Connect with us

ACTUALITATE

Atenţie! Închisoare pentru cei care nu spun adevărul în formularele COVID-19

Publicat

pe

Guvernul a majorat pedepsele pentru falsul în declaraţiile cu privire la epidemia de coronavirus. Prin urmare, cetăţenii care nu spun adevărul în formularele pe care le completează atunci când revin în ţară, astfel încât autorităţile să poată lua decizia corectă, izolare la domiciliu sau carantină, vor fi pedepsiţi cu închisoare de la 1 la 5 ani – exemplifică deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda.

Aceeaşi pedeapsă se va aplica şi celor care nu respectă izolarea, carantina sau spitalizarea, dacă astfel se răspândeşte boala, iar dacă în acest fel se produce moartea unor persoane pedeapsa va fi între 5 şi 15 ani.

Totodată, transmiterea unei boli despre care o persoană ştie că o are se pedepseşte cu închisoare între 2 şi 7 ani, iar dacă au fost vătămate persoane – între 3 şi 10 ani. Dacă în acest fel se ajunge la moartea unor persoane, pedeapsa este între 7 şi 15 ani de închisoare.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT