Connect with us

ACTUALITATE

Asistenta medicală din Târgovişte a murit în Italia, răpusă de COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: Cremona Oggi

O asistentă medicală din Târgovişte a murit, marţi – 7 aprilie, la Milano, Italia, după ce a fost infectată cu COVID-19 în urmă cu o lună. Elena Rodica Niţu avea 40 de ani şi lucra la un spital din provincia Cremona, fiind stabilită în Italia de 15 ani.

„A fost o fată drăguță și veselă, întotdeauna loială muncii. Şi-a dedicat trupul și sufletul pacienților, nu s-a oprit niciodată”, spun colegii de la Spitalul dell’Oglio Po.

Părinţii şi fratele au luat legătura cu Ambasada României în Italia pentru a recupera trupul neînsufleţit al Elenei şi a-l aduce acasă, în România – scrie Cremona Oggi.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT