Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

România are vaccinul anticoronavirus! Anunţ colosal de la Timişoara

Publicat

pe

Virgil Păunescu - director OncoGen Timişoara

Vin informații dătătoare de speranță dinspre Timișoara! Prof. univ. dr. Virgil Păunescu, directorul Centrului OncoGen, a anunțat, cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de Facebook, că au reușit să creeze un vaccin anticoronavirus. Deocamdată, se vor efectua teste doar în laborator!

Păunescu a declarat la Antena3 că vaccinul ar putea fi gata de folosit până în toamnă, depinde de cum vor fi ajutaţi de autorităţile din România. Este vorba despre un vaccin care foloseşte vaccinarea personalizată în cancer.

Tehnologia de producere a vaccinului împotriva COVID-19 a fost descrisă prima dată într-un articol pe un site internaţional de specialitate în data de 8 februarie, însă pe site-ul OncoGen Timişoara fusese prezentată cu două săptămâni mai înainte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!