Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Femeile din comunităţile de romi din Dâmboviţa, sărbătorite cu cântec, dans şi voie bună!

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, președintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, ţine la tradiții și la membrii comunității. În acest context, s-a desfăşurat în această seară, la restaurantul „Royal Residence”, petrecerea de mărţişor dedicată doamnelor şi domnişoarelor din comunităţile de romi din judeţ, membre ale Partidei Romilor Pro Europa. Câteva sute de femei au avut parte, pentru câteva ore, de bună dispoziţie, muzică, dans şi antren.

La evenimentul Partidei Romilor au fost invitaţi şi liderii social-democraţi dâmboviţeni. Au venit pentru a face urări doamnelor și domnișoarelor din comunitățile de romi deputatul Corneliu Ștefan – președintele PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlăţean – preşedinte executiv, primarul municipiului Târgoviște Cristian Daniel Stan – secretar executiv, vicepreşedinta Consiliului Județean – Luciana Cristea și viceprimarul Târgoviștei Cătălin Rădulescu.

Reprezentanţii PSD i-au asigurat pe romii din Dâmboviţa de toată consideraţia lor şi a partidului din care fac parte, de sprijinul nemijlocit în rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă, în materializarea unor proiecte destinate comunităţii de romi pe linie de integrare, educaţie, cultură şi economie. Preşedintele PSD Dâmboviţa – Corneliu Ştefan şi primarul Cristian Daniel Stan au împărţit trandafiri tuturor femeilor prezente la eveniment.

Tudorică Răducanu a stat mai tot timpul printre invitați, a dialogat cu ei, le-a urat de sănătate și fericire și, evident, le-a sugerat să ţină aproape de Partida Romilor. Alături de liderul Răducanu, s-au aflat toți membrii echipei de conducere a filialei Dâmboviţa.

Înainte de a da startul la cântec și voie bună, Tudorică Răducanu le-a adresat câteva cuvinte celor prezenți. Liderul Partidei Romilor a făcut apel la unitate, la înțelegere, spunând că ţelul suprem este consolidarea organizaţiilor locale, ca elemente de coeziune şi forţă pentru toate comunitățile de romi din județ. Nu în ultimul rând, a precizat Tudorică Răducanu, lucrurile bune, proiectele promovate se vor materializa, vor da rezultate spre binele oamenilor, dacă Partida Romilor Pro Europa devine mai vizibilă şi mai puternică.

ACTUALITATE

OMV continuă programul „Școala Petroliștilor” la Târgoviște, Pitești și Moinești

Publicat

pe

de

OMV Petrom lansează o nouă ediție a programului de învățământ profesional “Școala Petroliștilor”. Este prima serie care se desfășoară în sistem dual, prin înființarea a trei clase cu specializarea Operator sonde în trei licee partenere: Liceul Tehnologic “Astra Pitești”, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moinești și Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște. Astfel, elevii care își doresc să se specializeze în acest domeniu se pot înscrie până la data de 3 iulie pentru unul dintre cele 84 de locuri disponibile.

Mai multe informații despre programul “Școala Petroliștilor” se regăsesc pe site-ul www.taraluiandrei.ro. Calendarul înscrierilor în învățământul profesional este disponibil pe site-ul Ministerul Educației și Cercetării Științifice – http://www.edu.ro/.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Municipiul Moreni, fără apă la robinet în data de 4 iunie

Publicat

pe

de

Joi – 4 iunie 2020, furnizarea apei potabile în municipiul Moreni va fi întreruptă, între orele 09:00-24:00, pentru remedierea unei avarii majore la conducta magistrală.

Înainte de reluarea alimentării, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare – se arată într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Atenție! Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) este indicat să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!