Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Preşedintele Klaus Iohannis, conferinţă de presă 28 aprilie 2020. VIDEO

Publicat

pe

– O relaxare prematură a măsurilor de luptă cu coronavirusul poate distruge toate rezultatele bune obţinute până acum

– Sunt diferenţe mari între state. Pe primul loc, Spania – cu 4.900 de spanioli infectaţi dintr-un milion. Urmează Italia, cu 3.000.

– În România, avem aproximativ 600 bolnavi dintr-un milion. Nu ar fi păcat să dăm cu piciorul la aceste rezultate?

– Sunt conştient că oamenilor le-a fost greu să stea acasă

– Pericolul nu a trecut. Este nevoie în continuare de maximă atenţie

– Din 15 mai este posibil să relaxăm unele măsuri, dar nu înseamnă o revenire bruscă la normalitatea pe care am cunoscută

– Experţii spun că nici nu ştim când vom reveni la o viaţă normală cum aveam înainte de pandemie

– Vor rămâne restricţii în vigoae. Nu vom piutea să ieşim mai mulţi de 3. Nu vom putea meerge la restaurant. Nu vom putea ieşi din localitate

– Marile festivaluri nu vor avea loc în acest an. Nu putem risca.

– Nu ştim dacă se vor relua competiţiile sportive. dacă se vor relua, ecistă probabilitatea să se reia fără spectatori

– Vom fi întotdeauna cu ochii pe statictisă. Dacă apar probleme după ce am relaxat o măsură, o luăm înapoi. Lucrurile vor evolua gradual

– Înainte de declanşarea crizei, vieteria statului era goală

– În Parlament, am văzut un spectacol deplorabil. Sunt unii care vor să obţină capital electoral prin măsuri populiste. Sunt politicieni care se caţără pe spatele oamenilor şi votează legi inaplicabile doar pentru a câştiga capital electoral

– Din cauza epidemiei, avem probleme economice mari. Putem gestiona economia României, dar nu aşa, cu măsuri populiste. Aceşti politiceni compromit, prin acest comportament demagogic, viitorul României. Eu nu voi tolera aşa ceva.

ACTUALITATE

A fost semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru lărgirea DN71 la patru benzi, tronson Bâldana-Târgovişte

Publicat

pe

Liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran – candidat pentru un mandat de senator, a participat, aastăzi – 27 noiembrie, în calitate de reprezentant al Guvernului Orban la semnarea contractului de proiectare și execuție pentru moderizarea DN71, respectiv lotul 1 – lărgire la patru benzi tronsonul Bâldana-Târgovişte, în valoare de 587.664.162,47 fără TVA (44 km). Term en de execuţie 36 luni, din care 12 luni pentru proiectae.

„Evenimentul la care am participat astăzi marchează doar primul mare proiect de infrastructură rutieră din Dâmbovița readus la viață de Guvernul liberal, lista obiectivelor pe care ni le-am propus pentru dezvoltarea județului fiind mult mai lungă. Cum am mai spus, munca asiduă a echipei din care fac parte dovedește că Partidul Național Liberal știe, poate și vrea să dezvolte România!

După 30 de ani de amânări succesive, a fost nevoie de un guvern PNL care să se implice hotărâtor în rezolvarea aceste probleme, iar rezultatele se văd: la doar un an de la preluarea guvernării, au fost depășite toate obstacolele și, prin semnarea contractului de proiectare și execuție, proiectul a intrat în linie dreaptă!

Prin realizarea investiţiei se va obţine, în primul rând, o legătură rutieră corespunzătoare între Bucureşti și Târgoviște cu o scădere semnificativă a timpilor de parcurs, dar beneficiile sunt mult mai numeroase.

Modernizarea DN71 asigura corelarea cu proiectele de infrastructura mare deja demarate la nivel de Coridor IV și IX Pan European, aflate în diferite stadii de implementare, dar și accesibilitate corespunzătoare la reţeaua TEN-T dinspre / spre reţeaua de drumuri locale si municipiul Bucureşti”, a declarat Virgil Guran – consilier al premierului Orban şi candidat PNL Dâmboviţa pentru un mandat de senator.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PNL Dâmboviţa. Cod Mandatar Finan ciar: 11200025

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. Dâmbovița este tare la… numărul mic de teste COVID!

Publicat

pe

Foto arhivă

Aflăm, stupefiați, că Dâmbovița, alături de Ialomița, Giurgiu, Brăila și Vrancea, se află un topul județelor unde se efectuează cele mai puține teste pentru coronavirus.

Spun surse din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică că la noi se efectuează pe zi mai puțin de 100 de teste, deși populația județului trece de 400.000 de locuitori.

Pe primul loc la acest capitol ingrat ar fi Ialomița, unde se iau doar 30 de probe zilnic. La nivel național, doar șapte județe ar avea capacitatea de a efectua peste 1.000 de testări pe zi.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!