Connect with us

SOCIAL

Poliţiştii din Dâmboviţa au donat alimente pentru o familie nevoiaşă din Doiceşti

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

Inițiativă lăudabilă a cadrelor Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița care au decis să vină în sprijinului celor mai nefericiți dâmbovițeni, în această perioadă de criză declanșată de pandemia de coronavirus. Oamenii legii au mers, astăzi – 8 aprilie 2020, la o familie înglodată în nevoi, din comuna Doicești, căreia i-au oferit produse alimentare de strictă necesitate.

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

Gestul polițiștilor face parte din strategia comandei IJP Dâmbovița de a se apropia de oameni, de comunități și de problemele care apar în sânul lor. Lucrătorul de Poliție trebuie văzut altfel, nu doar ca un personaj dur, funcționarul în uniformă care amendează, are comportament uneori arogant și care nu are treabă cu sensibilitatea și comunicarea caldă, deschisă, lămuritoare. Mai ales în vremuri ca acestea, armele comunicării clare, precise, tactul şi solidaritatea vizibilă sunt esențiale și dau rezultate.

Dâmboviţa

S-a făcut dreptate după 10 ani! Tâlharii de la Mătăsaru au ajuns după gratii

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Cinci bărbați din Mătăsaru, județul Dâmbovița, cu vârste între 30 și 37 de ani, au ajuns astăzi după gratii, la 10 ani de la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmată de moartea uneia dintre victime.

În anul 2011, aceștia au bătut cu bestialitate și au jefuit trei ciobani din Argeș, care se deplasau cu oile către stână. Una dintre victime a decedat la puțin timp după ce a fost dus la spital.

Cei cinci agresori și de executat între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare. Bărbații au fost duși la Penitenciarul Mărgineni.

Citește în continuare

Giurgiu

Incendiu pornit de la decodorul camerelor video de supraveghere

Publicat

pe

Incendiu, astăzi – 6 mai 2021, într-un bar din municipiul Giurgiu, pornit de la un scurtcircuit produs la decodorul camerelor video de supraveghere, care au fost depuse în funcțiune ieri.

Pompierii au acționat pentru stingerea focului cu două autospeciale, o ambulanță SMURD și 11 subofițeri. Intervenția a durat aproximativ o oră. Incendiul a fost observat și anunțat de vecinii care locuiesc deasupra spațiului comercial. Barul era închis, astfel că înăuntru nu se aflau clienți.

Au ars mai multe documente ale firmei, decodorul, un laptop, mobilier din lemn și mai multe materiale plastice, fiind totodată deteriorate un televizor, un aparat de aer conditionat, un aparat frigorific, sticla tâmplăriei la 3 geamuri termopan și parchetul din bar.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT