Connect with us

ACTUALITATE

De ce este influențat prețul țiglei metalice în România?

Publicat

pe

Piața soluțiilor pentru acoperișuri este în plină creștere în România, zeci de firme întrecându-se în oferte care mai de care mai atrăgătoare pentru clienții lor. Evoluția tehnologiilor de prelucrare, accesul furnizorilor de materii prime pe piața autohtonă, emanciparea populației și creșterea interesului pentru investiții pe termen lung au dus la apariția unor produse și servicii din ce în ce mai bune calitativ.

Așa se face că prețul țiglei metalice a suferit schimbări în ultimii ani. Acestea au însă o justificare: creșterea calității și rezistenței țiglei, datorită factorilor menționați mai sus. De altfel, calitatea și rezistența, două caracteristici care merg mână în mână, sunt principalii factori care au influențat costul materialului. Mai multe informații despre acest subiect vei afla din cele ce urmează.

Țigla metalică – cea mai sigură soluție pentru sistemul de învelitori

Acest material de construcție pentru acoperiș a câștigat foarte mult teren în fața celorlalte. Ușurința de manevrare și de montare, rezistența la condițiile meteorologice nefavorabile și designul elegant sunt principalele aspecte pe care proprietarii le au în vedere atunci când optează pentru el.

Trebuie să fim însă conștienți de faptul că toate acestea au un preț, pe care unii și-l permit, alții – nu. Chiar și în contextul unui buget mai limitat, putem spune că alegerea țiglei metalice reprezintă compromisul ideal între buget și calitate.

Mulți dintre voi s-ar putea întreba ce presupune mai exact calitatea. Referitor la țigla metalică, aceasta este influențată strict de materia primă din care este realizat un astfel de produs. Din acest punct de vedere, pe piața autohtonă există o companie care se folosește de ingeniozitatea nordicilor pentru a proiecta soluții pentru acoperișuri trainice.

Este vorba despre RoofArt, unic producător al țiglei metalice Umbrella®, realizată din oțel suedez. Testat în prealabil, timp de peste 40 de ani, în condiții de vreme inimaginabile, oțelul de origine nordică s-a dovedit foarte rezistent în fața tuturor fenomenelor climatice extreme. Din acest motiv, firma amintită a ales să îl includă în procesul de producție al țiglei Umbrella®, fiindu-i furnizat constant de marele concern suedez SSAB.

Ne putem imagina că toate acestea – calitatea oțelului, logistica furnizării, procesul tehnologic complex de construcție în care este folosit și tehnica de finisare impecabilă a produsului final – influențează considerabil prețul țiglei metalice. Și totuși, suntem absolut convinși că nimeni nu își dorește să investească în produse slabe calitativ sau să aloce un buget mult mai mare pentru reparațiile ulterioare, necesare în cazul construirii acoperișului din materiale ieftine.

Țigla metalică Umbrella® de la RoofArt – inovația și tehnologia ridicate la rang de artă

Nu exagerăm cu nimic când spunem că sistemul Umbrella® pentru acoperișuri comercializat de RoofArt depășește toate standardele – atât pe cele de ordin tehnic, cât și pe cele ce țin de design. Avantajele pe care le oferă sunt următoarele:
● Proprietăți anticorozive extraordinare, garantate de stratul de zinc de 275 g/mp din componența oțelului suedez;
● Excelentă fiabilitate în exploatare și durabilitate maximă, grație rezistenței oțelului nordic, testat temeinic timp de mai bine de 40 de ani;
● Puritatea oțelului este garanția produsului nordic, acesta este recunoscut ca fiind printre cele mai curate din lume, cu cele mai restrânse toleranțe și cea mai bună densitate;
● Protecție față de mediul înconjurător datorită acoperirii GreenCoat, pe bază de material biodegradabil (ulei de rapiță), prin intermediul căruia cantitatea de noxe emise în aer este redusă semnificativ.

Acestea fiind spuse, suntem convinși că investiția în acoperișurile de la RoofArt, realizate din țiglă metalică Umbrella®, merită pe deplin orice efort financiar. Sigur, despre această soluție inovatoare se pot spune mult mai multe, însă te lăsăm să descoperi tu informații suplimentare pe site-ul roofart.ro. (P)

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Speranța a fost generată prin muzică la Spitalul Județean din Târgoviște

Publicat

pe

Concertul desfășurat în curtea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, sub titulatura sinceră „Onoare și Recunoștință”, este unic deocamdată în peisajul socio-cultural românesc.

Inițiativa președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost izvorâtă din nevoia revenirii la normalitate după această perioadă lungă, tristă, tragică, încărcată de tensiune, de neînțelesuri și încălcări ale firescului existențial.

S-a vrut, prin acest sublim concert de muzică clasică, să se aducă un cald omagiu, o mulțumire din inimă pentru cadrele Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște – medici, asistenți, infirmiere, brancardieri, pentru personalul Serviciului de Ambulanță și de la SMURD, adevărați eroi ai acestei negre perioade de pandemie.

