Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Pucioasa, sesizare la Consiliul Concurenţei pe creşterea nejustificată a preţurilor

Publicat

pe

Primăria Pucioasa a solicitat Consiliului Concurenţei să verifice, în regim de urgenţă, modul în care au crescut alarmant şi nejustificat preţurile materialelor sanitare, medicamentelor şi alimentelor, apoi să sesiseze Guvernul României care poate dispune măsuri cu caracter temporar pentru combaterea acestui fenomen.

„Din punctul meu de vedere, am ratat încă o şansă de a arăta că avem omenie şi caracter! În plină epidemie de coronavirus, nu am găsit altceva mai bun de făcut decât să ne jecmănim semenii. Sună urât, dar acesta este adevărul!

Că vorbim de materiale sanitare, medicamente sau alimente, preţurile au explodat fără nicio explicaţie logică! Lăcomia unora nu mai are limite şi statul român doarme! Deşi există premisele limitării preţurilor, nu face nimeni nimic în acest sens şi cred că oricum este prea târziu!”, spune primarul Constantin Ana.

Edilul a cerut prefectului Aurelian Popa şi preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea să sprijine demersul administraţiei de la Pucioasa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște va acorda „ajutor de bonă” pentru copiii preșcolari

Publicat

pe

Consiliul Local Municipal Târgoviște a aprobat, în ședința ordinară a lunii mai, acordarea unor „ajutoare de bonă”, lunar, părinților care au în întreținere copii de vârstă preșcolară.

Pot beneficia de sprijin persoanele ale căror venituri sunt de până la 3.500 de lei per membru de familie, după cum urmează:
– până la 2.100 lei: 710 lei;
– de la 2.101 lei până la 2.500 lei: 550 lei;
– de la 2.501 lei până la 3.000 lei: 390 lei;
– de la 3.001 lei până la 3.500 lei: 250 lei.

Ajutorul financiar pentru plata bonei se acordă, la cerere, pentru fiecare copil de vârstă preșcolară.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Imagini de concept ale viitorului stadion din zona UM Gară

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a publicat pe pagina sa de Facebook primele imagini de concept ale stadionului care va fi construit la Târgoviște, în zona fostei unități militare de la gară, proiect derulat prin Compania Națională de Investiții.

Studiul de fezabilitate și cele de specialitate sunt aproape gata, astfel că, în scurt timp, va fi demarată licitația pentru achiziția lucrărilor de proiectare și execuție – spune Alexandru Oprea.

Detalii despre investiție:
– 12.016 locuri în tribune acoperite (din care 262 – VIP, 92 – jurnaliști, 70 – persoane cu handicap)
– teren de antrenament
– drop-off autocare jucători
– parcări (inclusiv subterane și supraterane)
– spații verzi și zone de alimentație publică
– spații tehnice și pentru dotări specifice

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!