Conectați-vă cu noi

Argeș

Bătrână infectată cu COVID-19 s-a sinucis în Spitalul Municipal Câmpulung

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (sursa: https://consolight.ro/)

O femeie în vârstă de 70 de ani care era internată în Spitalul Municipal Câmpulung, judeţul Argeş, şi-a pus capăt zilelor în această dimineaţă. Pacienta, care suferea de insuficienţă renală cronică, a fost confirmată cu COVID-19 în data de 23 aprilie, moment în care a fost transferată de la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung – informează Instituţia Prefectului Argeş.

Din data de 28 aprilie, bătrâna a refuzat să-și mai ia tratamentul, deși nu prezenta forme grave ale bolii cauzate de infecția cu COVID-19. I s-a recomandat consult psihiatric şi a primit tratament pentru depresie. Din păcate, în această dimineaţă, a fost găsită moartă, după ce şi-a tăit venele.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Argeş, în vederea efectuării autopsiei. Cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Cinci persoane au ajuns cu mașina într-o râpă!

Publicat

pe

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a ajuns, în această seară, într-o râpă de pe teritoriul comunei Cotmeana, județul Argeș. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ISU, SMURD și SAJ.

Din fericire, cele cinci persoane au reușit să se autoevalueze din mașină, însă nu au putut să iasă din râpă. Salvatorii le-au scos cu ajutorul unor corzi. De asemenea, au folosit mai multe tărgi. După ce au primit îngrijiri medicale de urgență, răniții au fost transportați la spital pentru mai multe investiţii.

Citește în continuare

Argeș

Muncitor, captiv sub un mal de pământ într-un șanț plin cu apă

Publicat

pe

Un bărbat de 40 de ani a fost prins sub un mal de pământ, până la piept, în timp ce săpa un șanț în Băbana, județul Argeș. Operațiunea de salvare inițiată de pompieri a fost una dificilă, întrucât șanțul se umplea permanent cu apă din cauza unei conducte sparte.

După aproape două ore, muncitorul a fost scos și predat unui echipaj SAJ, fiind în hipotermie severă. De asemenea, prezenta traumatisme la membrele inferioare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!