Connect with us

Dâmboviţa

Cezar Preda, deputat: PSD este la un minim cauzat de propriile erori şi orori!

Publicat

pe

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, un politician abil şi fin analist al momentului, nu crede în teoria conspiraţiei, adică într-o înţelegere subterană între PNL şi PSD pe tema guvernării şi a alegerilor, fie ele la termen sau anticipate.

Spune parlamentarul liberal că cineva alimentează această piaţă a zvonurilor cu scopul de a bulversa şi stimula neîncrederea şi suspiciunea. Preda este ferm convins că Ludovic Orban, preşedintele liberalilor, care face alergie la social-democraţi, nu ar accepta să discute cu vreun PSD-ist pe această temă.

Deputatul recunoaşte că România traversează în această perioadă o criză politică şi spune că partidul din care face parte vrea să grăbească procesul de intrare în normalitate.

„Un guvern interimar este lipsit de prerogative puternice. Nu poate să proroge nicio fantezie pe care o crează Parlamentul şi nu poate să facă rectificări”, a precizat demnitarul PNL.

Cezar Preda i-a criticat pe social-democraţi, care se agaţă de puterea parlamentară de care încă dispun. A spus deputatul că, în existenţa unui partid, vine o clipă când poate să ajungă în groapă. PSD-ul este în fundul sacului, este la un minim cauzat de propriile erori şi orori.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT