Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Cezar Preda, deputat: PSD este la un minim cauzat de propriile erori şi orori!

Publicat

pe

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, un politician abil şi fin analist al momentului, nu crede în teoria conspiraţiei, adică într-o înţelegere subterană între PNL şi PSD pe tema guvernării şi a alegerilor, fie ele la termen sau anticipate.

Spune parlamentarul liberal că cineva alimentează această piaţă a zvonurilor cu scopul de a bulversa şi stimula neîncrederea şi suspiciunea. Preda este ferm convins că Ludovic Orban, preşedintele liberalilor, care face alergie la social-democraţi, nu ar accepta să discute cu vreun PSD-ist pe această temă.

Deputatul recunoaşte că România traversează în această perioadă o criză politică şi spune că partidul din care face parte vrea să grăbească procesul de intrare în normalitate.

„Un guvern interimar este lipsit de prerogative puternice. Nu poate să proroge nicio fantezie pe care o crează Parlamentul şi nu poate să facă rectificări”, a precizat demnitarul PNL.

Cezar Preda i-a criticat pe social-democraţi, care se agaţă de puterea parlamentară de care încă dispun. A spus deputatul că, în existenţa unui partid, vine o clipă când poate să ajungă în groapă. PSD-ul este în fundul sacului, este la un minim cauzat de propriile erori şi orori.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!