Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Haideți să ne sprijinim unii pe alţii şi să cumpărăm doar de la producătorii români!

Publicat

pe

Liderii PSD Dâmbovița au mers, astăzi – 11 aprilie, în comuna Băleni, să discute cu producătorii de acolo cu privire la problemele generate de această perioadă de criză, dar şi să cumpere legume de sezon de la aceştia şi a da astfel un exemplu clar că producția autohtonă trebuie sprijinită, mai ales agricultura, sectorul care ne poate asigura independența alimentară.

Deputatul Corneliu Ștefan – președintele PSD Dâmbovița, parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban și Marian Tachianu, vicepreședintele Consiliului Județean – Luciana Cristea şi alţi membri din conducerea organizaţiei au vizitat solariile unde se lucrează zi lumină, au dialogat cu fermierii despre problemele cu care se confruntă, despre ceea ce ar trebui făcut pentru acest sector de activitate.

„Știți foarte bine că legumele venite din cine știe ce parte a lumii nu au același gust cu cele obținute de oamenii noștri din Băleni! Criza o putem trece doar împreună. Așadar, în această perioadă, trebuie să arătăm că suntem uniți și că ne sprijinim unii pe alții. Haideți să cumpărăm doar produse sănătoase, de la producătorii dâmbovițeni sau români”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

O șoferiță s-a dat peste cap cu mașina între Pitaru și Serdanu

Publicat

pe

Un autoturism s-a răsturnat astăzi pe DJ 711 A, între localitățile Pitaru și Serdanu, județul Dâmbovița.

Se pare că femeia care se afla la volan, în vârstă de 40 de ani, ar fi avut alte preocupări în timpul deplasării, fapt ce a condus la pierderea controlului asupra direcției. Mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în câmp.

Din fericire, femeia a scăpat fără nicio leziune gravă. Această a refuzat să fie transportată la spital pentru mai multe investigații.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgovişte, informare privind lucrările la șoseaua de centură a orașului

Publicat

pe

Lucrările de reabilitare a centurii municipiului Târgoviște sunt aproape gata. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din Târgoviște va fi finalizat în această primăvară.

✅ Zilele trecute, a fost turnat stratul final de asfalt pe podul nou de la Teiș, iar astăzi au debutat și lucrările la rosturile de dilatație.

✅ Se lucrează la cel de-al doilea sens al pasajului de pe strada Petru Cercel, fiind deja finalizată hidroizolația, urmând a se trece la etapa de turnare a asfaltului.

✅ A fost turnat primul strat de asfalt și pe pasarela de acces de pe strada Cornel Popa pe strada Mihai Bravu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!