era?Sunt doar de sambata , duminica si sarbatorile legale de serviciu?Cateodata nici atunci.Ne scuzati ca intrebam .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Funcționarii Primăriei Nucet distribuiau măști la ora 06:00 dimineața

Publicat

pe

La ora 06:00, în această dimineață, funcționarii Primăriei Nucet împărțeau măști de protecție. Acțiunea ar trebui multiplicată la nivelul întregului județ și bine ar fi să fie însoțită de sfaturi și recomandări, pe care, evident, oamenii să le și pună în aplicare. Reprezentanții Primăriei Nucet au pornit la pas prin comună, de la primele ore ale zilei, echipați în combinezoane albe.

Cetățenii din localitate sunt acum oarecum speriați, având în vedere că o femeie de 57 de ani, confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19, a murit în spitalul din Sibiu unde a fost transferată, iar fiul acesteia, de 37 de ani, se află în stare gravă, tot la Sibiu, fiind intubat.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alertă! Dâmbovița a înregistrat cel mai mare număr de cazuri COVID-19 la nivelul de țară

Publicat

pe

Foto arhivă

Județul Dâmbovița a fost fruntaș, în ultimele 24 de ore, la îmbolnăviri cu coronavirus. 59 de cazuri înregistrate oficial! Pe locul 2, s-au situat municipiul București și județele Argeș și Brașov, cu câte 53 de infectări.

Ieri – 8 iulie, România a înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus apărute într-un interval de 24 de ore de la începutul pandemiei, respectiv 555.

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt în alertă maximă. Locurile disponibile la secțiile speciale pentru internarea și tratarea pacienților cu COVID-19 sunt aproape epuizate. Nici la Terapie Intensivă nu se stă tocmai bine. Există riscul ca pacienții în stare gravă să nu poată beneficia de ajutorul sistemelor de oxigenare automată.

Pe la colțuri se vorbește cu teamă că la noi s-ar putea reedita cumplitul episod italian, când medicii au fost obligați să aleagă pe cine intubează și pe cine nu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!