Connect with us

Dâmboviţa

Adrian Ţuţuianu: Unde este Rovana Plumb, iubitoarea de dâmboviţeni?

Publicat

pe

Din peisajul politic dâmboviţean a dispărut subit europarlamentara Rovana Plumb, fostă preşedintă a organizaţiei PSD, detronată de deputatul Corneliu Ştefan în urma unui scrutin intern liber. Nu s-a mai auzit nimic de numărul 1 pe lista eurocandidaţilor PSD după ce a pierdut şefia PSD Dâmboviţa şi nici de echipa sa faimoasă. Acest fapt l-a remarcat şi senatorul PRO România Adrian Ţuţuiau, unul ditre cei mai înverşunaţi opozanţi ai Rovanei Plumb.

„Aţi mai auzit ceva de Rovana Plumb, iubitoarea de dâmboviţeni? Aţi auzit să fi venit în vreo localitate din judeţ, să împartă vreo mască, vreo pereche de mănuşi? Dacă a fost pe la vreun cămin de bătrâni? Dacă a avut vreo iniţiativă sau vre-o declaraţie publică pe tema crizei de coronavirus?

Întreb şi eu aşa, îi întreb chiar şi pe ei din PSD. Unde este dragostea sufocantă pentru dâmboviţeni a doamnei Rovana Plumb? Şi ea intră în categoria şerpilor ţinuţi în curtea PSD care probabil aşteaptă situaţia în care să iasă din nou la drumul mare şi să revendice poziţii de conducere pentru membri familiei sale.

Aţi auzit de Andrei Plumb că a sprijinit pe cineva cu vreo mască, eu ştiu, cu vreo sticlă de dezinfectant? Este vreun spital ajutat de familia Plumb în această perioadă? Eu vă spun că nu. Şi lucrul acesta mă mâhneşte şi pe mine şi pe dâmboviţenii care i-au încredinţat votul doamnei Rovana Plumb.

Unde sunt ciracii doamnei Plumb? Erau foarte agresivi, circulau pe la instituţii publice, solicitau taxe şi contribuiţii. I-aţi mai văzut? Eu vă spun că nu. Şi ei sunt în categoria celor care reprezintă şerpii ascunşi în iarba din curtea PSD”, a spus Adrian Ţuţuianu.

ACTUALITATE

Dacă ești nevaccinat, respect alegerea ta! Sunt vaccinat, respectați-mi alegerea!

Publicat

pe

Avocatul Gabriel Cioacă, probabil mișcat puternic de moartea colegului și prietenului său Iustin Iosifescu, care a pierit încolțit și ucis de coronavirus, de tragediile care se înmulțesc în jurul nostru, a postat pe pagina sa de Facebook un text interesant ca mesaj și compoziție. Din el răzbate clar îndemnul la vaccinare, la respectul față de cel de lângă tine, față de alegerea făcută. Până la urmă, trebuie să dăm o șansă vieții, chiar riscând. Uneori, frumusețea se naște din neprevăzut!

„Pentru că, în ultima perioadă, nu e zi să nu aud că un prieten, un amic sau un coleg nevaccinat împotriva Covid a plecat în lumea celor drepți, de parcă am fi pe front, las și eu asta aici.

Sunt VACCINAT și nu… nu știu ce conține – nici vaccinul ăsta, nici cele pe care le-am făcut când eram copil, nici alte medicamente, pentru a trata cancerul, SIDA, poliartrita, sau vaccinuri pentru sugari sau copii. Am încredere în doctorul meu când spune că e necesar.

De asemenea, nu știu ce este în ibuprofen, paracetamol sau alte medicamente, știu că îmi vindecă doar durerile, atunci când le am.

Nu știu care sunt ingredientele individuale din săpunul meu sau șamponul sau chiar deodorantele. Nu știu efectul pe termen lung al folosirii telefonului mobil sau dacă restaurantul în care tocmai am mâncat a folosit alimente curate și dacă se spălau pe mâini în bucătărie.

Nici nu știu calitatea aerului pe care îl respir și ce boli mi-ar putea aduce.

Pe scurt… sunt multe lucruri pe care nu le știu (sau poate nici nu vreau să le știu) și nu le voi ști niciodată…

Știu doar un singur lucru: viața este scurtă, foarte scurtă și totuși vreau să fac ceva diferit decât să merg la muncă în fiecare zi sau să rămân blocat! Încă vreau să călătoresc și să îmbrățișez oameni fără teamă și să regăsesc un sentiment din viața de “înainte”.

În copilărie, am fost vaccinat împotriva parotitei, rujeolei, poliomielitei, vărsatului de vânt și multe altele. Eu și părinții mei am avut încredere în știință și nu a trebuit să suferim sau să transmitem mai departe vreuna din boli.

Dacă nu ești vaccinat, respect alegerea ta!
Sunt vaccinat, respectați-mi alegerea!
Sunt vaccinat nu pentru a mulțumi Guvernul, ci:
* Pentru a evita o formă gravă Covid-19.
* Să nu ocup un pat de spital la ATI dacă mă îmbolnăvesc vreodată.
* Să-i îmbrățișez pe cei dragi.
* Ca să nu fie nevoie să fac teste PCR sau antigen ca să ies la dans, să merg la restaurant, să merg în vacanță și multe altele…
* Să-mi trăiesc viața fara restricții.
* Să-mi aduc copilul la școală și să pot participa la petrecerile lui.
* Pentru ca nenorocul ăsta de virus să devină o amintire veche”, a publicat, pe pagina sa de Facebook, avocatul Gabi Cioacă, din Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Centru de vaccinare la Colegiul Constantin Cantacuzino Târgoviște pentru elevi și profesori

Publicat

pe

Începând de astăzi – 21 octombrie 2021, la Colegiul Național Pedagogic Constantin Cantacuzino din municipiul Târgoviște funcționează un centru de vaccinare, unde s-au imunizat deja 42 de cadre didactice și elevi ai colegiului.

„Suntem pregătiți să îi ajutăm pe toți cei care doresc să se vaccineze. Soluția revenirii la o viață normală, la o educație de calitate în toate școlile din România, este vaccinarea”, este mesajul directorului Silvia Mareș, care încurajează vaccinarea prin exemplul propriu. Astăzi, și-a făcut cea de-a treia doză.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT