Connect with us

Ialomiţa

Gospodărie în flăcări, după ce a dat foc vreascurilor din curte!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Ialomiţa

Neglijenţa are consecinţe devastatoare şi, din păcate, oamenii parcă nu învaţă nimic din greşelile altora! Astăzi, un bătrân din Fierbinţi-Târg, judeţul Ialomiţa, încercând să igienizeze curtea, a dat foc adăpostului de animale şi unei magazii.

La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Urziceni şi cei din cadrul Serviului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă ai oraşului Fierbinţi-Târg.

În incendiu au pierit trei miei şi o oaie, şase tone de porumb şi au fost degradate două remorci, piese de utilaje agricole şi acoperişul anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de 100 mp. Pompierii au reuşit să oprească extinderea flăcărilor la casa de locuit din apropriere.

Soția proprietarului, în vârstă de 71 de ani, a suferit un atac de panică și a fost monitorizată de paramedici, însă a refuzat transportul la spital.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Copil salvat de pompieri, după ce a căzut într-un castel de apă

Publicat

pe

Pompierii din Ialomița au salvat un copil de 12 ani, care a căzut, în această după-amiază, într-un castel de apă cu o adâncime de aproximativ 7 metri, în comuna Andrășești.

Doi angajați ISU nu au stat pe gânduri au coborât în canal și, ajutați de colegi, au reușit să scoată copilul afară. Operațiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 minute.

„Din fericire, în urma căderii minorul nu a suferit leziuni grave. Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportat în afara oricărui pericol la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare”, se precizează într-un comunicat remis de ISU Ialomița.

Citește în continuare

Ialomiţa

S-a înecat în bazinul cu apă din propria gospodărie

Publicat

pe

Tragedie în Ialomița. Un bărbat de aproximativ 55 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un bazin cu apă adânc de aproximativ 7 metri care se afla în propria gospodărie, din municipiul Urziceni.

Pompierii din cadrul Detașamentului din localitate s-au deplasat la fața locului cu două echipaje. Victima a fost scoasă rapid din bazin, dar, din nefericire, nu mai prezenta funcții vitale, fiind declarat decesul de către cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanţă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT