Connect with us

ACTUALITATE

PĂZEA, A SOSIT şi CIORDI-SPORA! (II)

Publicat

pe

Sursa foto: https://realitateadebotosani.net/

ATENŢİE, NU-İ DE GLUMĂ! Au început ÎNŞELĂCİUNİLE şi TÂLHĂRİİLE. Un imens prieten de-o viaţă tocmai mi-a povestit cum a fost „uşurat” de portofel când intra într-un autobuz. Infractorii au adaptat metoda „accidentul”: apelează persoane dinainte vizate, despre care, cum-necum, au adunat informaţii precise şi le cer mulţi bani, imediat, pentru „salvarea vieţii” unei rude apropiate, infectate cu VİRUSUL UCİGAŞ. Nu acţionaţi sub imperiul momentului, păstraţi-vă luciditatea, gândiţi-vă înainte de a face ceva. NU VĂ LĂSAŢİ ÎNŞELAŢİ, sunaţi imediat la 112, avertizaţi POLİŢİA!

LUAŢİ AMINTE: BANDİTŢİİ nu sunt în vacanţă şi nici în „şomaj tehnic” în această tristă perioadă de imensă încercare pentru întreaga omenire, când semenii noştri mor fără vină. Fiţi conştienţi de faptul că HİENELE astea nesătule nu se tem de nimic. Starea de Urgenţă nu-i sperie, deşi pedepsele penale sunt mai grele (în opinia mea, INSUFICIENT de aspre!).

Fac un APEL SOLEMN la VİGİLENŢA TUTUROR: NU vă mai încredeţi în NİMENİ şi NU mai lăsaţi pe NİMENİ în casă! RESPECTAŢİ consemnele de siguranţă şi normele medicale, ÎNŢELEGEŢİ că vi se vrea DOAR BİNELE!

Altfel riscaţi să vă pomeniţi într-un adevărat coşmar: să nu mai aveţi bani pentru hrană, plata facturilor, medicamentelor… Mulţi dintre cei cărora li se întâmplă astfel de lucruri se consolează spunând că n-au avut noroc. Nu este adevărat: au avut, dar şi-au bătut singuri joc de el.

Ştim cu toţii că „vedetelor” din CİORDI-SPORA – mulţi dintre ei, alături de alţi inconştienţi, au contaminat România cu molima pe care au adus-o „la pachet”, în inconştienţa grav vinovată a autorităţilor Statului, care NU i-au plasat din prima clipă, la graniţă, în CARANTİNĂ obligatorie – nu le-a plăcut niciodată să fie în rândul lumii, să muncească. Nu s-au omorât cu şcoala şi n-au învăţat nici vreo meserie. Auzind, dimpotrivă, că „meseria se fură” au adoptat doar partea cu… furatul – ciorditul, în limbajul lor – fiindcă este mai uşor să-ti însuşeşti rodului muncii şi efortului celorlalţi. În loc să înveţe o meserie onorabilă care să le devină „brăţară de aur” aceşti paraziţi au preferat să-şi asume riscul „brăţărilor din oţel” – adică al cătuşelor – sperând că vor scăpa nepedepsiţi la nesfârşit şi că se vor căpătui cu lanţuri de aur cu zale cât degetul de groase, de care să atârne o cruce de mitropolit, simbol suprem – în mintea lor cât un bob de mei – al poziţiei sociale din lumea lor – deşi numai creştineşte nu-şi duc viaţa. Aferim! Să fie la ei.

Evident, le va fi foarte greu, dacă nu chiar practic imposibil să accepte chiar şi numai ideea abstractă că ei, „vedetele ciordi-sporiste” vor trebui să muncească (Ce-i aia muncă?!?) în această viaţă, darămite să mai şi facă efectiv altceva decât să fure, să tâlhărească, să şantajeze, să escrocheze, să cerşească, într-un cuvânt, să ne paraziteze în fel şi chip, ca până acum.

