Connect with us

ACTUALITATE

Primarul oraşului Titu, apel la solidaritate şi respectarea măsurilor luate de autorităţi

Publicat

pe

Trecem printr-un moment în care avem nevoie să dăm dovadă de responsabilitatea și solidaritatea noastră, precum și de respectarea măsurilor adoptate de către autorități.

Vă asigur de implicarea totală a mea și a celorlalți colegi din administrația publică locală pentru a aplica măsurile legale și necesare în vederea limitării efectelor negative produse de Coronavirus. Vă rog să vă informați doar din surse oficiale, noi vă vom transmite in timp real toate informațiile necesare, în toată această perioadă. Nu ezitați să apelați la noi în caz de nevoie.

In primă fază, vom interveni de mâine (Nota redacţiei: luni – 16 martie) prin societatea Consiliului Local Titu- SALUB SRL, pentru dezinfectarea străzilor, trotuarelor și scărilor de bloc cu soluție pe bază de clor, acțiune pe care sperăm s-o facem în mod regulat. Am pregătit această acțiune împreună cu salariații administrației publice locale, deși întâmpinăm dificultăți în procurarea substanțelor dezinfectante care, cu greu se găsesc pe piață.

Urmează imediat și acțiuni de dezinsecție în oraș împotriva căpușelor și gândacilor, în urma solicitărilor dumneavoastră.

Vă vom informa, pe parcurs, de toate măsurile pe care o să le luăm în perioada următoare.

Să fim optimiști și să ne gândim că va veni curând ziua în care normalitatea va reveni în viețile noastre.

Cu respect,
Traian NICULAE,
Primarul Orașului Titu

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște, foarte aproape de pragul pentru noi restricții

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Municipiul Târgoviște a înregistrat astăzi, 16 octombrie 2021, o rată de incidență de 7,32 cazuri COVID la mia de locuitori. Asta înseamnă că este foarte aproape de pragul pentru noi restricții impus de autorități, respectiv 7,5 la mia de locuitori. Odată atinsă această rată de incidență, se va institui carantina de noapte pe parcursul întregii săptămâni, nu doar în weekend. De asemenea, se poate decide oricând măsura carantinei zonale.

Citește și: Restricții care se aplică în Târgoviște. Mesajul primarului Daniel Cristian Stan

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa a constatat că alte opt localități din județ au înregistrat o rată de incidență peste 7,5 la mia de locuitori, după cum urmează: Găești (9,6/1000 locuitori), Tărtășești (8,56/1000 locuitori), Brezoaele (8,39/1000 locuitori), Gura Ocniței (8,35/1000 locuitori), Mătăsaru (8,16/1000 locuitori), Ciocănești (7,86/1000 locuitori), Odobești (7,6/1000 locuitori) și Vișinești (7,52/1000 locuitori).

Județul Dâmbovița a înregistrat, astăzi, o rată de incidență de 5,58 la mia de locuitori, cu 288 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore.

Localitățile din județul Dâmbovița cu rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT