Connect with us

ACTUALITATE

Căutați un blat de bucătărie din quartz sau din ceramică premium? Descoperiți produsele Prowest!

Publicat

pe

Trebuie să recunoașteți faptul că bucătăria s-a transformat ușor-ușor în spațiul dvs. preferat. În acesta nu doar vă testați abilitățile de bucătari, ci serviți povești frumoase alături de prieteni, prezentați celor dragi ultimele noutăți la cină sau savurați din când în când câte o cafea (sau ceai, după caz), de multe ori sprijinit de blatul de bucătărie, în timp ce vă delectați cu câteva pagini dintr-un roman deosebit.

Este, așadar, normal să investiți o sumă considerabilă în amenajarea acestei încăperi. Toate elementele care o compun, de la mobilier și electrocasnice până la decorațiuni, trebuie să fie alese cu atenție, astfel încât să vă asigure confortul și, desigur, să vă reprezinte.

Astăzi ne îndreptăm însă atenția, așa cum reiese și din titlu, asupra blaturilor, atât pentru rolul lor funcțional, cât și pentru cel estetic. Mai exact, vom afla împreună de ce un blat de bucătărie Prowest din quartz sau din ceramică va răspunde perfect exigențelor dvs.

Blat de bucătărie Prowest din quartz sau din ceramică?

Probabil că vă întrebați de ce am redus totul la doar două tipuri de blaturi, când pe piață există atât de multe produse. Răspunsul este simplu: blatul de bucătărie din quartz și cel din ceramică porțelanată sunt printre cele mai recomandate, atât grație rezistenței lor, cât și datorită aspectului elegant, ce se potrivește oricărui design interior.

Următoarea dvs. întrebare vizează brandul, nu-i așa? Am ales să aducem în discuție produsele concepute și comercializate de Prowest deoarece compania, cu o vastă experiență pe piața de profil, a câștigat încrederea clienților săi prin produsele premium, de o calitate înaltă, prin prețurile corecte, prin serviciile complementare oferite cu simț de răspundere și, nu în ultimul rând, prin faptul că este mereu dispusă să ajute cu un sfat, încurajând feedback-ul de orice fel – pentru că acesta din urmă este, conform opiniei ei, cel care conduce la îmbunătățirea permanentă a activităților desfășurate.

Revenind la blaturi, pentru că, în fond, acestea sunt „vedetele” articolului, vom menționa succint caracteristicile fiecărui tip. Așadar, la final, vă veți răspunde singuri la întrebarea: să aleg un blat din quartz sau un blat de ceramică Prowest?

Avantajele unui blat de bucătărie din quartz made by Prowest:
● rezistență deosebită la zgârieturi, la pete, la șocuri și la căldură;
● rezistență mare la diverse alimente (vin, oțet, suc de citrice etc.);
● durată mare de viață, de peste 25 de ani;
● suprafață neporoasă, ce nu permite diverselor substanțe să pătrundă în profunzime și, implicit, să deterioreze materialul;
● suprafață antibacteriană, ce asigură un mediu igienic pentru procesarea produselor alimentare;
● rezistență deosebită a culorii în timp, aspectul premium fiind păstrat mulți ani după utilizare.

Prowest este unul dintre principalii importatori de lastre din quartz în România, având ca furnizori branduri de renume internațional, precum Stone Italiana, Cimstone, Technistone, Silestone și Belenco. Prelucrarea lastrelor este realizată cu echipamente de ultimă generație, fapt ce asigură nu doar produse net superioare din punct de vedere estetic și funcțional, ci și protecția mediului înconjurător.

În ceea ce privește blaturile de ceramică porțelanată, avantajele sunt, de asemenea, numeroase. Acestea rezultă nu doar din calitatea materiei prime (furnizate de un brand de top, Fondovalle), ci și din cea a procesului de prelucrare (Prowest se numără printre singurele companii din țară care prelucrează lastre din ceramică, dată fiind complexitatea acestei operațiuni).

Avantajele unui blat de bucătărie din ceramică made by Prowest:
● rezistență mare la temperaturi înalte (peste 1000 de grade Celsius), la zgârieturi, pete, șocuri, îngheț-dezgheț și razele UV;
● rezistență mare la diverse alimente (oțet, vin, suc de citrice etc.) și la produsele de curățare mai agresive;
● ideal pentru orice bucătărie, indiferent de designul abordat;
● întreținere foarte ușoară, ceramica fiind un material inert (și care nu are alte substanțe chimice în compoziție);
● longevitate, asigurată atât de caracteristicile materialului, cât și de suprafața plană și stabilă a acestuia.

Produsele Prowest vin însoțite de garanții de 5 ani și au certificarea internațională NSF 51, oferită de Centrul de Siguranță și Analiză a Produselor LGA Gmbh.

Prowest – mai mult decât un producător de blaturi de bucătărie

Din cele menționate mai sus rezultă faptul că Prowest investește constant în calitatea produselor sale, punând la dispoziția dvs. blaturi de bucătărie din quartz și din ceramică cu aspect impecabil și rezistență mare. Aceste produse nu ar conduce însă către rezultatele scontate dacă nu ar fi însoțite de servicii complementare impecabile.

Așadar, fie că doriți să achiziționați un model din ceramică sau unul din quartz, la Prowest aveți certitudinea că veți beneficia încă de la început de toate informațiile necesare. Apoi, compania vă asigură și servicii de măsurare de precizie, proiectare și execuție de calitate, livrare în siguranță și montaj profesional.

Seriozitatea și profesionalismul sunt două dintre cuvintele care descriu compania Prowest. Descoperiți mai multe despre aceasta, accesând site-ul proweststone.ro! (P)

ACTUALITATE

Muzeele din Dâmbovița pot fi vizitate gratuit, marți – 18 mai

Publicat

pe

de

Marţi – 18 mai 2021, de Ziua Internațională a Muzeelor, toate instituțiile de cultură aflate în administrarea Complexului Național Curtea Domnească din Târgovişte pot fi vizitate gratuit.

Vorbim despre: Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul de Istorie, Muzeul „Vasile Blendea”, Muzeul de Artă, Muzeul „Casa Romanţei”, Casa Atelier “Gheorghe Petraşcu”, Muzeul de Etnografie şi Folclor Pucioasa, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, Casa Atelier “Gabriel Popescu” din Vulcana Pandele, Casa Memorială I. L. Caragiale, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”, Muzeul Etnografic „Prof. Dumitru Ulieru” Pietroşiţa.

Totodată, de marți – 18 mai 2021, se va relua şi serviciul de ghidaj în următoarele muzee: Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă, Muzeul „Casa Romanţei”, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, Casa Atelier “Gabriel Popescu” din Vulcana Pandele. Acesta va fi oferit gratuit în data de 18 mai 2021.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Leroy Merlin a deschis în 14 mai magazinul din Târgoviște. 5 motive pentru care poate deveni magazinul tău preferat de bricolaj

Publicat

pe

de

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a deschis, vineri – 14 mai 2021, cel de-al 19-lea magazin din România, în municipiul Târgoviște.

Noul magazin este situat pe strada Laminorului numărul 93 și va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

Iată 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre acesta și care te vor ajuta la organizarea cumpărăturilor tale pentru casă și grădină.

1. Ce produse vei găsi?

În noul magazin Leroy Merlin Târgoviște vei avea la dispoziție o ofertă diversificată de peste 25.000 de produse din categorii de interes precum: materiale de construcții, produse pentru grădină, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării) și multe altele. Astfel, vei avea posibilitatea de a găsi cât mai multe produse pentru casă și grădină într-un singur loc, în condiții de maximă siguranță, evitând nevoia mai multor deplasări.

2. Ce servicii vei avea la dispoziție?

În cadrul magazinului vei putea beneficia și de alte servicii utile pentru tine, precum: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de închiriere unelte sau cel de debitare a lemnului, dar și posibilitatea obținerii unei finanțări eficiente oferite de partenerul Oney, pentru achiziția de produse direct în magazin, prin cardul de credit Leroy Merlin sau credit de nevoi personale.

În plus, dacă vei face cumpărături în noul magazin, vei avea prilejul de a obține un card de client cu numeroase beneficii, printre care: retur extins la 365 de zile, livrare gratuită la cumpărături de minimum 4.000 lei și la o distanță maximă de 15 km față de magazin, dar și verificarea rapidă a stocului produselor din magazin.

3. Ce soluții alternative de cumpărături sunt disponibile?

În cazul în care nu ai timpul necesar pentru o vizită mai lungă în magazinul nostru, poți apela cu încredere la una dintre soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care îți poți rezerva produsele dorite din magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică – dacă îți dorești să plasezi rapid o comandă cu ridicare din magazin sau cu livrare la domiciliu sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu.

4. Cu ce oferte te întâmpinăm la deschidere?

În perioada 14-31 mai, am pregătit oferte promoționale pentru zeci de produse cu ocazia deschiderii noului magazin. Te așteptăm să le descoperi!

În plus, până pe 31 mai, te invităm să îți creezi cardul de client LEROY MERLIN pe www.leroymerlin.ro/cont-card, să selectezi magazinul preferat Târgoviște și intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10 vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei fiecare.

5. Ce suprafață are noul magazin și ce zonă deservește?

Magazinul Leroy Merlin Târgoviște se desfășoară pe o suprafață totală de 10.000 metri pătrați, dintre care aproximativ 2.000 metri pătrați vor fi alocați sectorului de materiale pentru construcții și 500 metri pătrați sectorului dedicat produselor pentru grădină. Magazinul dispune și de un număr de 264 de locuri de parcare.

Noul magazin Leroy Merlin din Târgoviște beneficiază și de o poziție avantajoasă, aflându-se în proximitatea orașelor Moreni, Pucioasa sau Găești, dar și cu acces direct din județele Argeș, Prahova și Ilfov, fiind o alternativă în plus pentru cei interesați de produsele comercializate de retailerul francez.

În plus, magazinul Leroy Merlin Târgoviște are peste 100 de angajați bine pregătiți și instruiți, care îți vor asigura consultanță pentru a beneficia de o experiență de cumpărături cât mai eficientă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT