Connect with us

SOCIAL

Anchetat pentru instigare, din cauza unei postări pe Facebook!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.europafm.ro/)

Atenție români! Nu suntem pe vremea împăratului roman Nero care îi hăituia pe creștini. Suntem în plină pandemie și sub stare de urgență, așa că orice faceți poate fi interpretat în sens negativ și puteți răspunde în fața legii.

Chiar dacă sunteți buni creștini și vă puteți cu greu abține să nu ajungeți la biserică, fiindcă simțiți că se rupe ceva în voi din cauza acestui neajuns spiritual, fiți prudenți în declarații și sfaturi.

Un cetățean din localitatea Borșa, județul Maramureș, s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de instigare publică. Omul își îndemna prietenii, pe Facebook, să meargă la biserică în noaptea de Înviere. În urma anunțului care a fost rostogolit de câteva ori pe rețelele de socializare, Poliția s-a autosesizat și i-a deschis maramureșanului dosar penal. Despre acest fapt a fost informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

Giurgiu

Polițist din Giurgiu le-a cerut șefilor porc de Crăciun, luând de bună o glumă a unui coleg!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un polițist de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Giurgiu a înaintat un raport către șefii săi, în care le-a cerut să-i repartizez un porc de Crăciun, în greutate de 160 kg, având în vedere că lucrează în instituție de 4 ani.

Totul a plecat de la gluma unui coleg. Acesta a spus la serviciu că există un act normativ prin care s-a stabilit că polițiștii vor primi câte un porc de Crăciun, greutatea acestuia urmând să fie stabilită în funcție de vechimea în Poliție!

Comandantul IPJ a dispus o anchetă internă pentru a-i descoperi pe glumeți. De asemenea, a precizat public faptul că nu există niciun act normativ care să stipuleze că polițiștilor li se va da câte un porc de Crăciun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT