Conectați-vă cu noi

Ialomiţa

Minciuna din declaraţia COVID-19, scoasă la iveală de bonurile fiscale din maşină!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Inquam Photos / Virgil Simonescu)

O familie din judeţul Ialomiţa, care s-a întors din Italia cu maşina personală, s-a ales cu dosar penal întrucât la frontieră a declarat că vin din Germania. Au fost daţi de gol de bonurile fiscale şi produsele de provenineţă Italia, care au fost găsite în autoturism.

Cei doi adulţi erau însoţiţi de copilul lor minor. Echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei i-au condus până la un centru de carantină din judeţul de domiciliu – Ialomiţa.

Reamintim faptul că, până în prezent, structurile MAI au întocmit 117 dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor şi au aplicat 329 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Ialomiţa

Rezervaţie naturală din Ialomiţa, salvată de la distrugere de doi jandarmi

Publicat

pe

Gestul eroic al unei patrule formate din doi jandarmi a salvat de la dezastru ecosistemul din zona Bălţii Rodeanu, din apropierea municipiului Urziceni, judeţul Ialomiţa. Cei doi mlitari care asigurau paza conductelor de transport petrolier au fost alertaţi de un cetăţean despre incendiul care izbucnise în stufărişul care înconjura lacul.

Bărbatul era puternic afectat de acest fapt, spunând-le jandarmilor că, dacă nu se intervine la timp, toate vieţuitoarele care trăiesc în acel perimetru, în primul rând păsările, vor arde de vii.

Cei doi jandarmi nu au stat nicio clipă pe gânduri, s-au urcat în maşină şi s-au deplasat rapid în zona în care flăcările deja se înălţau ameninţătoare. Mai bine de 20 de minute, militarii s-au luptat cu focul. Înarmaţi cu ceea ce au găsit în autoturismul de serviciu, jandarmii au intrat în stufăriş şi au reuşit să izoleze şi să stingă incendiul.

Citește în continuare

Ialomiţa

Şi ce dacă avem interdicţie de a circula! Românii sunt tot pe stradă!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Ialomiţa

160 de poliţişti din Ialomiţa au fost angrenaţi, astăzi – 3 aprilie 2020, într-o acţiune de verificare a respectării respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină precum și a celor impuse pe timpul stării de urgentă, organizată în municipiul Urziceni şi comuna Bărbuleşti.

Cu acest prilej, au fost controlate în trafic 944 de autovehicule şi au fost legitimate peste 1.000 de persoane. Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 151 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare privind circulația pe drumurile publice, valoarea totală a acestora fiind de peste 22.000 de lei.

„Un bărbat din comuna Bărbulești, care nu a respectat măsura izolării, a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism, fiind condus la un centru de carantină obligatorie pe raza județului Ialomița.

De asemenea, polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Aceștia au sancționat 12 operatori economici și au confiscat bunuri în valoare de peste 2.700 de lei, respectiv clor, alcool sanitar, produse alimentare și țigarete”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Ialomiţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT