Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Marș din viața publică cu voi, ați umbrit pământul degeaba! Mesaj din Italia pentru politicienii români

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Scriitorul și jurnalistul dâmboviţean Adrian Melicovici, stabilit de mai mulți ani într-o localitate din nordul Italiei, înfruntă cu vicisitudine noul coronavirus acolo. Melicovici nu are de gând să se întoarcă acasă. Știe că sistemul românesc, fie el politic, sanitar, economic sau educaţional, încă funcționează precar. Și de acolo, de la 2.000 de kilometri depărtare, Adrian îi înfierează cu mânie pe cei care ar fi trebuit să pună țara la punct, să o pregătească pentru orice necaz care va să vină.

„Văd că în România, s-au infectat întâi spitalele, medicii, personalul sanitar. Nu e vina lor. Așa e când pui toate amantele, neamurile analfabete etc. șefi pe criterii de partid. Apropo, cât mai e șpaga să fii cadru medical, acum, tot 10 mii de euro? Ni s-a spus, celor din diaspora, să nu venim în țară. Păi, cine e nebun să se întoarcă în România în afară de ciorditori și cei fără rezidență (cei din urmă nu au vină)?

În România, cu spitalele deja infectate, mai degrabă stai izolat acasă, că la terapie sigur prinzi microbi și nu doar corona ci și nosocomiale. Toți politicienii sunteți vinovați, de la toate partidele care s-au perindat la putere. Numai la averi v-a stat capul și la voturi, prostovanilor! Ați marginalizat toți specialiștii adevărați că vă luau fața, este? Un spital n-ați construit! Dotări nema în cele actuale! Prea puține!

Marș din viața publică cu voi, lăsați locul la alții că ați umbrit pământul degeaba! Narcisişti cu nasul până la stele da’ analfabeți și cu diplome false pe stoc. Zero sunteți! Lăsați pe cei competenți să gestioneze situația, dacă or mai fi prin țară sau tăiați-vă salariile nesimțite și ajutați personalul medical cu ce trebuie! Că e carne de tun”!”, este mesajul transmis de scriitorul dâmboviţean Adrian Melicovici.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Un prahovean a devenit cel mai bătrân bărbat din lume

Publicat

pe

Sursa foto: Libertatea

Titlul de cel mai bătrân om din lume a fost „preluat”, pe 28 mai 2020, de la britanicul Robert Weighton, de un român care va împlini pe 8 noiembrie 2020 vârsta de 112 ani. Dumitru Comănescu s-a născut în comuna Provința de Jos, județul Prahova.

Cel mai longeviv cetățean al planetei a declarat că iubirea și echilibrul sunt secretele vieții sale. Mintea a păstrat-o ageră datorită dorinței de a învăța continuu. Când a început Primul Război Mondial, avea numai 6 ani. Își mai aduce aminte de anul Marii Unirii.

Al Doilea Război Mondial l-a prins în postura de inginer agronom. Nu a mers pe front, dar s-a ocupat de agricultură, de producerea pâinii pentru țară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Slujbă de pomenire în cimitirul soldaților ruși, de ziua eroilor români!

Publicat

pe

Sursa foto: evz.ro

Când suntem obișnuiți să organizăm un anume eveniment nu din suflet, din dorință și respect, ci doar așa să fie punctată o activitate, să ne facem datoria, la rece, încurcăm borcanele și ne facem de râs.

Ieri, la Turda, de Ziua Eroilor, autoritățile civile și militare au greșit cimitirele. În loc să meargă la locul de veci al oștașilor români pentru a ține slujba, a prezenta onoruri și a depune coroane de flori, au nimerit la cimitirul soldaților ruși.

Mai multe persoane aflate la locul cu pricina le-au atras atenția că au greșit monumentul. După consumarea ceremonialului, neatentele organe au mutat florile și coroanele în zona în care odihnesc pe veci soldații români.

Gafa nu a fost trecută cu vederea de Manuela Moldovan, persoana implicată în mai multe acțiuni pentru reabilitarea și conservarea Cimitirului Eroilor Români. Aceasta a spus că va depune o sesizare la Ministerul Apărării Naționale, fiindcă ceea ce s-a întâmplat a fost de neacceptat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!