Connect with us

Ialomiţa

Rezervaţie naturală din Ialomiţa, salvată de la distrugere de doi jandarmi

Publicat

pe

Gestul eroic al unei patrule formate din doi jandarmi a salvat de la dezastru ecosistemul din zona Bălţii Rodeanu, din apropierea municipiului Urziceni, judeţul Ialomiţa. Cei doi mlitari care asigurau paza conductelor de transport petrolier au fost alertaţi de un cetăţean despre incendiul care izbucnise în stufărişul care înconjura lacul.

Bărbatul era puternic afectat de acest fapt, spunând-le jandarmilor că, dacă nu se intervine la timp, toate vieţuitoarele care trăiesc în acel perimetru, în primul rând păsările, vor arde de vii.

Cei doi jandarmi nu au stat nicio clipă pe gânduri, s-au urcat în maşină şi s-au deplasat rapid în zona în care flăcările deja se înălţau ameninţătoare. Mai bine de 20 de minute, militarii s-au luptat cu focul. Înarmaţi cu ceea ce au găsit în autoturismul de serviciu, jandarmii au intrat în stufăriş şi au reuşit să izoleze şi să stingă incendiul.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

4 morți într-un accident rutier pe DN2, în județul Ialomița

Publicat

pe

Patru persoane și-au pierdut viața, în această dimineață, în jurul orei 07:00, într-un accident rutier pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești, județul Ialomița.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoutilitare și un autoturism. În urma impactului au rezultat șase victime, dintre care patru decedate – toți adulți.

Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului. Traficul este blocat.

Citește în continuare

Ialomiţa

Bărbat, găsit carbonizat într-o casă mistuită de flăcări

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Pompierii din Slobozia, județul Ialomița, au intervenit, azi-noapte, în jurul orei 22:20, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Gheorghe Lazăr. La sosirea salvatorilor, focul cuprinsese un dormitor și acoperișul imobilului.

După localizarea flăcărilor, militarii au intrat în locuință, unde găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit, produs din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT