Connect with us

ACTUALITATE

Tricouri de familie: câteva idei pentru personalizare

Publicat

pe

Ai decis că vrei să le faci celor dragi cadou un set de tricouri personalizate pentru familie, însă nu știi exact ce variantă de personalizare să alegi, astfel încât rezultatul să fie atât pe placul celor mari, cât și al celor mici?

Nu trebuie să mai cauți idei, ai ajuns unde trebuie: avem noi câteva sugestii și recomandări pentru tricouri personalizate de familie, care vor fi, cu siguranță, agreate în egală măsură de adulți și de prichindei.

Tricouri de familie personalizate: idei care te-ar putea inspira

Tricourile pentru familie cu mesaje identice sau adaptate fiecărui membru pot fi motive de amuzament atât pentru voi, cât și pentru cei care vă privesc. În plus, un asemenea set reprezintă un simbol al relației voastre speciale, unite, care va atrage atenția oriunde mergeți, fie că e vorba despre o petrecere de Crăciun cu familia extinsă, de un meci de fotbal al celor mici sau de o drumeție.

Tocmai de asta e foarte important să te orientezi spre mesaje interesante, haioase, însă care să rezoneze cât mai mult cu spiritul familiei voastre. Mai jos îți oferim, așadar, câteva idei de personalizare care te-ar putea inspira.

● Tricouri de familie cu mesaje
Așa cum aminteam mai sus, mesajele sunt cele mai întâlnite forme de personalizare pentru tricourile de familie. Poți alege, de exemplu, o frază pe care o folosiți doar voi, în familia voastră. Ai mai putea opta pentru o replică haioasă a unuia dintre voi sau pentru o frază care v-a făcut pe toți să zâmbiți, la un moment dat. A treia variantă ar putea fi un citat sau o frază nostimă găsită pe internet, însă noi îți recomandăm să folosești, totuși, ceva cât mai țintit și cât mai relevant pentru amintirile pe care le aveți împreună.

● Tricouri pentru familie personalizate cu imagini
Dacă familia ta iubește mult să facă fotografii, atunci poți să redai această pasiune și pe hainele pe care vrei să le comanzi: alege o fotografie amuzantă în care apăreți toți și imprim-o pe fiecare produs. Sau, de ce nu, du-ți familia într-un studio profesionist, la o ședință foto tematică, în care să fiți imortalizați în ipostaze cât mai haioase și memorabile. Ulterior, ai putea alege să imprimi o imagine din setul respectiv.

Tricouri de familie: prețuri

Dacă te-ai lăsat inspirat de posibilitățile de personalizare prezentate mai sus și știi deja care e mesajul sau imaginea pe care vrei să o imprimi, atunci probabil că acum te întrebi cât ar putea costa.

Vestea bună e că prețurile unor asemenea produse personalizabile sunt accesibile tuturor buzunarelor. În plus, dacă îți faci timp să cauți cu atenție, poți găsi și discount-uri semnificative în foarte multe magazine online. Totul e să știi exact ce vrei, să alegi varianta cea mai potrivită pentru familia ta și să ai un pic de răbdare.

RUVIX, tricouri super-creative la prețuri foarte bune

Un set de tricouri de la RUVIX este cel mai potrivit cadou pentru o familie nonconformistă, spontană și caracterizată de un simț al umorului foarte dezvoltat. Pe ruvix.ro găsești unele dintre cele mai creative produse de pe piață și, în plus, atunci când faci o comandă, ai garanția unor produse realizate din materiale 100% naturale, care nu doar că nu vor cauza niciun fel de alergie la nivelul pielii, ci vor face față cu brio și unui număr foarte mare de spălări.

Și nu uita, la RUVIX găsești tricouri deja imprimate sau poți veni cu propriile idei de personalizare. Aruncă și tu o privire în magazinul online și alege cele mai inspirate haine pentru familia ta! (P)

ACTUALITATE

Primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul „Eugen Popescu” Târgoviște

Publicat

pe

În această seară, 14 mai 2021, s-au efectuat primele probe la instalația de nocturnă a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Chiar dacă, din cauza resurselor financiare insuficiente, lucrările s-au execut mai greu decât au anticipat edilii, la finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea un stadion de Liga 1.

„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România în acest moment. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Despre celelalte intervenții la stadion… Se lucrează la fosta tribună 1, de asemenea, și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. În planul de sus, va fi montată și copertina.

De asemenea, pe zona din față a stadionului, se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de degivrare, aspersie.  De asemenea, urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințelede presă s.a.m.d. Intenția noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse școlare

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică, inspector școlar și consilier municipal PNL, a declarat astăzi că Guvernul Cîțu a alocat Primăriei Târgovişte 3.967 de mii de lei pentru plata burselor școlare.

A explicat alesul liberal că suma nu acoperă decât 40% din necesar, iar diferența ar fi trebuit să o acopere Primăria, potrivit Legii bugetului de stat.

„În bugetul Primăriei Târgovişte pentru 2021, a fost alocată doar această sumă de 3.967 de mii de lei primită din TVA, chiar dacă primăriile trebuie să aloce, conform legii, pe lângă această sumă, și sume din bugetele lor locale. La Târgoviște, nu s-a alocat niciun leu în plus”.

De reținut că, printr-o Hotărâre de Guvern din 2020, s-a stabilit un cuantum minim al burselor școlare de 100 lei lunar. Potrivit inspectorului școlar Dan Alexandru Tică, aproximativ 6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse, indiferent că vorbim de una din cele patru categorii stabilite prin lege, respectiv: burse de performanță, burse de merit, burse de studii și burse sociale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT