Connect with us

ACTUALITATE

Căutați un blat de bucătărie din quartz sau din ceramică premium? Descoperiți produsele Prowest!

Publicat

pe

Trebuie să recunoașteți faptul că bucătăria s-a transformat ușor-ușor în spațiul dvs. preferat. În acesta nu doar vă testați abilitățile de bucătari, ci serviți povești frumoase alături de prieteni, prezentați celor dragi ultimele noutăți la cină sau savurați din când în când câte o cafea (sau ceai, după caz), de multe ori sprijinit de blatul de bucătărie, în timp ce vă delectați cu câteva pagini dintr-un roman deosebit.

Este, așadar, normal să investiți o sumă considerabilă în amenajarea acestei încăperi. Toate elementele care o compun, de la mobilier și electrocasnice până la decorațiuni, trebuie să fie alese cu atenție, astfel încât să vă asigure confortul și, desigur, să vă reprezinte.

Astăzi ne îndreptăm însă atenția, așa cum reiese și din titlu, asupra blaturilor, atât pentru rolul lor funcțional, cât și pentru cel estetic. Mai exact, vom afla împreună de ce un blat de bucătărie Prowest din quartz sau din ceramică va răspunde perfect exigențelor dvs.

Blat de bucătărie Prowest din quartz sau din ceramică?

Probabil că vă întrebați de ce am redus totul la doar două tipuri de blaturi, când pe piață există atât de multe produse. Răspunsul este simplu: blatul de bucătărie din quartz și cel din ceramică porțelanată sunt printre cele mai recomandate, atât grație rezistenței lor, cât și datorită aspectului elegant, ce se potrivește oricărui design interior.

Următoarea dvs. întrebare vizează brandul, nu-i așa? Am ales să aducem în discuție produsele concepute și comercializate de Prowest deoarece compania, cu o vastă experiență pe piața de profil, a câștigat încrederea clienților săi prin produsele premium, de o calitate înaltă, prin prețurile corecte, prin serviciile complementare oferite cu simț de răspundere și, nu în ultimul rând, prin faptul că este mereu dispusă să ajute cu un sfat, încurajând feedback-ul de orice fel – pentru că acesta din urmă este, conform opiniei ei, cel care conduce la îmbunătățirea permanentă a activităților desfășurate.

Revenind la blaturi, pentru că, în fond, acestea sunt „vedetele” articolului, vom menționa succint caracteristicile fiecărui tip. Așadar, la final, vă veți răspunde singuri la întrebarea: să aleg un blat din quartz sau un blat de ceramică Prowest?

Avantajele unui blat de bucătărie din quartz made by Prowest:
● rezistență deosebită la zgârieturi, la pete, la șocuri și la căldură;
● rezistență mare la diverse alimente (vin, oțet, suc de citrice etc.);
● durată mare de viață, de peste 25 de ani;
● suprafață neporoasă, ce nu permite diverselor substanțe să pătrundă în profunzime și, implicit, să deterioreze materialul;
● suprafață antibacteriană, ce asigură un mediu igienic pentru procesarea produselor alimentare;
● rezistență deosebită a culorii în timp, aspectul premium fiind păstrat mulți ani după utilizare.

Prowest este unul dintre principalii importatori de lastre din quartz în România, având ca furnizori branduri de renume internațional, precum Stone Italiana, Cimstone, Technistone, Silestone și Belenco. Prelucrarea lastrelor este realizată cu echipamente de ultimă generație, fapt ce asigură nu doar produse net superioare din punct de vedere estetic și funcțional, ci și protecția mediului înconjurător.

În ceea ce privește blaturile de ceramică porțelanată, avantajele sunt, de asemenea, numeroase. Acestea rezultă nu doar din calitatea materiei prime (furnizate de un brand de top, Fondovalle), ci și din cea a procesului de prelucrare (Prowest se numără printre singurele companii din țară care prelucrează lastre din ceramică, dată fiind complexitatea acestei operațiuni).