Spectacolul montat în fața pavilionului central a fost, de fapt, prin esență, vibrație și ecouri, o plecăciune solemnă în fața tuturor cadrelor medicale din România, aflate în prima linie în bătălia cu virusul ucigaș.

A fost o seară blândă. Parcă și vântul primăvăratic s-a oprit pentru a sorbi sunetele melodioase emanate, în acel spațiu, de obicei, trepidant, trist, de instrumentiștii Orchestrei Simfonice Muntenia a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

Publicul a fost alcătuit din personalul Spitalului venit special de acasă pentru acest eveniment și cei aflați în tură, care, în clipele mai libere, au ieșit la geamuri, au aplaudat și au filmat concertul cu telefoanele. Pacienții, de asemenea, chiar dacă nu foarte mulți, au ieșit și ei la ferestre sau au venit în curtea Spitalului, de unde au urmărit, mai retrași și îngândurați, spectacolul muzical. Privindu-i, în ochi puteai remarca plăcuta surprindere că în incinta Spitalului se produce un astfel de moment de bucurie, că cenușiul care este atotstăpânitor într-o astfel de instituție a fost risipit măcar pentru 75 de minute.

Dirijorul Daniel Jinga a fost la înălțime, controlând, cu gestul și armonia neînțeleasă a baghetei sale, întreaga orchestră. Au încântat cu vocile lor publicul avid de sensibilitate și candoare muzicală sopranele Daniela Vlădescu, Stephanie Radu și Irina Baianț, baritonul Alexandru Constantin și tenorii Florin Georgescu și Alin Stoica. Spectacolul a fost prezentat de Adriana Ion – șef serviciu în cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

Au fost prezenți alături de cadrele medicale ale Spitalului Județean de Urgență, de președintele CJ Dâmboviţa – Corneliu Ștefan și de managerul Claudiu Dumirescu, primarul Daniel Cristian Stan  și parlamentarii social-democrați Carmen Holban, Titus Corlățean și Radu Popa. A venit special pentru acest concert inedit și cunoscutul om de afaceri Ovidiu Tender.

„Am organizat acest spectacol împreună cu colegii mei în semn de recunoștință pentru toate cadrele medicale, pentru cei care au fost în prima linie în ultimul an și jumătate, în semn de prețuire pentru oamenii care au salvat vieți, pentru cei care luptă zi de zi pentru viețile dâmbovițenilor. A fost un spectacol de suflet, un spectacol pe care l-am dorit organizat în curtea Spitalului Județean de Urgență Târgovişte. A fost un spectacol la înălțime. Le ulțumesc pe această cale membrilor Orchestrei Simfonice Muntenia și artiștilor care au venit astăzi la Târgoviște pentru a încânta inimile cadrelor medicale, pacienților de la Spitalului Județean de Urgență, nouă, tuturor celor care am fost prezenți aici”, a declarat, la finalul concertului, președintele CJ Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Managerul unității spitalicești târgoviștene, dr. Claudiu Dumitrescu, cel care a supravegheat discret acest super concert al bucuriei, a mulțumit președintelui Corneliu Ștefan pentru această inițiativă inedită și artiștilor care s-au lăsat antrenați într-un eveniment al speranței generate prin muzică.

„Dacă aș face un clasament, dacă îmi permiteți, aș pune pe locul 3-4 acest eveniment și vă explic de ce. În primul rând, îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne aflăm astăzi aici, pentru că suntem sănătoși și pentru că suntem pe un trend descendent al pandemiei. În al doilea rând, îi mulțumesc domnului președinte Corneliu Ștefan pentru această inițiativă și, în al treilea rând, sunt fericit să conduc acest colectiv cu care am obținut rezultate deosebite, chiar dacă ne-au fost adresate și nemulțumiri, în contextul în care unele familii au pierdut pe cei dragi. Cuvintele sunt de prisos. A fost un concert de-o înaltă ținută artistică. O recompensă binemeritată pentru cadrele Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște”, ne-a precizat Claudiu Dumirescu.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Sens unic pe drumul județean dintre Gura Ocniței și Răzvad!

Publicat

pe

Foto arhivă

De săptămână viitoare, se va introduce sens unic de circulație pe tronsonul drumului județean care leagă comuna Gura Ocniței de Răzvad, cunoscut drept strada Luncă.

Practic, la intersecția mare din Răzvad, cea unde există cel mai mare semn de circulație stop, șoferii nu vor mai putea vira spre Gura Ocniței și Moreni, fiind nevoiți să meargă până la intersecția cu Nisipuri, unde se vor putea încadra spre Gura Ocniței-Moreni.

Măsura va fi instituită pentru următoarele două-trei luni, cât timp se execută lucrări de reabilitare și modernizare pe drumul județean Nisipuri-Matraca, iar circulația a fost deviată prin Răzvad – ne-a precizat Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad. În acest moment, la intersecția mare din Răzvad se crează blocaje, în special după-amiaza, din cauza mașinilor care virează către Gura Ocniței-Moreni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT