Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

CERCETĂRI: Te poţi îmbolnăvi de COVID-19 fără să ai contact cu o persoană infectată!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Digi 24)

Astăzi, au mai apărut 277 de cazuri de coronavirus în România. În momentul de faţă, oficial, sunt întregistrate 11.616 persoane depistate pozitiv şi care se află în carantinare sau internate în diferite faze în spitalele specializate pentru COVID 19.

Culmea, pe zi ce trece, primim veşti din ce în ce mai negre despre modul în care se transmite teribilul virus despre a cărui orgine încă se fac speculaţii.

Tot cercetătorii chinezi au descoperit că virusul poate rămâne în aerul din locurile mai aglomerate ore sau zile în şir. Particulele conţinând coronavirusul pot pluti în aerul toaletelor de spital unde există o mică ventilaţie.

Mai pot rezista şi în încăperile în care cadrele medicale au lăsat echipamentul de protecţie după care l-au luat din nou spre a fi folosit.

În studiul apărut se precizează că noul coronavirus se poate lipi pe elementele de îmbrăcăminte şi poate reveni în aer în momentul în care se scot măştile, mănuşile şi chiar hainele!

ACTUALITATE

Primăria Gura Șuții, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

PRIMĂRIA COMUNEI GURA ȘUȚII anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Realizare șanț betonat, trotuare și podețe cu intrare la fiecare proprietate pe DJ 721 în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dambovița, din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței nr.1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Mănești, anunț de mediu proiect modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani

Publicat

pe

de

ALEXANDRU CONSTANTIN, reprezentant al UAT Mănești, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmboviţa: Nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani, în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot și consultate la APM Dâmboviţa, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http:/apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!