Credeţi cumva că se vor schimba peste noapte, aşa cum au mimat atâtea potăi şi canalii imediat după decembrie ’89, când s-au „transformat” din linge-blide şi slugoi profitori în „democraţi” hrăpăreţi? Nici pomeneală…

Ce fac acum? Aţi aflat, ca şi mine, din mass-media: „stranierii ciordi-sporisti” sunt profund vexaţi, nemulţumiţi, şantajează primăriile şi locuitorii cinstiţi, le cer bani, mâncare, ţigări şi băutură pe degeaba, distrug mobila, scuipă şi jignesc personalul, aruncă cu televizoare din camerele hotelurilor şi pensiunilor unde au fost „cantonaţi” pe banii dumneavoastră (contra sumei de 300 de Lei PE ZI, masă şi casă, adică exact atât cât guvernanţii, sub bagheta „de specialitate” finanţist-câţistă, afirmau acum vreo două-trei luni că nu pot plăti PE LUNA drept alocaţie pentru copiii dumneavoastră!!!).

Dar ce se va-ntâmpla de-acum înainte? Foarte simplu: la reluarea activităţilor infracţionale în ţara-mumă (deja au început!), DACĂ vor fi prinşi, cu mari eforturi şi multă cheltuială, iar apoi, după ani de zile de procese costisitoare – multe tergiversate în mod uimitor şi blamabil, dacă nu chiar dubios, dar într-o deplină impunitate a celor vinovaţi ori măcar culpabili de aceasta tărăgănare – şi cu condiţia incertă ca faptele comise să nu se fi prescris cumva (…) în cursul unei urmăriri penale ultra-lălăite ori în timpul judecăţii lăbărţate (Exemplu? Cazul ŢĂNDĂREİ, o imensă infamie judiciară strigătoare la cer, vuieşte Europa!), nici gând să facă ceva folositor, măcar pentru a-şi plăti mâncarea, cazarea, încălzirea, paza – ca nu care cumva să le fure cineva, ceva. Vor sta liniştiţi în puşcărie, tot pe banii dumneavoastră!

Vom vedea ce va mai fi. Ferească-ne Dumnezeu de mai rău… Până atunci, însă, aştept cu mare nerăbdare OPİNİİLE DUMNEAVOASTRĂ, stimaţi cititori, pentru că, de fapt, sunt SİNGURELE care contează!

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Marius Dojană

    aprilie 11, 2020 at 10:48 pm

    Bine punctat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul „Eugen Popescu” Târgoviște

Publicat

pe

În această seară, 14 mai 2021, s-au efectuat primele probe la instalația de nocturnă a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Chiar dacă, din cauza resurselor financiare insuficiente, lucrările s-au execut mai greu decât au anticipat edilii, la finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea un stadion de Liga 1.

„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România în acest moment. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Despre celelalte intervenții la stadion… Se lucrează la fosta tribună 1, de asemenea, și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. În planul de sus, va fi montată și copertina.

De asemenea, pe zona din față a stadionului, se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de degivrare, aspersie.  De asemenea, urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințelede presă s.a.m.d. Intenția noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse școlare

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică, inspector școlar și consilier municipal PNL, a declarat astăzi că Guvernul Cîțu a alocat Primăriei Târgovişte 3.967 de mii de lei pentru plata burselor școlare.

A explicat alesul liberal că suma nu acoperă decât 40% din necesar, iar diferența ar fi trebuit să o acopere Primăria, potrivit Legii bugetului de stat.

„În bugetul Primăriei Târgovişte pentru 2021, a fost alocată doar această sumă de 3.967 de mii de lei primită din TVA, chiar dacă primăriile trebuie să aloce, conform legii, pe lângă această sumă, și sume din bugetele lor locale. La Târgoviște, nu s-a alocat niciun leu în plus”.

De reținut că, printr-o Hotărâre de Guvern din 2020, s-a stabilit un cuantum minim al burselor școlare de 100 lei lunar. Potrivit inspectorului școlar Dan Alexandru Tică, aproximativ 6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse, indiferent că vorbim de una din cele patru categorii stabilite prin lege, respectiv: burse de performanță, burse de merit, burse de studii și burse sociale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT