Connect with us

Dâmboviţa

PNL are un singur proiect de ţară – alegeri anticipate!

Publicat

pe

Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmboviţa, atacă virulent, într-o declaraţie de presă, aşa-zisul Guvern Cîţu şi pe preşedintele Klaus Iohannis, pentru lipsă de responsabilitate faţă de problemele urgente cu care se confruntă ţara. Spune Claudia Gilia că liberalii uimiesc prin lipsa lor de interes faţă de români, vrând cu orice preţ să pună la putere pe unii respinşi de câteva ori şi care, de fapt, nu vor să guverneze, proiectul lor de bază fiind aceleaşi obsesive alegeri anticipate.

„Joi, Guvernul Cîţu va sta în faţa votului de învestitură. O propunere de Guvern cu 7 miniştri respinşi de comisiile de specialitate ale Parlamentului. Aşa arată Guvernul României, în viziunea PNL! Un grup de oameni care nu fac faţă responsabilităţilor de miniştri, un grup incompetent pus să conducă ţara într-un moment extrem de dificil, de către un preşedinte iresponsabil, răzbunător și impasibil în fața problemelor românilor.

Un Guvern după chipul şi asemănarea celui care l-a încropit, respins el însuşi de trei ori şi care, se încăpăţânează să nu ţină cont de faptul că cei respinşi au primit de două ori aviz negativ şi să nu vină cu alte propuneri. Cîţu are datorii faţă de colegi, pentru care sacrifică România şi pe români. Uitându-mă astăzi către Guvernul României îmi dau seama că PNL nu vrea să guverneze. Cîțu nu face nici cel mai mic efort de a convinge celelalte partide să voteze Guvernul pentru că sarcina trasată acestuia nu este guvernarea, ci lipsa ei. PNL are un singur proiect de ţară – alegeri anticipate.

Ultimele evoluții arată că Guvernul PNL este total depășit de criza îmbolnăvirilor cu coronavirus și incapabil să ia măsurile care se impun în situații de criză. Pe de altă parte ce guvernare să aşteptăm de la un premier care ca ministru a avut „performanţe” notabile precum: creşterea euro la un nivel istoric, scăderea economiei, creşterea nivelul datoriei externe?

Şi totuşi… România se confruntă cu ameninţarea globală a virusului Covid–19. Sănătatea populaţiei nu trebuie să fie la mila cuiva. În timp ce PNL este bolnav de anticipate, românii riscă să se îmbolnăvească de coronavirus. PNL este mai preocupat de calculele politice și electorale decât de pregătirea măsurilor de prevenție și de gestionare a unei epidemii ce se anunță încă din luna decembrie 2019. Şi atunci, cum să credem că PNL vrea binele României, când pas cu pas ne arată că nu-i pasă decât de o mână de oameni din interior care vor o ţară în derivă pentru a-şi asigura nişte privilegii. PNL este ca un virus pentru România şi pentru români, pentru că nu-i pasă decât de existenţa sa, indiferent ce efecte va avea asupra oamenilor”.

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște, foarte aproape de pragul pentru noi restricții

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Municipiul Târgoviște a înregistrat astăzi, 16 octombrie 2021, o rată de incidență de 7,32 cazuri COVID la mia de locuitori. Asta înseamnă că este foarte aproape de pragul pentru noi restricții impus de autorități, respectiv 7,5 la mia de locuitori. Odată atinsă această rată de incidență, se va institui carantina de noapte pe parcursul întregii săptămâni, nu doar în weekend. De asemenea, se poate decide oricând măsura carantinei zonale.

Citește și: Restricții care se aplică în Târgoviște. Mesajul primarului Daniel Cristian Stan

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa a constatat că alte opt localități din județ au înregistrat o rată de incidență peste 7,5 la mia de locuitori, după cum urmează: Găești (9,6/1000 locuitori), Tărtășești (8,56/1000 locuitori), Brezoaele (8,39/1000 locuitori), Gura Ocniței (8,35/1000 locuitori), Mătăsaru (8,16/1000 locuitori), Ciocănești (7,86/1000 locuitori), Odobești (7,6/1000 locuitori) și Vișinești (7,52/1000 locuitori).

Județul Dâmbovița a înregistrat, astăzi, o rată de incidență de 5,58 la mia de locuitori, cu 288 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore.

Localitățile din județul Dâmbovița cu rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT