Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Autocar cu turişti a rămas înţepenit pe drumul judeţean 714 din Bucegi

Publicat

pe

Sursa foto: Jandarmeria Dâmboviţa

Azi-noapte, jandarmii montani de la posturile Zănoaga şi Peştera au intervenit în sprijinul a 18 turişti, cu vârste între 20 şi 45 de ani, din judeţul Botoşani, care se deplasau cu un autocar pe DJ 714 din Munţii Bucegi.

La un moment dat, în zona Table autovehiculul a derapat și a rămas blocat pe marginea drumului din cauza gheții formate pe carosabil. La fața locului au venit și lucrători ai societății LDP Dâmbovița și au deblocat autocarul cu ajutorul unui buldoexcavator. Acțiunea s-a încheiat după aproximativ 4 ore.

Reamintim faptul că turiştii care se află în dificultate în Munţii Bucegi pot solicita sprijinul jandarmilor la numerele de telefon 0749.058.037 sau 0749.034.639. de asemenea, pot suna la 112.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. ionescu

    februarie 28, 2020 at 2:11 pm

    Au fost jandarmii,au venit si cei de la drumuri DAR SALVAMONTUL IN FRUNTE CU OMUL MUNTILOR unde era?Sunt doar de sambata , duminica si sarbatorile legale de serviciu?Cateodata nici atunci.Ne scuzati ca intrebam .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Pietroșița a pierdut un simbol: prof. dr. Radu Negoescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

O veste tristă, pe care am primit-o astăzi, m-a străfulgerat. Mi-a amintit încă o dată că pe aici doar simplitatea, fericirea pură, sufletească și faptele bune contează, restul e amăgire.Totul se consumă adevărat dincolo, în Veșnicie, unde mergem cu un singur bagaj, sufletul nostru. Așa a plecat, subit, lasându-ne muți de durere, prof. dr. Radu Negoescu – fondatorul Fundației Renașterea Pietroșiței Ruralia, un organism viu creat întru propășirea valorile și tradițiilor locale. A fost printre primele astfel de asociații constituite în România. Atunci, am avut onoarea să-l cunoaștem pe doctorul Radu Negoescu. A fost acum 21 ani…

Radu Negoescu a strâns lângă domnia sa o echipă de oameni de suflet, de spirit, șlefuitori ai cuvântului și imaginii, ai lucrurilor bine făcute. Acum, când Radu Negoescu, cel care ne sfătuia pe toți, prietenește, să trăim curat, sănătos, departe de ură, de conflicte, să iubim mișcarea și natura, a trecut la cele veșnice, ne dăm seama și mai mult cât de plăpânzi suntem. A fost răpus de un infarct, ieri, în jurul orei 14:00. Corpul neînsuflețit a fost adus la Pietroșița. Mâine – 26 octombrie, la biserica din Joseni, comuna Pietroșița, se va desfășura slujba de înmormântare.

Să vorbesc despre doctorul Radu Negoescu, acum, în împrejurările date, parcă nu îmi vine. Este un nod al durerii care nu îmi dă voie să spun prea multe. Dar totuși… Optimismul său, exuberanța sa, sfaturile sale, stilul unic, curat, deschis de a comunica, de a ne împărtăși din experiența sa de viață și profesională o să ne lipsească. Odată cu Radu Negoescu a urcat la ceruri un crez, un simbol. Radu Negoescu a scris istorie la Pietroșița. S-a dus lângă prieteni săi dragi, scriitorii Mircea Horia Simionescu și Ion Enescu Pietroșița. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Târgovişte: S-a aruncat de la etajul 2 al blocului

Publicat

pe

Un tânăr de 24 de ani din Târgoviște, pe fondul unei depresii, s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia aflat în microraionul 3.

Bărbatul a scăpat cu viață, fiind transportat la spital cu multiple leziuni.

Polițiștii urmează să stabilească toate împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment nefericit.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!