Connect with us

Dâmboviţa

Adrian Ţuţuianu: Unde este Rovana Plumb, iubitoarea de dâmboviţeni?

Publicat

pe

Din peisajul politic dâmboviţean a dispărut subit europarlamentara Rovana Plumb, fostă preşedintă a organizaţiei PSD, detronată de deputatul Corneliu Ştefan în urma unui scrutin intern liber. Nu s-a mai auzit nimic de numărul 1 pe lista eurocandidaţilor PSD după ce a pierdut şefia PSD Dâmboviţa şi nici de echipa sa faimoasă. Acest fapt l-a remarcat şi senatorul PRO România Adrian Ţuţuiau, unul ditre cei mai înverşunaţi opozanţi ai Rovanei Plumb.

„Aţi mai auzit ceva de Rovana Plumb, iubitoarea de dâmboviţeni? Aţi auzit să fi venit în vreo localitate din judeţ, să împartă vreo mască, vreo pereche de mănuşi? Dacă a fost pe la vreun cămin de bătrâni? Dacă a avut vreo iniţiativă sau vre-o declaraţie publică pe tema crizei de coronavirus?

Întreb şi eu aşa, îi întreb chiar şi pe ei din PSD. Unde este dragostea sufocantă pentru dâmboviţeni a doamnei Rovana Plumb? Şi ea intră în categoria şerpilor ţinuţi în curtea PSD care probabil aşteaptă situaţia în care să iasă din nou la drumul mare şi să revendice poziţii de conducere pentru membri familiei sale.

Aţi auzit de Andrei Plumb că a sprijinit pe cineva cu vreo mască, eu ştiu, cu vreo sticlă de dezinfectant? Este vreun spital ajutat de familia Plumb în această perioadă? Eu vă spun că nu. Şi lucrul acesta mă mâhneşte şi pe mine şi pe dâmboviţenii care i-au încredinţat votul doamnei Rovana Plumb.

Unde sunt ciracii doamnei Plumb? Erau foarte agresivi, circulau pe la instituţii publice, solicitau taxe şi contribuiţii. I-aţi mai văzut? Eu vă spun că nu. Şi ei sunt în categoria celor care reprezintă şerpii ascunşi în iarba din curtea PSD”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrână din Hulubești, sfâșiată de propriul câine. I-au fost amputate ambele mâini

Publicat

pe

O bătrână de 90 de ani din satul Păișeni, comuna Hulubești, județul Dâmbovița, se zbate între viață și moarte într-un spital din Capitală, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl avea în bătătură. Tanti Ioana, cum îi spuneau vecinii, a ieșit de dimineață din casă, așa cum făcea de obicei, să dea de mâncare dulăului, un metis destul de frumos rezultat probabil dintr-un câine maidanez și ciobănesc german. Îl creștea de mic. Îl adusese un nepot.

Animalul pe care îl ținea legat îi scăpase din lanț. Tanti Ioana ar fi vrut să-l ademenească probabil cu mâncare și să îi pună din nou cureaua pe cap. Patrupedul, furios, s-a înfipt în mâinile bătrânei și aproape că a dezmembrat-o. Un vecin care ieșise în curte să fumeze o țigară a auzit niște gemete suspecte dinspre ograda femeii. Au mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. Ușa casei era larg deschisă. Au găsit-o pe biata femeie căzută în curte. Inertă, cu mâinile sfâșiate. Câinele se afla în apropierea ei.

Au fost alertate echipajele de salvare. Până la sosirea lor, vecinii au protejat-o cum au putut de frig. Au acoperit-o cu pături. Medicul sosit la fața locului, după ce a văzut rănile și i-a acordat îngrijiri, a ajuns la concluzia că femeia trebuie trimisă de urgență la un spital din București. A fost solicitat elicopterul SMURD, care a transportat-o în Capitală.

Am aflat că tanti Ioana a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale. Din nefericire, ambele mâini i-au fost amputate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats