Conectați-vă cu noi

Uncategorized

„Bolnavi unanim”, poezie cutremurătoare a marelui poet Adrian Păunescu

Publicat

pe

Circulă în aceste zile pe rețelele de socializare o poezie cutremurătoare aparținând marelui poet Adrian Păunescu, plecat prea devreme dintre noi. Iubitorii liricii păunesciene au dat peste un text poetic care, pur și simplu, i-a bulversat și i-a făcut să înțeleagă că tot ceea ce primim în viață, inclusiv talentul, vine de la Dumnezeu. Păunescu, spun internauții, parcă a premonit clipele prin care suntem nevoiți să trecem astăzi.

Bolnavi unanim

Și ce-ar fi dacă,
Într-o zi blestemată
Ne-am îmbolnăvi cu toții
Deodată?
Și medici, și pacienți,
Și părinți, și copii?

Ce-ar fi, ce-ar fi
Dacă, brusc,
Ne-am îmbolnăvi,
Dacă n-ar avea
Cine pe cine să mai trateze,
Bandaje si paranteze?

Ce-ar fi dacă,
În urma dreptului legitim
De a ne îmbolnăvi,
Chiar ne-am trezi
Că ne-am îmbolnăvit
Și n-avem cui ne adresa,
N-avem pe cine chema?

Ce-ar fi dacă,
Într-o zi blestemată,
Ne-am îmbolnăvi
Cu toții
Deodată?

Miroase-a carantină peste veac,
Bolnavii sunt chemați să se supună,
la încercarea ultima, comună,
Să li se spună: nu mai aveți leac…

Uncategorized

CEX de urgenţă la PSD Dâmboviţa, după demisia preşedintelui executiv!

Publicat

pe

După aflarea veştii că deputatul Corneliu Ștefan și-a dat demisia din funcţia de președinte executiv al PSD Dâmboviţa, invocând o serie de motive care au inflamat puternic spiritele în partid, Rovana Plumb a convocat de urgentă Comitetul Executiv al PSD Dâmbovița.

Spun sursele noastre că ședința se va ţine mâine, 21 iunie, la ora 17:30. Nu este exclus ca, până atunci, să își mai dea demisia din funcțiile de conducere și alți reprezentanți ai PSD Dâmbovița.

Potrivit unor informaţii care ne-au parvenit din interiorul partidului, Bucureștiul ar fi supărat foc pentru faptul ca Rovana Plumb l-a numit vicepreședinte al PSD Dâmbovița pe fiul său, Andrei, dar și pentru alte lucruri care s-au întâmplat în organizația judeţeană.

Citește în continuare

Uncategorized

Solistul Daniel Iordăchioaie s-a ales cu dosar penal la Târgovişte!

Publicat

pe

Foto: libertatea.ro

În urma unui control de rutină, polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița au depistat în trafic, pe strada Arsenalului din Târgoviște, un bărbat de 50 de ani, din București, care se afla la volan, deși avea permisul suspendat.

Mare le-a fost mirarea oamenilor legii când au constatat că persoana care a încălcat normele legale este cunoscutul interpret de muzică ușoară Daniel Iordachioaie. Solistul a fost condus la sediul Politiei din Târgoviște, unde i s-a deschis dosar penal. Se pare că este pentru a doua oară când Iordachioaie este surprins de polițiști conducând un autoturism având permisul suspendat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!