Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL are un singur proiect de ţară – alegeri anticipate!

Publicat

pe

Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmboviţa, atacă virulent, într-o declaraţie de presă, aşa-zisul Guvern Cîţu şi pe preşedintele Klaus Iohannis, pentru lipsă de responsabilitate faţă de problemele urgente cu care se confruntă ţara. Spune Claudia Gilia că liberalii uimiesc prin lipsa lor de interes faţă de români, vrând cu orice preţ să pună la putere pe unii respinşi de câteva ori şi care, de fapt, nu vor să guverneze, proiectul lor de bază fiind aceleaşi obsesive alegeri anticipate.

„Joi, Guvernul Cîţu va sta în faţa votului de învestitură. O propunere de Guvern cu 7 miniştri respinşi de comisiile de specialitate ale Parlamentului. Aşa arată Guvernul României, în viziunea PNL! Un grup de oameni care nu fac faţă responsabilităţilor de miniştri, un grup incompetent pus să conducă ţara într-un moment extrem de dificil, de către un preşedinte iresponsabil, răzbunător și impasibil în fața problemelor românilor.

Un Guvern după chipul şi asemănarea celui care l-a încropit, respins el însuşi de trei ori şi care, se încăpăţânează să nu ţină cont de faptul că cei respinşi au primit de două ori aviz negativ şi să nu vină cu alte propuneri. Cîţu are datorii faţă de colegi, pentru care sacrifică România şi pe români. Uitându-mă astăzi către Guvernul României îmi dau seama că PNL nu vrea să guverneze. Cîțu nu face nici cel mai mic efort de a convinge celelalte partide să voteze Guvernul pentru că sarcina trasată acestuia nu este guvernarea, ci lipsa ei. PNL are un singur proiect de ţară – alegeri anticipate.

Ultimele evoluții arată că Guvernul PNL este total depășit de criza îmbolnăvirilor cu coronavirus și incapabil să ia măsurile care se impun în situații de criză. Pe de altă parte ce guvernare să aşteptăm de la un premier care ca ministru a avut „performanţe” notabile precum: creşterea euro la un nivel istoric, scăderea economiei, creşterea nivelul datoriei externe?

Şi totuşi… România se confruntă cu ameninţarea globală a virusului Covid–19. Sănătatea populaţiei nu trebuie să fie la mila cuiva. În timp ce PNL este bolnav de anticipate, românii riscă să se îmbolnăvească de coronavirus. PNL este mai preocupat de calculele politice și electorale decât de pregătirea măsurilor de prevenție și de gestionare a unei epidemii ce se anunță încă din luna decembrie 2019. Şi atunci, cum să credem că PNL vrea binele României, când pas cu pas ne arată că nu-i pasă decât de o mână de oameni din interior care vor o ţară în derivă pentru a-şi asigura nişte privilegii. PNL este ca un virus pentru România şi pentru români, pentru că nu-i pasă decât de existenţa sa, indiferent ce efecte va avea asupra oamenilor”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!