Connect with us

ACTUALITATE

Opriți virusul morții! (II)

Publicat

pe

„Aleşii” împreună cu „numiţii” autoproclamaţi competenţi şi harnici care, chipurile, se ocupă cu abnegaţie de binele nostru şi de treburile țării (în realitate, se spune că ar fi preocupaţi doar de alegeri, de ocuparea, pentru ei, progenituri, amante, rude şi alţii, de posturi şi dregătorii, care mai de care mai profitabile, fiindcă deh, „să iasă bănuţul” este singura lor deviză!), se întrec în a ne asigura cu aere superior-zeflemisto-dispreţuitoare, de Terminator de pe cheiurile Dâmboviţei, că situaţia este „sub control”.

Măi să fie, chiar aşa?!? Să luăm doar două exemple, absolut edificatoare: în SUA se anulează manifestări sportive de importanţă planetară pentru că a apărut un singur caz de Coronavirus intr-un comitat, fiindcă în Ţara Dolarului viaţa şi sănătatea oamenilor primează în faţa banului şi a distracţiei, iar cei care guvernează „altfel” răspund în faţa Justiţiei bazată pe principii morale, înfăptuită adeseori de către juraţi (oameni din toate păturile sociale, ca dumneavoastră, ca mine, care se pun în situaţia victimelor…); ITALIA instituie măsuri dintre cele mai drastice, anulând evenimente şi manifestări care riscă să-i pună toţi locuitorii (nu „doar” pe proprii săi cetăţeni, ci pe toţi cei ce se află pe teritoriul său, de la oameni serioşi până la hoţii de buzunare, fiindcă sunt tot oameni…) într-o situaţie de primejdie potenţială, mergând până la a institui carantina pe întreg teritoriul său – deşi sistemul ei de sănătate este infinit mai performant decât cel al României.

Din ştirile „oficioase” de ultimă oră aflăm că s-a ajuns să se facă o adevărată triere a pacienţilor, medicii trebuind să aleagă pe cine tratează, privilegindu-i pe cei cu cele mai mari şanse de supravieţuire – aşa după cum bine ştim că se procedează în lumea reală, în situaţii dramatice, în război, pe câmpurile de luptă sau în spitale. Degeaba ne prefacem ignoranţi şi scandalizaţi (pentru că „dă bine” să mimăm ingenuitatea), ştim că asta este realitatea. În van arborăm false aere de domnişoare de pension ori de anarhisto-marxistoizi de vodevil ieftin, scandalizaţi, nevoie mare – à propos, n-am prea mai auzit de ei de când cu acest virus mortal. Oare se ascund cumva, undeva, prin catacombele preistoriei raţiunii cognitive şi civilizaţiei evolutive, pentru a se prezerva şi a constitui genomul renaşterii umanităţii în cazul în care noi, ceilalţi, am pieri cu toţii? Sau pur şi simplu, le este groază de pieire şi fiind vorba de lucruri concrete, nu despre vorbe goale, se ascund ca nişte… În fine.

De ce nu recunoaşteţi, energumenilor, că sunteţi complet depăşiţi de această adevărată CRIZA VITALA a omenirii, că „habernai” ce sunteţi (cum spunea cu adânc dispreţ bunicul meu, G-ral locotenent în retragere Victor ISACEANU, trecut prin ciur şi prin dârmon în cele două războaie), nu aveţi habar ce şi cum să faceţi? Sau poate nici măcar nu vă interesează nimic altceva decât să vă prefaceţi preocupaţi, „pe sticlă”, încruntându-vă pentru a mima existenţa vreunei circumvoluţiuni în spatele frunţii? Vă preocupă doar jocurile politicianiste. ALEGERILE. Un tur, două, când, cum, doar-doar să ajungeţi ori să vă menţineţi la PUTERE şi la BANI, BANI, BANI… Nemunciţi, desigur. Obţinuţi din spolierea bogăţiilor Ţării (ce-a mai rămas) şi din exploatarea săracilor (că doar acesta v-a fost scopul, sărăcirea poporului, pentru a câştiga alegerile cu „o litră” nu cu „un litru” de ulei, cum a spus chiar fostul…). Se aude acolo, suuuuus?

DECRETATI CARANTINĂ GENERALĂ PE TOT TERITORIUL ȚĂRII FĂRĂ NICIO ÎNTÂRZIERE: NU V-AM DAT DREPTUL SĂ NE UCIDEȚI, HAIMANALELOR!

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Urs semnalat în zona comunei Pucheni, județul Dâmbovița. Află ce au decis autoritățile!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Ca urmare a numeroase sesizări privind apariția unui urs brun în zona comunei Pucheni, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a organizat, astăzi – 11 mai 2021, la sediul primăriei din localitate, o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost adoptat un plan de acțiune care va fi aplicat în perioada următoare.

Măsuri dispuse:
– Monitorizarea situației de către Comitetului Local pentru Situații de Urgență și de informare de îndată a instituțiilor cu atribuții în gestionarea acesteia;
– Prevenire, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru îndepărtarea ursului din zonele locuite sau utilizate de către populație;
– Patrulare de către efectivele de jandarmi și poliție în zona unde a fost semnalată prezența ursului și există pericolul unei posibile agresiuni;
– Informare a cetățenilor cu privire la existența unui potențial pericol determinat de prezența ursului, modul acestora de comportare, restricțiile și obligația de respectare a recomandărilor reprezentanților instituțiilor cu atribuții în gestionarea evenimentelor ( IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în 30 de localități din România

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în 30 de localități din țară. Lista nu este definitivă, ea putând fi actualizată până la apariția Hotărârii de Guvern.

Conform propunerii AEP, candidaturile vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

Lista localităților unde se vor organiza alegeri locale parțiale

Judeţul Alba
1. Comuna Ciuruleasa
2. Comuna Meteş

Judeţul Arad
3. Comuna Zăbrani

Județul Argeș
4. Comuna Aninoasa
5. Comuna Rociu

Judeţul Bacău
6. Comuna Tamaşi

Judeţul Braşov
7. Comuna Şinca Nouă

Judeţul Caraş-Severin
8. Oraşul Bocşa

Județul Călărași
9. Comuna Cuza Vodă
10. Comuna Frumuşani

Județul Covasna
11. Comuna Mereni

Judeţul Dâmboviţa
12. Comuna Braniştea

Judeţul Dolj
13. Comuna Catane
14. Comuna Sadova
15. Comuna Terpeziţa

Judeţul Galaţi
16. Oraşul Târgu Bujor

Județul Hunedoara
17. Comuna Burjuc
18. Comuna Romos
19. Comuna Sarmizegetusa

Județul Ialomița
20. Comuna Gura Ialomiţei
21. Comuna Ion Roată

Judeţul Ilfov
22. Oraşul Bragadiru
23. Comuna Găneasa

Județul Mehedinți
24. Comuna Obârşia de Câmp

Județul Olt
25. Comuna Deveselu

Judeţul Prahova
26. Comuna Șotrile

Judeţul Sălaj
27. Oraşul Şimleu Silvaniei

Judeţul Suceava
28. Oraşul Vicovul de Sus

Judeţul Timiş
29. Comuna Voiteg

Judeţul Vâlcea
30. Comuna Scundu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT