Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Preşedintele Klaus Iohannis, declaraţie de presă 21 aprilie 2020

Publicat

pe

  • Vă mulţumesc pentru că aţi respectat restricţiile impuse de autorităţi în aceste zile de sărbătoare
  • Am reuşit, cu toţii, să facem ce ne-am propus, în speţă să stăm acasă 
  • Totuşi, au fost câteva chestiuni cu un iz clar negativ. Condamn cu fermitate acele manifestări violente, puţine, dar foarte vizibile
  • Nu putem să tolerăm astfel de manifestări violente, astfel de încălcări ale normelor
  • Este timpul să ne gândim la un plan de relaxare, atunci când condiţiile vor fi îndeplinite
  • După data de 15 mai, dacă numărul de persoane infectate scade, dacă numărul de decese scade, dacă respectăm cu toţii măsuriule impuse şi lucrurile merg spre bine, putem intra într-o fază de relaxare
  • Nu va exista o relaxare dintr-odată, ci graduale
  • Aceste chetiuni vor fi discutate în detaliu cu specialiştii, cu cei implicaţi în gestionarea epidemiei şi vor fi aduse la cunoştinţa publicului
  • Toate deciziilşe se vor lua în baza unor dovezi ştiinţifice, medicale şi de rezultatele din teritoriu
  • A apărut o idee care a dus la foarte multă nelinişte. O măsură aberandă, cum că persoanele peste 65 ani să fie carantinate. Aşa ceva nu se va întâmpla. Este inacceptabil. Trăim într-o societate liberă, care se protejează în cazul epidemiei, dar nu venim în niciun caz cu astfel de măsuri totalitare. Staţi liniştiţi, nu vine nimeni să vă ia de acasă, să vă ducă în carantină, nu vine nimeni să vă propună lucruri inumane! 
Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A fost semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru lărgirea DN71 la patru benzi, tronson Bâldana-Târgovişte

Publicat

pe

Liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran – candidat pentru un mandat de senator, a participat, aastăzi – 27 noiembrie, în calitate de reprezentant al Guvernului Orban la semnarea contractului de proiectare și execuție pentru moderizarea DN71, respectiv lotul 1 – lărgire la patru benzi tronsonul Bâldana-Târgovişte, în valoare de 587.664.162,47 fără TVA (44 km). Term en de execuţie 36 luni, din care 12 luni pentru proiectae.

„Evenimentul la care am participat astăzi marchează doar primul mare proiect de infrastructură rutieră din Dâmbovița readus la viață de Guvernul liberal, lista obiectivelor pe care ni le-am propus pentru dezvoltarea județului fiind mult mai lungă. Cum am mai spus, munca asiduă a echipei din care fac parte dovedește că Partidul Național Liberal știe, poate și vrea să dezvolte România!

După 30 de ani de amânări succesive, a fost nevoie de un guvern PNL care să se implice hotărâtor în rezolvarea aceste probleme, iar rezultatele se văd: la doar un an de la preluarea guvernării, au fost depășite toate obstacolele și, prin semnarea contractului de proiectare și execuție, proiectul a intrat în linie dreaptă!

Prin realizarea investiţiei se va obţine, în primul rând, o legătură rutieră corespunzătoare între Bucureşti și Târgoviște cu o scădere semnificativă a timpilor de parcurs, dar beneficiile sunt mult mai numeroase.

Modernizarea DN71 asigura corelarea cu proiectele de infrastructura mare deja demarate la nivel de Coridor IV și IX Pan European, aflate în diferite stadii de implementare, dar și accesibilitate corespunzătoare la reţeaua TEN-T dinspre / spre reţeaua de drumuri locale si municipiul Bucureşti”, a declarat Virgil Guran – consilier al premierului Orban şi candidat PNL Dâmboviţa pentru un mandat de senator.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PNL Dâmboviţa. Cod Mandatar Finan ciar: 11200025

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. Dâmbovița este tare la… numărul mic de teste COVID!

Publicat

pe

Foto arhivă

Aflăm, stupefiați, că Dâmbovița, alături de Ialomița, Giurgiu, Brăila și Vrancea, se află un topul județelor unde se efectuează cele mai puține teste pentru coronavirus.

Spun surse din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică că la noi se efectuează pe zi mai puțin de 100 de teste, deși populația județului trece de 400.000 de locuitori.

Pe primul loc la acest capitol ingrat ar fi Ialomița, unde se iau doar 30 de probe zilnic. La nivel național, doar șapte județe ar avea capacitatea de a efectua peste 1.000 de testări pe zi.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!