Avantajele unui blat de bucătărie din ceramică made by Prowest:
● rezistență mare la temperaturi înalte (peste 1000 de grade Celsius), la zgârieturi, pete, șocuri, îngheț-dezgheț și razele UV;
● rezistență mare la diverse alimente (oțet, vin, suc de citrice etc.) și la produsele de curățare mai agresive;
● ideal pentru orice bucătărie, indiferent de designul abordat;
● întreținere foarte ușoară, ceramica fiind un material inert (și care nu are alte substanțe chimice în compoziție);
● longevitate, asigurată atât de caracteristicile materialului, cât și de suprafața plană și stabilă a acestuia.

Produsele Prowest vin însoțite de garanții de 5 ani și au certificarea internațională NSF 51, oferită de Centrul de Siguranță și Analiză a Produselor LGA Gmbh.

Prowest – mai mult decât un producător de blaturi de bucătărie

Din cele menționate mai sus rezultă faptul că Prowest investește constant în calitatea produselor sale, punând la dispoziția dvs. blaturi de bucătărie din quartz și din ceramică cu aspect impecabil și rezistență mare. Aceste produse nu ar conduce însă către rezultatele scontate dacă nu ar fi însoțite de servicii complementare impecabile.

Așadar, fie că doriți să achiziționați un model din ceramică sau unul din quartz, la Prowest aveți certitudinea că veți beneficia încă de la început de toate informațiile necesare. Apoi, compania vă asigură și servicii de măsurare de precizie, proiectare și execuție de calitate, livrare în siguranță și montaj profesional.

Seriozitatea și profesionalismul sunt două dintre cuvintele care descriu compania Prowest. Descoperiți mai multe despre aceasta, accesând site-ul proweststone.ro! (P)

ACTUALITATE

Jandarmeria Dâmbovița, misiune îndeplinită cu o schemă de personal încadrată parțial. VIDEO

Publicat

pe

Jandarmeria Dâmbovița și-a îndeplinit cu succes misiunile încredințate pe parcursul anului 2023, chiar dacă schema de personal este acoperită doar în proporție de 77,64% – ceea ce înseamnă mai mult de 120 de posturi neîncadrate. Este concluzia la care am ajuns după ce inspectorul șef al unității – col. Mihai Matei ne-a prezentat, astăzi – 28 martie 2024, bilanțul activităților derulate pe parcursul anului trecut. De altfel, col. Matei a recunoscut că deficitul de personal constituie principala greutate cu care se confruntă și în prezent Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmboviţa.

„Din punct de vedere al misiunilor din competența Jandarmeriei, principala caracteristică a anului trecut a reprezentat-o creșterea exponențială a numărului de persoane participante la diverse manifestări și evenimente desfășurate în spațiul public, atât manifestări cultural-artistice, sportive, dar și promoționale și cu caracter religios”, a explicat inspectorul șef al IJJ Dâmboviţa.

În 2023, Jandarmeria Dâmbovița și-a asumat următoarele obiective generale:
– Eficiența misiunilor de ordine și siguranță publică;
– Modernizarea pazei obiectivelor și transporturilor de produse cu caracter special, bunuri și valori;
– Creșterea performanței structurilor operative;
– Asigurarea suportului operațional și decizional;
– Consolidarea mecanismelor de comunicare publică.

„Pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru personalul unității, am desfășurat mai multe acțiuni, dintre care amintim:
– achiziția unui container de lucru dotat cu toate facilitățile, în vederea amenajării unor spații de birouri;
– demararea lucrărilor de obținere a finanțării din fonduri europene în cadrul Programului – cheie 1 – Surse regenerabile de energie și stocarea energiei pentru construirea unui parc de panouri fotovoltaice care să asigure consumul de energie electrică la nivelul unității;
– demararea procedurii de construire a unei săli de sport cu tribună de 102 locuri, finanțată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.
– desfășurarea de activități într-un proiect cu Banca Mondială pentru executarea de lucrări de consolidare și modernizare a două clădiri cu destinația spații de birouri.
De asemenea, a fost realizată dotarea cu mijloace de transport specifice tipurilor de misiuni executate (de exemplu, au fost dotate posturile de jandarmi montane cu două autospeciale 4×4 cu dotări moderne, un autovehicul Jeep Wrangler pentru Postul de Jandarmi Montan Peștera și un autovehicul Ssangyong Musso Grand pentru Postul de Jandarmi Montan Zănoaga), precum și dotarea cu mijloace specifice de protecție individuală pentru personalul care execută misiuni de ordine publică și intervenție (căști și veste antiglonț, veste antiînjunghiere și altele)”, a precizat col. Mihai Matei.

