Connect with us

ACTUALITATE

Deputatul Dumitru Lupescu, întrebări către APM Dâmboviţa în legătură cu fabrica de ciment din Fieni

Publicat

pe

Deputatul Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, îi solicită directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa să-i comunice urgent răspunsuri la mai multe întrebări având ca temă intenţia Fabricii de Ciment de la Fieni de a deschide o linie de distrugere a cauciucurilor, activitate cu care cetăţenii din zonă nu sunt de acord.

„Acolo oricum se ard tot felul de deșeuri, inclusiv cauciucuri, însă acum vor să o facă oficial, ca segment adițional de business. Au pus un afiș la Primărie prin care cer opinia cetățenilor. Bineînţeles că cetățenii nu sunt de acord cu această situație. Evident că volumul de astfel de deșeuri va fi cu mult mai mare decât a fost până acum și nivelul poluării va creşte pe măsură”, spune deputatul Lupescu.

Întrebările la care trebuie să răspundă directorul APM Dâmboviţa sunt următoarele.
– care este stadiul cererii operatorului economic respectiv?
– se realizează de către APM Dâmbovița etapele premergătoare – în speță verificările tehnice privind impactul asupra mediului, ca etapă în emiterea acordului integrat de mediu?
– când va fi ședința de consultare a publicului? Cumva în aceste zile? Că tot este stare de urgență și lumea dă atenție altor aspecte! Tot urgență este și cererea operatorului?

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT