Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Vicepreşedinte PSD Dâmboviţa: Liberalii se joacă de-a guvernarea de patru luni!

Publicat

pe

Radu Popa, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa şi fost deputat în Parlamentul României, a atacat dur conducerea PNL, atât cea locală, cât şi de la nivel central, care, în opinia liderului social-democrat, nu este interesată de problemele ţării, de cele ale judeţului, ci de propriile abilităţi politice, de manevre prin care vor să târască ţara în alegerile anticipate, gândindu-se doar la planurile şi ambiţiile personale. A mai spus Radu Popa că liberalii de 4 luni şi jumătate se joacă de-a guvernarea.

„Nu avem un guvern funcţional, nu există program, proiecte, totul este anapoda, de sus şi până jos. Nu putem să blocăm o ţară întreagă pentru că oameni precum Iohannis şi Orban nu vor decât să organizeze alegeri anticipate.

Românii aşteptau de la ei să aibă un proiect de ţară. De unde! Din păcate, constatăm că singurul proiect de ţară al PNL sunt alegerile anticipate.

În opinia noastră, această inconştienţă liberală trebuie să înceteze. România are nevoie de o guvernare funcţională, are nevoie de proiecte de dezvoltare. Dâmboviţa are nevoie de proiecte! Virgil Guran şi Gabriel Grozavu sunt angrenaţi în administraţia centrală şi au uitat că au o responsabilitate majoră faţă de dâmboviţeni. Nu am văzut niciun proiect important din partea acestor doi oameni pentru judeţul Dâmboviţa.

Zilele trecute, am mers, ca de obicei, în judeţ, împreună cu preşedintele organizaţiei PSD, deputatul Corneliu Ştefan, şi cu alţi reprezentanţi ai PSD Dâmboviţa. Oamenii sunt îngrijoraţi de actuala situaţie economico-politică. Cetăţenii aşteaptă un guvern funcţional. Oamenii aşteaptă ca acest circ PNL să înceteze, iar ei, care şi-au asumat guvernarea, să se apuce de muncă.

Mi-e teamă că nu vom avea prea curând un guvern aşa cum trebuie, fiindcă preşedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban şi Câţu se chinuie să nu guverneze”, a declarat Radu Popa.

Liberalii, mai spune vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, au încropit, la repezeală, fără niciun criteriu de competitivitate, de profesionalism, o listă de minişti care arată o lipsă crasă de respect faţă de Parlamentului României.

„PNL a fost mai mult preocupat de calcule politice electorale decât de pregătirea măsurilor de prevenţie şi de gestionare a unei epidemii care a apărut, ameninţătoare, pentru întreaga Românie”.

Radu Popa consideră că opinia publică, cetăţenii acestei ţări trebuie să fie informaţi, să cunoască lucrurile care se întâmplă. Bătaia de joc a PNL trebuie să înceteze!

ACTUALITATE

Deputat: Guvernul Orban a uitat prea ușor drama victimelor pedofililor

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa, este revoltată de decizia Guvernului Orban de a ataca la Curtea Constituțională legea care a majorat pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor, adoptată în data de 30 iunie.

„Ce ușor uită unii dramele familiilor simple din această țară! Aș vrea ca întreg Guvernul Orban să stea față-n față cu victimele pedofililor și familiile lor. Să explice Orban cum e îngrijorat ca pedofilii să nu fie cumva discriminați de lege!

Îl invit pe domnul Orban la Gura Șuții! Poate explica, uitându-se în ochii membrilor familiei Mihaelei (nota redacției: copila ucisă anul trecut de un pedofil venit din Olanda pentru a căuta victime), de ce este justificată temerea Guvernului României față de o posibilă discriminare a celor care săvârșesc agresiunile sexuale împotriva minorilor? Dacă poate, atunci în Guvernul României a murit orice sentiment bun față de oamenii simpli ai acestei țări!”, a scris deputata Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

De reținut că prin legea atacată de Guvern la CCR se eliminase și prescripția pentru pedofilie, ceea ce înseamnă că vinovații urmau să răspundă în fața legii indiferent câți ani au trecut de la momentul săvârșirii faptei.

Citește în continuare

ALEGERI

PRO România Dâmboviţa continuă să-și prezinte candidații pentru funcțiile de primar

Publicat

pe

PRO România, cu excepţia PSD, un partid cu structuri puternice, sigur pe picioare, este singura formaţiune politică nouă care a reuşit să aducă în faţa opiniei publice garnitura de candidaţi pentru posturile de primari în aproape toate localităţile din judeţul Dâmboviţa. Este vorba de o acţiune reuşită, cu care nu se poate lăuda nici măcar PNL, partid ai cărui candidaţi i-am văzut trecător pe reţele de socializare, pe diferite bannere agăţate deasupra drumurilor, atunci când ne deplasăm în teritoriu, dar despre care nu ştim mare lucru.

Astăzi, senatorul Adrian Ţuţuianu a mai prezentat în faţa presei încă patru candidaţi cu reale şanse de reuşită pe 27 septembrie, dacă ţinem cont de localităţile unde participă la scrutinul electoral.

La Morteni candidează Marian Pitaru, dublu licenţiat, un om credincios, profesor la Liceul din Vişina, tată a cinci copii. Reprezentantul PRO România vrea să revigoreze şi să facă cunoscută comunitatea din Morteni, despre care nu prea se ştie mare lucru, comuna gravitând înr-un extrem anonimt.

Şi la Pucioasa, unde Constantin Ana, orice s-ar spune, nu are rival, a găsit liderul PRO România un candidat. Aici va intra în ring Vlad Gheorghe Mircea, un tânăr dispus să încaseze „pumni electorali” din partea actualului edil, cotat la superîncredere de cetăţenii din Pucioasa.

Senatorul Ţuţuianu recunoaşte şi el că va fi o bătălie complicată, dar spune că Pucioasa este un oraş atipic, care poate crea surprize.

Un fost comandant de jandarmi, Dominel Grigoraşcu, candidează din partea PRO România la Doiceşti. Fostul militar este un bun strateg şi cunoaşte şi administraţie, îndeplinind, până la data deciziei sale de a intra în lupta electorală, funcţia de administrator public al Primăriei Doiceşti.

LaTărtășeşti candidează un meseriaş cunoscut în tot judeţul. Constantin Ionescu prelucrează marmură şi deţine în comuna natală, cu vizibilitate la şosea, un atelier de acest tip. Reprezentantul PRO România este şi consilier local. Adrian Ţuţuianu este convins că subordonatul său pe linie politică va face un scor frumos în cea mai apropiată comună dâmboviţeană de Capitală, Tărtăşeşti.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!