De reținut că Jandarmeria Dâmbovița a derulat, în patrule mixte – împreună cu Poliția și independente, 7.328 de misiuni de menținere a ordinii publice. Au fost constatate 1.151 de fapte de natură contravențională, dintre care 665 au fost sancționate cu amenzi în valoare de 434.000 lei, și 112 fapte de natură penală. De asemenea, jandarmii din Dâmbovița au executat pe parcursul anului trecut 14 mă știu i de salvare / evacuare și au acordat sprijin unui număr de 32 de turiști.

„Și anul 2024 se anunță un an destul de încărcat pentru misiunile Jandarmeriei dâmbovițene. Pe lângă evenimentele publice care implică aglomerări mari de persoane cu care suntem obișnuiți anual, care sunt deja tradiționale la nivelul județului (putem exemplifica aici manifestări religioase cu aproximativ 20.000 de persoane, manifestări cultural-artistice cu peste 15.000 de participanți, manifestări sportive cu aproximativ 8000 de spectatori, etc.), fiind un an electoral, cu siguranță vor fi destule provocări în planul ordinii publice”, a concluzionat col. Mihai Matei – inspector șef IJJ Dâmboviţa.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

România este țara UE cu cel mai mare număr de câini și pisici cu stăpân, raportat la populație

Publicat

pe

România este țara europeană cu cel mai mare număr de animale de companie deţinute pe cap de locuitor, mai precis 8,6 milioane de câini și pisici cu proprietar – ne informează Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA). În 43% dintre locuințe există cel puțin un câine și în 48% cel puțin o pisică – se mai precizează în comunicatul de presă transmis către mass-media.

„Aşadar, este evident că cel puțin pentru jumătate din populația țării nu este admisibilă și aprobabilă strategia inumană și imorală de gestionare a câinilor prin ucidere. Într-o societate în care în jumătate din case sunt animale de companie, câini și pisici, este surprinzător că, de 20 de ani, autorităţile din România derulează programe de eutanasiere și că există atâtea imagini crude ale comportamentului unor indivizi față de aceste animale”, spune Carmen Arsene – preşedinta FNPA.

Precizăm că, potrivit unui raport FEDIAF (Federația Europeană a Industriei Produselor Alimentare pentru Animale de Companie), Germania deține cea mai mare populație de câini (peste 10 milioane) și pisici (peste 15 milioane) din Europa. Același studiu arată că, față de anul 2010, la nivel european, numărul de câini în casele oamenilor a crescut cu aproximativ 32 de milioane, iar numărul pisicilor – cu aproximativ 42 de milioane.

„Considerăm că această creștere semnificativă în Europa se datorează inclusiv adoptării de animale fără stăpân din țări precum România, de către țări precum Germania, Austria, Marea Britanie etc, în scopul salvării de la maltratare și eutanasiere. Desigur, situația cruntă din România a determinat inclusiv românii să adopte animale de pe străzi și din adăposturi, contribuind, de asemenea, cu un procent semnificativ la creşterea numărului de câini în locuințele din România.

Din ce în ce mai mulți oameni se apropie de animale prin empatie, iubire și bucuria de a avea în casa lor cel puțin un animal de companie și de a vedea beneficiile unei vieți în comuniune cu acestea. Ca societate, ne îndreptăm în această direcție. Însă, prin lipsa de etică şi corectitudine în aplicarea legilor şi strategiilor, legiuitorii, autoritățile responsabile și operatorii adăposturilor publice mai au de acceptat că, într-o societate empatică și morală, businessul generat din uciderea animalelor nu trebuie să primeze”, se precizează într-un comunicat al Federaţiei Naţionale pentru Protecţia Animalelor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite