Connect with us

Dâmboviţa

Adrian Ţuţuianu: Unde este Rovana Plumb, iubitoarea de dâmboviţeni?

Publicat

pe

Din peisajul politic dâmboviţean a dispărut subit europarlamentara Rovana Plumb, fostă preşedintă a organizaţiei PSD, detronată de deputatul Corneliu Ştefan în urma unui scrutin intern liber. Nu s-a mai auzit nimic de numărul 1 pe lista eurocandidaţilor PSD după ce a pierdut şefia PSD Dâmboviţa şi nici de echipa sa faimoasă. Acest fapt l-a remarcat şi senatorul PRO România Adrian Ţuţuiau, unul ditre cei mai înverşunaţi opozanţi ai Rovanei Plumb.

„Aţi mai auzit ceva de Rovana Plumb, iubitoarea de dâmboviţeni? Aţi auzit să fi venit în vreo localitate din judeţ, să împartă vreo mască, vreo pereche de mănuşi? Dacă a fost pe la vreun cămin de bătrâni? Dacă a avut vreo iniţiativă sau vre-o declaraţie publică pe tema crizei de coronavirus?

Întreb şi eu aşa, îi întreb chiar şi pe ei din PSD. Unde este dragostea sufocantă pentru dâmboviţeni a doamnei Rovana Plumb? Şi ea intră în categoria şerpilor ţinuţi în curtea PSD care probabil aşteaptă situaţia în care să iasă din nou la drumul mare şi să revendice poziţii de conducere pentru membri familiei sale.

Aţi auzit de Andrei Plumb că a sprijinit pe cineva cu vreo mască, eu ştiu, cu vreo sticlă de dezinfectant? Este vreun spital ajutat de familia Plumb în această perioadă? Eu vă spun că nu. Şi lucrul acesta mă mâhneşte şi pe mine şi pe dâmboviţenii care i-au încredinţat votul doamnei Rovana Plumb.

Unde sunt ciracii doamnei Plumb? Erau foarte agresivi, circulau pe la instituţii publice, solicitau taxe şi contribuiţii. I-aţi mai văzut? Eu vă spun că nu. Şi ei sunt în categoria celor care reprezintă şerpii ascunşi în iarba din curtea PSD”, a spus Adrian Ţuţuianu.

ACTUALITATE

Primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul „Eugen Popescu” Târgoviște

Publicat

pe

În această seară, 14 mai 2021, s-au efectuat primele probe la instalația de nocturnă a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Chiar dacă, din cauza resurselor financiare insuficiente, lucrările s-au execut mai greu decât au anticipat edilii, la finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea un stadion de Liga 1.

„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România în acest moment. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Despre celelalte intervenții la stadion… Se lucrează la fosta tribună 1, de asemenea, și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. În planul de sus, va fi montată și copertina.

De asemenea, pe zona din față a stadionului, se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de degivrare, aspersie.  De asemenea, urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințelede presă s.a.m.d. Intenția noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse școlare

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică, inspector școlar și consilier municipal PNL, a declarat astăzi că Guvernul Cîțu a alocat Primăriei Târgovişte 3.967 de mii de lei pentru plata burselor școlare.

A explicat alesul liberal că suma nu acoperă decât 40% din necesar, iar diferența ar fi trebuit să o acopere Primăria, potrivit Legii bugetului de stat.

„În bugetul Primăriei Târgovişte pentru 2021, a fost alocată doar această sumă de 3.967 de mii de lei primită din TVA, chiar dacă primăriile trebuie să aloce, conform legii, pe lângă această sumă, și sume din bugetele lor locale. La Târgoviște, nu s-a alocat niciun leu în plus”.

De reținut că, printr-o Hotărâre de Guvern din 2020, s-a stabilit un cuantum minim al burselor școlare de 100 lei lunar. Potrivit inspectorului școlar Dan Alexandru Tică, aproximativ 6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse, indiferent că vorbim de una din cele patru categorii stabilite prin lege, respectiv: burse de performanță, burse de merit, burse de studii și burse sociale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT