Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Staţi acasă! Voluntarii PNL Târgovişte vă ajută să vă faceţi cumpărăturile!

Publicat

pe

Liberalii târgovişteni, coordonaţi de preşedintele Aurelian Cotinescu, au decis, în această perioadă de criză provocată de coronavirus, să vină în sprijinul celor mai neajutoraţi membri ai comunităţii, în sprijinul oamenilor care se confruntă cu greutăţi din cauza restricţiilor impuse prin ordonanţele militare.

Pornind de aici, a fost pus la punct un sistem de ajutorare a bătrânilor care nu se pot deplasa pentru a-şi face cumpărăturile uzuale şi a persoanelor cu dizabilităţi din Târgovişte. Au percutat imediat la această iniţiativă tinerii din cadrul organizaţiei PNL Târgovişte, care au devenit voluntari pe acest front al sprijinirii semenilor aflaţi la nevoie.

Pentru a-i înştiinţa pe cetăţenii care au probleme că există un grup de inimoşi care să le sară în ajutor, au fost lipite la scările de bloc din toate cartierele târgoviştene anunţuri în care se regăsea numărul de telefon la care se poate apela.

„Şi, uite aşa, oamenii au început să ne ceară ajutorul, să apelzeze la serviciile noastre, au început să aibă încredere în noi, am devenit cunoscuţi şi respectaţi pentru iniţiativa noastră civică. Practic, îi ascultăm pe cetăţenii cu probleme, le preluăm comenzile, meregem să facem cumpărăturile şi, ulterior, le livrăm acasă produsele solicitate.

Prin această acţiune, am vrut să venim în ajutorul celor care nu se pot deplasa din cauza unor suferinţe fizice sau din cauza restricţiilor de circulaţie impuse în această perioadă. Trebuie să fim aproape de semenii noştri, să le arătăm că nu sunt singuri, că nu sunt părăsiţi şi că există solidaritate. Încercăm să dezvoltăm spiritul de într-ajutorare în oraşul nostru”, a declarat Aurelian Cotinescu – preşedintele PNL Târgovişte.

Fiindcă grupul de volutarii PNL a căpătat încrederea cetăţenilor, evident, comenzile s-au înmulţit, depăşind chiar capacitatea de acţiune şi implicare a voluntarilor, drept pentru care Aurelian Cotinescu a chemat alături întreaga organizaţie liberală, dar şi pe târgoviştenii dispuşi să se implice în această acţiune umanitară.

De asemenea, liberalii târgovişteni au creat un grup pe Facebook, unde îi promovează pe legumicultorii din Cartierul Matei Voievod (Sârbi). Aceştia livrează produsele direct la domiciliul doritorilor.

Reamintim faptul că starea de urgenţă în România s-a prelungit până la jumătatea lunii mai. 

VIDEO

ALEGERI

Corneliu Ştefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Publicat

pe

Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, dar ne vin semnale că cel care care a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița este deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița. Târgoviștea rămâne sub administrație PSD. Victoria îi aparține lui Cristian Daniel Stan.

Sunt o serie de localității unde social-democrații au bătut adversarii cu scoruri fabuloase. Razvad, Gura Ocniței, Corbii Mari, Malu cu Flori, cu toată zbaterea candidatului liberal, a fost recâștigat de primarul în funcție, Ion Constantin, Bărbulețu, Râul Alb, Dragomirești au rămas la PSD. Și lista este lungă.

Apar surprize de la Șelaru, unde se pare că Florian Duțică a fost scos pe tușă de candidatul PRO România. La fel și la Vârfuri.

Primarul Pucioasei, social-democratul Constantin Ana a îngenuncheat adversarii. PSD a învins și la Fieni, Buciumeni și Pietroșița.

La Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, care a preferat să candideze din postura de independent, a scos peste 90%.

Deputatul Marian Ţachianu revine în fruntea Primăriei Braniștea cu peste 80% din voturile exprimate. Municipiul Moreni rămâne la PSD. Constantin Dinu câștigă într-o luptă crâncenă.

Citește în continuare

ALEGERI

Candidații PSD Dâmbovița reclamă că nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilor

Publicat

pe

de

Candidații PSD din mai multe secții de votare din județ nu sunt lăsați să asiste la operațiunea de numărare a voturilor.

Trebuie să menționăm ca PSD Dâmboviţa a solicitat încă din data de 24 septembrie admiterea în secțiile de vot a candidaților partidului, în acest sens existând și o cerere către Biroul Electoral Județean Dâmbovița.

Chiar dacă cererile sunt făcute în temeiul legii, în acest sens existând și un răspuns al Autorității Electorale Permanente care arată clar că toți candidații pot asista la procesul de numărare a voturilor până la încheierea proceselor verbale, președinții unor secții de votare din județ le refuză reprezentanților PSD acest drept.

PSD Dâmbovița solicită Biroul Electoral Județean Dâmbovița să ia atitudine în acest caz și să ceară președinților birourilor electorale de circumscripție să respecte legea și să permită candidaților PSD să asiste la procesul de numărare a voturilor.

PSD Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!