Connect with us

SOCIAL

COVID-19: Germania îşi deschide graniţele pentru muncitorii sezonieri

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioresita.ro)

Chiar dacă Europa este bântuită de spectrul hidos al coronavirusului, Germania solicită forţă de muncă. Ministerul German al Agriculturii a anunţat, ieri – 2 aprilie 2020, că s-a reuşit ajungerea la un acord cu reprezentanţii Ministerului de Interne, astfel încât să se permită intrarea în ţară a circa 40.000 de municitori sezonieri în luna aprilie şi a altor 40.000 în luna mai.

Sezonierii provin în special din România, Polonia şi Bulgaria. Oamenii sunt sfătuiţi să călătorească către destinaţiile din Germania cu avionul, pentru a evita contaminarea cu coronavirus. Oficiali ai statul german au spus că va impune un control medical amănunţit al tuturor muncitorilor. De asemenea, se vor schimba şi condiţiile de lucru şi de cazare.

Ialomiţa

Arestat pentru că își șantaja fosta iubită!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din București, a fost atestat preventiv pentru 30 de zile, întrucât, după ce a încheiat relația de amor cu o tânără din Slobozia, județul Ialomița, a început să o șantajeze cu distribuirea în spațiul public a unor fotografii compromițătoare cu această.

Până la urmă, fosta iubită l-a reclamat la Poliție. Se pare că bărbatul ar fi primit de la tânără, prin transfer bancar, sumă de 1.000 de lei. Acesta este acum cercetat pentru șantaj în formă continuată.

Citește în continuare

Argeș

Argeș: O mașină s-a aprins ca o torță, în timpul mersului!

Publicat

pe

Un autoturism a luat foc în mers, astăzi – 27 noiembrie, pe o stradă din Poienari de Muscel, județul Argeș. Cele două persoane din interior au reușit să se evacueze rapid, astfel că nu au suferit răni.

La sosirea pompierilor, mașina era cuprinsă în totalitate de flăcări. Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit ca urmare a scurgerilor de lichide combustibile pe suprafețele fierbinți ale motorului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT