Connect with us

Dâmboviţa

Cezar Preda, deputat: PSD este la un minim cauzat de propriile erori şi orori!

Publicat

pe

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, un politician abil şi fin analist al momentului, nu crede în teoria conspiraţiei, adică într-o înţelegere subterană între PNL şi PSD pe tema guvernării şi a alegerilor, fie ele la termen sau anticipate.

Spune parlamentarul liberal că cineva alimentează această piaţă a zvonurilor cu scopul de a bulversa şi stimula neîncrederea şi suspiciunea. Preda este ferm convins că Ludovic Orban, preşedintele liberalilor, care face alergie la social-democraţi, nu ar accepta să discute cu vreun PSD-ist pe această temă.

Deputatul recunoaşte că România traversează în această perioadă o criză politică şi spune că partidul din care face parte vrea să grăbească procesul de intrare în normalitate.

„Un guvern interimar este lipsit de prerogative puternice. Nu poate să proroge nicio fantezie pe care o crează Parlamentul şi nu poate să facă rectificări”, a precizat demnitarul PNL.

Cezar Preda i-a criticat pe social-democraţi, care se agaţă de puterea parlamentară de care încă dispun. A spus deputatul că, în existenţa unui partid, vine o clipă când poate să ajungă în groapă. PSD-ul este în fundul sacului, este la un minim cauzat de propriile erori şi orori.

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște, foarte aproape de pragul pentru noi restricții

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Municipiul Târgoviște a înregistrat astăzi, 16 octombrie 2021, o rată de incidență de 7,32 cazuri COVID la mia de locuitori. Asta înseamnă că este foarte aproape de pragul pentru noi restricții impus de autorități, respectiv 7,5 la mia de locuitori. Odată atinsă această rată de incidență, se va institui carantina de noapte pe parcursul întregii săptămâni, nu doar în weekend. De asemenea, se poate decide oricând măsura carantinei zonale.

Citește și: Restricții care se aplică în Târgoviște. Mesajul primarului Daniel Cristian Stan

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa a constatat că alte opt localități din județ au înregistrat o rată de incidență peste 7,5 la mia de locuitori, după cum urmează: Găești (9,6/1000 locuitori), Tărtășești (8,56/1000 locuitori), Brezoaele (8,39/1000 locuitori), Gura Ocniței (8,35/1000 locuitori), Mătăsaru (8,16/1000 locuitori), Ciocănești (7,86/1000 locuitori), Odobești (7,6/1000 locuitori) și Vișinești (7,52/1000 locuitori).

Județul Dâmbovița a înregistrat, astăzi, o rată de incidență de 5,58 la mia de locuitori, cu 288 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore.

Localitățile din județul Dâmbovița cu rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT