Connect with us

SOCIAL

Servicii online puse la dispoziţia clienţilor Electrica

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.investenergy.ro)

În contextul pandemiei de coronavirus, pentru limitarea răspândirii infecţiei, Electrica furnizare a pus la dispoziţia clienţilor următoarele servicii online:

Formular de contact online
Pentru încheierea unui contract de furnizare sau pentru obținerea de informații care privesc contractul, facturile emise, plățile efectuate, termenele de plată, metodele de facturare, tarifele ori echipamentele de măsurare a energiei electrice, Electrica Furnizare pune la dispoziția clienților săi formularul de contact online, care poate fi accesat aici:
https://www.electricafurnizare.ro/asistenta/knowledge-base/contactati-ne-in-scris/

Linii telefonice dedicate
Atât linia dedicată comunicării indexului autocitit (0800 800 048, Telverde, apel gratuit, non-stop), cât și linia de Call-center pentru informații comerciale (0244 406 006, apel taxabil, tarif normal, de luni până vineri, între orele 08:00-20:00) sunt disponibile pentru a contacta furnizorul.

Corespondență prin e-mail
Adresa de e-mail afișată pe factură sau formularele de contact online disponibile pe pagina de internet www.electricafurnizare.ro, pentru a solicita informații, o ofertă de furnizare sau a sesiza o problemă referitoare la serviciile noastre.
Pentru solicitarea sau transmiterea oricăror informații de natură comercială, clienții pot contacta furnizorul și prin intermediul adreselor de e-mail:
clienti.mn@electricafurnizare.ro; clienti.ts@electricafurnizare.ro; clienti.tn@electricafurnizare.ro.

Portalul și aplicația mobilă MyElectrica
Contul de client MyElectrica face posibilă gestionarea relației cu Electrica Furnizare de la distanță, oferind utilizatorului acces la:
– factura în format electronic;
– transmiterea indexului prin autocitire;
– plata online a facturilor;
– vizualizarea istoricului facturilor;
– vizualizarea graficului de consum;
– evidența plăților la zi.

Aplicația poate fi descărcată şi instalată pe telefonul mobil din magazinele de aplicaţii Google Play şi App Store.

Pagina de Facebook
Clienții pot afla informații și pot transmite mesaje și prin intermediul paginii oficiale de Facebook:
www.facebook.com/ElectricaFurnizare

Giurgiu

Autotren încărcat cu motoare auto s-a răsturnat pe o șosea din Giurgiu

Publicat

pe

Un autotren care transporta motoare auto s-a răsturnat, în această dimineață, pe DN5 B, la intersecția spre Valea Bujorului, pe sensul de mers către Giurgiu. Potrivit ISU, conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citește în continuare

SOCIAL

Tânără de 32 ani a rămas fără mâini și picioare din cauza COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: Metro

Un medic american, specializat în Terapie Intensivă, a împărtășit publicului, celor care mai stau pe gânduri sau care refuză vaccinarea anticoronavirus, povestea dramatică a unei tinere, lupta pe care femeia de 32 de ani a dus-o cu boala COVID-19. Din cauza complicațiilor generate de coronavirus, aceasta și-a pierdut mâinile și picioarele.

În imaginile postate pe Twitter de dr. Wesley Ely, din Nashville, Tennessee, se vede cum pacienta sa merge pe picioare protetice. Se întâmplă după ce medicii au fost forțați să-i amputeze membrele din cauza virusului care a dus la formarea unor cheaguri de sânge.

„Covid-19 este o boală a vaselor de sânge care vă poate afecta plămânii, inima, creierul sau orice organ. Coagularea sângelui aspiră viața din organele vitale”, a precizat medicul.

Dr. Ely Wesley a explicat cum complicațiile apărute din cauza Covid-19 au provocat cheaguri de sânge ale extremităților, producând răni grave asemănătoare cu arsurile.

„Aceasta este realitatea a ceea ce se poate întâmpla cu o persoană foarte tânără și total sănătoasă”, a mai spus medicul.

Povestea a fost prezentată de publicația „Metro”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT