Connect with us

ACTUALITATE

Deputatul Dumitru Lupescu, întrebări către APM Dâmboviţa în legătură cu fabrica de ciment din Fieni

Publicat

pe

Deputatul Dumitru Lupescu, preşedintele USR Dâmboviţa, îi solicită directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa să-i comunice urgent răspunsuri la mai multe întrebări având ca temă intenţia Fabricii de Ciment de la Fieni de a deschide o linie de distrugere a cauciucurilor, activitate cu care cetăţenii din zonă nu sunt de acord.

„Acolo oricum se ard tot felul de deșeuri, inclusiv cauciucuri, însă acum vor să o facă oficial, ca segment adițional de business. Au pus un afiș la Primărie prin care cer opinia cetățenilor. Bineînţeles că cetățenii nu sunt de acord cu această situație. Evident că volumul de astfel de deșeuri va fi cu mult mai mare decât a fost până acum și nivelul poluării va creşte pe măsură”, spune deputatul Lupescu.

Întrebările la care trebuie să răspundă directorul APM Dâmboviţa sunt următoarele.
– care este stadiul cererii operatorului economic respectiv?
– se realizează de către APM Dâmbovița etapele premergătoare – în speță verificările tehnice privind impactul asupra mediului, ca etapă în emiterea acordului integrat de mediu?
– când va fi ședința de consultare a publicului? Cumva în aceste zile? Că tot este stare de urgență și lumea dă atenție altor aspecte! Tot urgență este și cererea operatorului?

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT