Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Poliţiştii din Dâmboviţa au donat alimente pentru o familie nevoiaşă din Doiceşti

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

Inițiativă lăudabilă a cadrelor Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița care au decis să vină în sprijinului celor mai nefericiți dâmbovițeni, în această perioadă de criză declanșată de pandemia de coronavirus. Oamenii legii au mers, astăzi – 8 aprilie 2020, la o familie înglodată în nevoi, din comuna Doicești, căreia i-au oferit produse alimentare de strictă necesitate.

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

Gestul polițiștilor face parte din strategia comandei IJP Dâmbovița de a se apropia de oameni, de comunități și de problemele care apar în sânul lor. Lucrătorul de Poliție trebuie văzut altfel, nu doar ca un personaj dur, funcționarul în uniformă care amendează, are comportament uneori arogant și care nu are treabă cu sensibilitatea și comunicarea caldă, deschisă, lămuritoare. Mai ales în vremuri ca acestea, armele comunicării clare, precise, tactul şi solidaritatea vizibilă sunt esențiale și dau rezultate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Accident cu patru victime pe DN 73, în județul Argeș

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeș

Grav accident circulație în această seară, pe DN73, în comuna Stâlpeni, județul Argeș. La fața locului acționează mai multe echipaje din cadrul ISU și de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme, s-a soldat cu patru victime, dintre care două sunt în stare gravă, un bărbat și o femeie, aflați în aceeași mașină – informează ISU Argeș. Din nefericire, a fost declarat decesul celor doi.

 

Citește în continuare

Ialomiţa

Petrecere privată… spartă cu 12 amenzi, în valoare totală de 24.000

Publicat

pe

Foto arhivă

12 persoane au fost amendate de polițiștii din Urziceni, județul Ialomița, întrucât au participat la o petrecere organizată la domiciliul unui bărbat de 51 de ani. Valoarea totală a amenzilor aplicate conform Legii nr. 55/2020 a fost de 24.000 lei.

Reamintim că, în această perioadă, sunt interzise evenimentele private, că măsură de prevenire și combatere a pandemiei de COVID-19.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!