Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Deputatul Dumitru Lupescu, întrebări către APM Dâmboviţa în legătură cu fabrica de ciment din Fieni

Publicat

pe

Deputatul Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, îi solicită directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa să-i comunice urgent răspunsuri la mai multe întrebări având ca temă intenţia Fabricii de Ciment de la Fieni de a deschide o linie de distrugere a cauciucurilor, activitate cu care cetăţenii din zonă nu sunt de acord.

„Acolo oricum se ard tot felul de deșeuri, inclusiv cauciucuri, însă acum vor să o facă oficial, ca segment adițional de business. Au pus un afiș la Primărie prin care cer opinia cetățenilor. Bineînţeles că cetățenii nu sunt de acord cu această situație. Evident că volumul de astfel de deșeuri va fi cu mult mai mare decât a fost până acum și nivelul poluării va creşte pe măsură”, spune deputatul Lupescu.

Întrebările la care trebuie să răspundă directorul APM Dâmboviţa sunt următoarele.
– care este stadiul cererii operatorului economic respectiv?
– se realizează de către APM Dâmbovița etapele premergătoare – în speță verificările tehnice privind impactul asupra mediului, ca etapă în emiterea acordului integrat de mediu?
– când va fi ședința de consultare a publicului? Cumva în aceste zile? Că tot este stare de urgență și lumea dă atenție altor aspecte! Tot urgență este și cererea operatorului?

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!