Connect with us

ACTUALITATE

Asociaţia Be You oferă tricouri personalizate donatorilor #SolidaritatePentruViata!

Publicat

pe

Asociația Be You se alătură campaniei #SolidaritatePentruViata! Primele 20 de persoane care vor dona minimum 100 de lei primesc din partea noastră un tricou cu logo-ul turneului de baschet 3×3 ”Be You 3×3 Challenge”.

Primele 40 de persoane care vor dona minimum 50 de lei, primesc din partea noastră un tricou cu logo-ul campaniilor ”Stop Bullying” sau ”ReAct Against Hate”, la alegere.

Așteptăm dovada donației pe adresa de e-mail beyouroumania@gmail.com. Vă rugăm să specificați tricoul dorit și mărimea acestuia.

Campania „Solidaritate pentru viață” inițiată de Fundația Comunitară Dâmbovița are nevoie de susținerea fiecăruia dintre voi.

Medicii sunt oamenii care vor avea grijă de noi în situații dificile, poate de viață și moarte. Pentru susținerea apelului de urgență ,,Solidaritate pentru viață” vă rugăm să donați on- line atât din țară cât și din străinătate, în contul bancar al Fundației:

Reclama

IBAN: RO76RNCB0128148170230001
Banca Comercială Română S.A. – Sucursala Târgovişte.
Cod SWIFT – RNCBROBU

Fiecare dintre noi speră să fie protejat, speră să fie tratat bine dacă se îmbolnăvește.

Haideți să ne unim forțele și să susținem sistemul sistemul sanitar din Târgoviște pentru a fi în măsură să ne ajute.

Haideți să protejăm medicii care sunt în prima linie! Spitalele au nevoie de echipamente și materiale medicale.

DONAȚI către spital sau organizațiile care se implică în aceste acțiuni de strângere de fonduri și achiziția de materiale/echipamente.

Reclama

Haideți să acționăm!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmbovița: Trei note de 10 la concursul de titularizare în învățământ

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, doar 43,71% din cei 620 de candidați care au participat la concursul de titularizare în învățământ au reușit să obțină notă peste 7 – ne informează Inspectoratul Școlar. Reamintim că s-au înscris 766 de viitori profesori, dintre care 92 nu s-au mai prezentat să susțină proba scrisă, 53 s-au retras după ce au primit subiectele, iar o lucrare a fost anulată în centrul de evaluare.

Numărul notelor peste 7 obținute anul acesta în județul Dâmbovița sunt mai puține decât în 2023, cu un procent de 6,2%. În același timp, procentul notelor între 5 și 6,99 este de 39,35%, în creștere cu 7,01%, comparativ cu anul 2023 (32,34%).

„Trei candidați au obținut nota 10 (zece) – 1 candidat la specializarea Educatoare, 1 candidat la specializarea Limba rromani maternă și 1 candidat la specializarea Asistență medicală generală (maiștri instructori) – 108 candidați (17,42%) au obținute note între 7.00 și 7.99, 107 candidați (17,26%), între 8.00 și 8.99, 53 de candidați (8,55%), între 9.00 și 9,99.

Rata notelor peste 5.00 (cinci) obținute de candidații din județul Dâmbovița care au susținut proba scrisă este de 83,06%, în creștere cu 0,82% comparativ cu anul 2023 (82,24 %)”, ne informează Inspectoratul Școlar.

Contestațiile pot fi depuse astăzi la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) până la ora 21:00, respectiv miercuri, 24 iulie 2024, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 31 iulie 2024.

Reclama

„Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1 – 2 august 2024”, mai precizează ISJ Dâmbovița.

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Ești pasionat de limbi străine, de literatură sau de comunicare? Visezi să ai o carieră în jurnalism sau să te implici în proiecte de interculturalitate și comunicare instituțională?

Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște te invită să să aplici pentru concursul de admitere la programe de studiu care te vor pregăti pentru o carieră de succes în domeniile tale de interes.

Programe de studii de licență (durata de studiu: 3 ani):

  • Limba și literatură română – limbă și literatură modernă (engleză/franceză);
  • Jurnalism.

Programe de studii de master (durata de studiu: 2 ani):

  • Multilingvism și interculturalitate în context european;
  • Comunicare instituțională.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite