Connect with us

ACTUALITATE

România are vaccinul anticoronavirus! Anunţ colosal de la Timişoara

Publicat

pe

Virgil Păunescu - director OncoGen Timişoara

Vin informații dătătoare de speranță dinspre Timișoara! Prof. univ. dr. Virgil Păunescu, directorul Centrului OncoGen, a anunțat, cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de Facebook, că au reușit să creeze un vaccin anticoronavirus. Deocamdată, se vor efectua teste doar în laborator!

Păunescu a declarat la Antena3 că vaccinul ar putea fi gata de folosit până în toamnă, depinde de cum vor fi ajutaţi de autorităţile din România. Este vorba despre un vaccin care foloseşte vaccinarea personalizată în cancer.

Tehnologia de producere a vaccinului împotriva COVID-19 a fost descrisă prima dată într-un articol pe un site internaţional de specialitate în data de 8 februarie, însă pe site-ul OncoGen Timişoara fusese prezentată cu două săptămâni mai înainte.

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT