Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Odată cu Costel Preda a murit şi transparenţa şi comunicarea la Direcţia Silvică Dâmboviţa!

Publicat

pe

Direcţia Silvică Dâmboviţa, după dispariţia fulgerătoare a directorului Costel Preda, a intrat într-o zodie nefastă. Aşa cum s-au mai întâmplat și în perioada 2004-2008, când dinspre instituţia altă dată transparentă, deschisă publicului şi, ce este mai important cu multe rezultate, nu mai răzbătea nicio informaţie…

Suntem indignaţi de când am aflat că Direcția Silvică Dâmbovița a organizat o acţiune de împădurire la Ulieşti, dedicată în mod special mărinimiilor din PNL şi preşedintelui Klaus Iohannis, şi a uitat total de presa locală.

Actualul director, Petre Marin, s-a dovedit a fi doar un om supus, credincios. Nu a crântit la indicaţiile şefilor pe linie de partid. A rămas ghiocel, chiar dacă gafa comisă este imensă şi impardonabilă. Îmi amintesc cu regret de Costel Preda. Parcă îl văd într-o astfel de situaţie, cum controlează criza generată de politruci aroganţi. Ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să decurgă normal, într-un firesc al democraţiei, presa locală să nu fie deloc prejudiciată, să nu i se ia dreptul de a informa.

Se vede treaba că directorii unşi pe criterii politice şi care preferă să stea mieluşei când este vorba de ordine şi şefi nu vor aduce niciodată plus valoare unei unităţi de asemenea tip.

Apropo, domnule director, cu ce se mai laudă Direcţia Silvică Dâmboviţa? Mai reuşiţi să supraviţuiţi?

Petre Marin, de când a fost reuns director, pe cele mai limpezi criterii politice, nu a organizat nici măcar o conferinţă de presă. Nici măcar nu a comunicat că el este directorul acelei instituţii. Păcat. Acolo există oameni care au valoare şi rezultate. Dar politrucii ştiu să îi ţină în umbră!

ACTUALITATE

OMV continuă programul „Școala Petroliștilor” la Târgoviște, Pitești și Moinești

Publicat

pe

de

OMV Petrom lansează o nouă ediție a programului de învățământ profesional “Școala Petroliștilor”. Este prima serie care se desfășoară în sistem dual, prin înființarea a trei clase cu specializarea Operator sonde în trei licee partenere: Liceul Tehnologic “Astra Pitești”, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moinești și Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște. Astfel, elevii care își doresc să se specializeze în acest domeniu se pot înscrie până la data de 3 iulie pentru unul dintre cele 84 de locuri disponibile.

Mai multe informații despre programul “Școala Petroliștilor” se regăsesc pe site-ul www.taraluiandrei.ro. Calendarul înscrierilor în învățământul profesional este disponibil pe site-ul Ministerul Educației și Cercetării Științifice – http://www.edu.ro/.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Municipiul Moreni, fără apă la robinet în data de 4 iunie

Publicat

pe

de

Joi – 4 iunie 2020, furnizarea apei potabile în municipiul Moreni va fi întreruptă, între orele 09:00-24:00, pentru remedierea unei avarii majore la conducta magistrală.

Înainte de reluarea alimentării, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare – se arată într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Atenție! Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) este indicat să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!