Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Vicepreşedinte PSD Dâmboviţa: Liberalii se joacă de-a guvernarea de patru luni!

Publicat

pe

Radu Popa, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa şi fost deputat în Parlamentul României, a atacat dur conducerea PNL, atât cea locală, cât şi de la nivel central, care, în opinia liderului social-democrat, nu este interesată de problemele ţării, de cele ale judeţului, ci de propriile abilităţi politice, de manevre prin care vor să târască ţara în alegerile anticipate, gândindu-se doar la planurile şi ambiţiile personale. A mai spus Radu Popa că liberalii de 4 luni şi jumătate se joacă de-a guvernarea.

„Nu avem un guvern funcţional, nu există program, proiecte, totul este anapoda, de sus şi până jos. Nu putem să blocăm o ţară întreagă pentru că oameni precum Iohannis şi Orban nu vor decât să organizeze alegeri anticipate.

Românii aşteptau de la ei să aibă un proiect de ţară. De unde! Din păcate, constatăm că singurul proiect de ţară al PNL sunt alegerile anticipate.

În opinia noastră, această inconştienţă liberală trebuie să înceteze. România are nevoie de o guvernare funcţională, are nevoie de proiecte de dezvoltare. Dâmboviţa are nevoie de proiecte! Virgil Guran şi Gabriel Grozavu sunt angrenaţi în administraţia centrală şi au uitat că au o responsabilitate majoră faţă de dâmboviţeni. Nu am văzut niciun proiect important din partea acestor doi oameni pentru judeţul Dâmboviţa.

Zilele trecute, am mers, ca de obicei, în judeţ, împreună cu preşedintele organizaţiei PSD, deputatul Corneliu Ştefan, şi cu alţi reprezentanţi ai PSD Dâmboviţa. Oamenii sunt îngrijoraţi de actuala situaţie economico-politică. Cetăţenii aşteaptă un guvern funcţional. Oamenii aşteaptă ca acest circ PNL să înceteze, iar ei, care şi-au asumat guvernarea, să se apuce de muncă.

Mi-e teamă că nu vom avea prea curând un guvern aşa cum trebuie, fiindcă preşedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban şi Câţu se chinuie să nu guverneze”, a declarat Radu Popa.

Liberalii, mai spune vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, au încropit, la repezeală, fără niciun criteriu de competitivitate, de profesionalism, o listă de minişti care arată o lipsă crasă de respect faţă de Parlamentului României.

„PNL a fost mai mult preocupat de calcule politice electorale decât de pregătirea măsurilor de prevenţie şi de gestionare a unei epidemii care a apărut, ameninţătoare, pentru întreaga Românie”.

Radu Popa consideră că opinia publică, cetăţenii acestei ţări trebuie să fie informaţi, să cunoască lucrurile care se întâmplă. Bătaia de joc a PNL trebuie să înceteze!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!