Connect with us

Argeș

Argeş: Cererile pentru cazier judiciar se transmit online sau prin fax

Publicat

pe

IPJ Argeş a decis ca, în contextul măsurilor de limitare a răspândirii infecţiilor cauzate de coronavirus, primirea solicitărilor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar pentru persoane fizice sau juridice să se realizeze, preponderent, prin transmiterea cererilor completate, împreună cu o copie de pe actul de identitate valabil, folosind mijloacele de comunicare electronice – email sau fax.

Formularul pentru solicitarea copiei de cazier judiciar este disponibil, gratuit, alături de informaţii referitoare la eliberarea cazierului judiciar pentru persoane fizice şi pentru eliberarea certificatelor de integritate, la adresa: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/documente-necesare-eliberarii-de-acte/cazier-judiciar-persoane-fizice-certificate-de-integritate , respectiv pentru eliberarea cazierului judiciar pentru persoane juridice, la adresa: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/documente-necesare-eliberarii-de-acte/cazier-judiciar-persoane-juridice .

Eliberarea acestora se va realiza în aceeaşi zi, pentru cererile transmise până în ora 12:00, după următorul program:

Luni, marti, joi, între orele 15:00-15:45;
Miercuri între orele 16:30-17:30;
Vineri între orele 12:30-13:00.

Astfel, cererile pot fi transmise la adresele:
• cazier@ag.politiaromana.ro sau nr fax 0248/220557, pentru documentele ce urmează a fi ridicate de la ghișeul situat la sediul I.P.J. Argeș – str. Victoriei nr. 60;
• politia.curteadearges@ag.politiaromana.ro sau nr fax 0248/722110, pentru documentele ce urmează a fi ridicate de la ghișeul situat la sediul Poliției Curtea de Argeș;
• politia.cimpulung@ag.politiaromana.ro , pentru documentele ce urmează a fi ridicate de la ghișeul situat la sediul Poliției Câmpulung;
• politia.costesti@ag.politiaromana.ro sau nr fax 0248/672363, pentru documentele ce urmează a fi ridicate de la ghișeul situat la sediul Poliției Costești;
• politia.mioveni@ag.politiaromana.ro , pentru documentele ce urmează a fi ridicate de la ghișeul situat la sediul Poliției Mioveni;
• politia.stefanesti@ag.politiaromana.ro sau fax 0248/265185, pentru documentele ce urmează a fi ridicate de la ghișeul situat la sediul Poliției Ștefănești;
• politia.topoloveni@ag.politiaromana.ro , pentru documentele ce urmează a fi ridicate de la ghișeul situat la sediul Poliției Topoloveni.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. După dubla crimă din Argeș, au ieșit specialiștii să-și dea cu părerea!

Publicat

pe

Am rămas, exact cum se numește rubrica noastră, „perplex” când am văzut câți specialiști din toate domeniile, sociologi, psihologi, criminaliști își dau acum cu părerea despre masacrul petrecut duminică în județul Argeș. Toată lumea analizează, psihanalizează dubla crimă de la Mihăieşti. Se creează profilul ucigașului. Se refac pașii existențiali ai individului. Ce mai, după ce au fost omorâți cu sânge rece un copil de 15 ani și mama sa, de 38 de ani, se caută acum motivațiile.

Cam târziu, domnilor. Criminalul a fost invitat într-o emisiune TV, cu câteva luni în urmă, și a spus atunci cam tot ce ar avea de gând să facă din cauza geloziei extreme care îl măcina. Nimeni nu l-a analizat atent. Nu a fost tras niciun semnal de alarmă. Era vorba doar de divertisment… Oamenii din sat știau cum o ducea cu el biata femeie, despre scandaluri, amenințări. Nici Poliția nu a făcut nimic.

Și, iată, s-a produs tragedia care a îngrozit întreaga țară. O femeie și băiatul său de 15 ani au fost omorâți în curtea unei biserici. Oribilele fapte puteau fi preîntâmpinate dacă autoritățile, specialiștii care explică acum fenomenul ar fi fost mai atenți la individul respectiv. Să ieși după masacru să-ți dai Cu părerea este târziu… Și parcă jenant!

Citește în continuare

Argeș

O femeie și copilul ei de 15 ani, omorâți în curtea unei biserici din Argeș

Publicat

pe

de

Sursa foto: arges-stiri.ro

Scene oribile s-au consumat, ieri, în curtea unei biserici din satul Drăghici, comuna Mihăeşti, județul Argeș. O femeie şi fiul ei, în vârstă de 15 ani, au fost omorâţi de un bărbat despre care s-a aflat ulterior că a fost concubinul victimei. După ce i-a ucis pe cei doi, individul a încercat să se sinucidă.

Oamenii legii ajunși rapid la fața locului au găsit cadavrul copilului, care prezenta multiple leziuni în zona capului. Corpul femeii a fost descoperit în curtea bisericii. Avea gâtul tăiat. Criminalul a fost imobilizat de poliţişti în timp ce încerca să se sinucidă. Acesta căuta să își provoace tăieturi cu cuţitul în zona gâtului. Individul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire.

Ancheta în acest caz oribil de o cruzime nemaiîntâlnită fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Bărbatul, descris de cunoscuți a fi deosebit de gelos, fusese cu ceva vreme în urmă în studioul unei cunoscute emisiuni TV, împreună cu soţia, într-o tentativă de împăcare publică. Atunci a fost întrebat de moderatoare despre faptul că si-ar fi amenințat soţia cu moartea. Ba chiar și copilul. Criminalul a recunoscut atunci şi a mărturisit că nu va ezita să recurgă la un gest extrem.

Această dubla crimă ar fi putut fi evitată dacă autoritățile ar fi ținut cont de amenințările acestui individ extrem de gelos, despre starea de fapt existentă între cei doi.

Din păcate, criminalul nu a fost monitorizat și s-a ajuns la un deznodământ tragic. O femeie și copilul său de 15 ani au fost omorâți fără milă, fără ca cineva să poată interveni pentru a opri acest masacru.

Potrivit martorilor, între criminal şi soţia lui a existat mereu tensiune și violență conjugală. Vecinii lor au povestit că, în ultima vreme, bărbatul a ameninţat de mai multe ori că o omoară pe femeie.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT